Holde en sund puls på Front Office

American National University 's Medical Office Professional diplom program¹ vil give dig de nødvendige færdigheder til at styre den daglige drift af et medicinsk kontormiljø. Du vil hjælpe læger med hilsen og planlægning af patienter, indgivelse af forsikringsanmodninger, bestilling af forsyninger, administration af kontorkorrespondance og udførelse af generelle regnskabs- og bogføringsopgaver.

Gennem en blandet studieplan for klasseværelsetinstruktion og praktisk træning kan du modtage en praktisk uddannelse, der er designet til at forberede dig til at arbejde som professionel med medicinsk kontor.

Udover at tjene som et stærkt fundament for at forfølge en associerings grad i medicinsk bistand, er dette diplom program designet til at give dig de færdigheder og teknikker, der er nødvendige for indgangen til beskæftigelse som en læge sekretær, læge receptionist eller patient koordinator.

Din læringserfaring

Gennem American National University 's medicinske kontor professionelle diplom program, vil du få færdigheder i teknologi, medicinske kontor procedurer, medicinsk terminologi, tidsstyring og organisatoriske færdigheder. Du vil også finpudse på dine beslutninger og kreative tænkningsfærdigheder.

Vores teknologiuddannelse lægger vægt på medicinsk, tekstbehandling, regneark og kommunikationssoftware.

Når du er færdiguddannet, vil du være uddannet til at være en nøjagtig, ressourcemæssig og produktiv professionel med de nødvendige færdigheder til at kunne kommunikere komfortabelt med andre læger i et medicinsk miljø.

American National University fremmer et progressivt læringsformat, så som du tjener dit eksamensbevis i medicinsk kontorprofessor, kan du straks bruge din uddannelse til at fremme din karriere, idet du fortsætter din uddannelse i højt efterspørgselsfelter på associerede og bachelorgradsniveauer - områder som medicinsk bistand, kontorteknologi og sundhedsstyring.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dag og aften klasser¹ har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
  • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
  • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
  • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og refresher²-kurser, der er tilgængelige i hele din karriere.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

²Refresher træning er gratis for kvalificerede studerende. Yderligere omkostninger som laboratorieafgifter, bøger og forsyninger er de ansvarlige for den studerende. Efteruddannelse er begrænset til det program, hvorfra studenten er uddannet og er underlagt plads.

Program undervist i:
Engelsk

Se 15 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
30 uger
Fuldtid
Price
14,877 USD
$ 14.877 for undervisning og gebyrer
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date