Medicin

Generelt

Program beskrivelse

medicin

Latinamerika har oplevet siden 1990'erne, en bred bevægelse for dannelsen af ​​kritiske medicinske, kreativ, ansvarlig, etisk og mere human.

Klar over dette, San Francisco har til formål at komme ind på arbejdsmarkedet, dygtige fagfolk, værdsættelse universitetets udvidelse kurser, der tillader dannelsen af ​​forskere fokuseret på udviklingen af ​​en passende sundhedspolitiske behov i landet.

Den foreslåede for fremtiden mix er at give den grundlæggende service, men være opmærksom på evnen til at løse effektivt komplekse sundhedsproblemer.

I nogen tid har universitetet været trænet fagfolk i de fire store områder af Residency - medicinsk, kirurgisk, Pædiatrisk og Gynækologisk-Obstetrisk - at arbejde med tværfaglige hold med uddannede fagfolk, der kombinerer teori med praksis, kvalificerende og træne den studerende etiske, sociale og menneskelige principper.

generelle oplysninger

VARIGHED tolv halvdele. Timer i alt: 8584 timer. PERIODE: Daytime.

felt

Lægen, ud over at hellige sig undervisning og forskning, kan arbejde i privat praksis, aftaler, medicinske kooperativer og offentlige institutioner. En anden mulighed er den familie sundhedsprogram, PSF, som erstatter den traditionelle model for pleje, hvor helbredelse af sygdomme blev udført på hospitalet, den model, centreret om familien fysiske og sociale miljø.

yderligere aktiviteter

I medicinsk skole, skal de studerende opfylde 120 timers akademisk-videnskabelige-kulturelle aktiviteter i hele forløbet, opdelt i fire eller flere typer af supplerende aktiviteter, der er anerkendt ved forordning.

Ud over specifikke begivenheder arrangeret af kurset, de studerende har en bred vifte af aktiviteter, der skal validering af timer i berigningsaktiviteter på Campus Bragança Paulista og andre campusser på universitetet San Francisco. eksterne aktiviteter, forudsat at de opfylder forordningen, er de også fremmes.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Na Universidade São Francisco (USF), o aluno conta com a tradição de uma instituição sólida no mercado educacional. São mais de 39 anos de atuação e 80 mil alunos formados. Presente nas cidades de Bra ... Læs mere

Na Universidade São Francisco (USF), o aluno conta com a tradição de uma instituição sólida no mercado educacional. São mais de 39 anos de atuação e 80 mil alunos formados. Presente nas cidades de Bragança Paulista, Campinas (Unidades Swift e Cambuí), Itatiba e São Paulo, oferta mais de 30 cursos de graduação, 10 de pós-graduação, incluindo três programas de Mestrado e Doutorado. Minimer