Read the Official Description

Medicinsk assistentprogrammet er udformet til at forberede mænd og kvinder til at fungere som medlemmer af sundhedsvæsenet og udføre administrative og kliniske procedurer. Dette sker oftest i ambulante indstillinger som læger og klinikker.

NIACCs klasseværelser omfatter det nyeste inden for computere, kontor og laboratorieudstyr. NIACC Medical Assistant Diploma Programmet er akkrediteret af Kommissionen om Akkreditering af Allierede Health Education Programs (www.caahep.org) på anbefaling af Medical Assisting Review Review Board (MAERB).

Kommissionen om akkreditering af Allied Health Education Programs
25400 US Highway 19 North, Suite 158
Clearwater, FL 33756
727-210-2350
www.caahep.org

Adgangskrav

Studerende opfordres til at mødes med rådgiveren før programmering for at arrangere evaluering i tastaturlæsning, læsning, skrivning og matematik for at afgøre, om yderligere kursusarbejde er nødvendigt for at fremme succes. Et minimumskrav på 35 wpm keyboarding er påkrævet for at komme ind i programmet. En præadministrationstest vil blive administreret for at hjælpe med at opnå støtte til programmet. Basic Life Support (BLS) certificering er påkrævet ved godkendelse af programmet. En fysisk undersøgelse med bevis for nuværende immunisering og sund fysisk og psykisk sundhed er også påkrævet forud for kliniske procedurer I. Kriminalbakgrundskontrol og voksen / afhængig misbrugskontrol vil blive påkrævet. Drug test kan også kræves af de enkelte agenturer. Resultaterne af disse kontroller vil blive anvendt af kontrakt kliniske faciliteter til at bestemme klinisk berettigelse. Omkostninger til kravene vil være ansvarlig for den studerende.

Studerende skal opnå et karakterpoint på 2,00 (C) i programkurser for at gå videre til praktikummet. (En minimumsklasse på C- er tilladt i Medicinsk Kontorprocedurer, Kliniske Procedurer I og II, Kropsstruktur og Funktion (eller Anatomi og Fysiologi I og II), og en minimumsklasse C er påkrævet i medicinsk terminologi I og II.) * Alle kurser på første semester skal afslutningsvis udfyldes som angivet ovenfor inden indgangen til anden semester. Desuden skal eleverne opfylde alle kursuskrav forud for begyndelsen af ​​praktikummet. Den studerende kan være forpligtet til at rejse en afstand til praktikummet. Practicums er tilfældigt tildelt den studerende, og tilgængelige websteder er afhængige af tilladelsen fra det specifikke agentur. Der ydes intet vederlag under praktikoplevelsen.

Yderligere oplysninger om fremskridt i programmet og specifikke programpolitikker gives til MA-studerende i den enkelte programhåndbog. Studerende gives denne håndbog i løbet af den første MA-klasse dag. Studerende henvises til denne håndbog gennem hele programmet.

Diplom tjent

Efter en vellykket gennemførelse af lægeuddannelsen med et karakterpoint på 2.00 (C) eller højere og et samlet kumulativt kollegiumkursus gennemsnit på 2,00 (C) får den studerende et Diploma. Desuden er den studerende berettiget til den nationale certificering eksamen til at blive en CMA-AAMA (Certified Medical Assistant).

Fra og med januar 2001 administrationen af ​​certificeringseksamen kan en studerende med en forbrydelsesrekord ikke være berettiget til certificeringseksamen, medmindre AAMA-certificeringsrådet giver dispensation baseret på en eller flere af de formildende omstændigheder, der er anført i disciplinærstandarden. Den studerende kan verificere certifikatberettigelse inden indgangen til programmet ved at kontakte AAMA Certification Board på følgende adresse: AAMA (American Association of Medical Assistants), 20 North Wacker Drive, Ste. 1575, Chicago, IL 60606-2903.

Omkostninger

Undervisningen er baseret på antallet af kredit timer og lovligt ophold og kan ændres eller ændring.

Financial Aid / Legater

Den finansielle bistand er til rådighed i form af tilskud, stipendier, lån og deltidsbeskæftigelse (arbejde undersøgelse). Studerende ansøge om finansiel støtte ved at udfylde gratis program for Federal Student Aid (fafsa).

Karrieremuligheder

Medicinsk assistent er en af ​​landets hurtigst voksende karrierer gennem 2018, ifølge United States Bureau of Labor Statistics. Dette kan tilskrives en forventet stigning i antallet af lægerbureauer og ambulante plejefaciliteter. Teknologiske fremskridt og det stigende antal ældre amerikanere, der har brug for medicinsk behandling, er også faktorer for den øgede efterspørgsel efter lægerassistenter.

Administrative opgaver omfatter planlægning og modtagelse af patienter, forberedelse og vedligeholdelse af lægejournaler, udførelse af grundlæggende sekretærkompetencer og medicinsk transkription, håndtering af telefonopkald, skriftlig korrespondance, der tjener som forbindelsen mellem lægen og andre personer og styring af praksisøkonomi.

Kliniske opgaver omfatter asepsis og infektionskontrol, tager patienthistorier og vitale tegn, udfører førstehjælp og HLR, forbereder patienter til procedurer, hjælper lægen med undersøgelser og behandlinger, indsamler og behandler prøver, udfører udvalgte diagnostiske tests og forbereder og administrerer medicin som instrueret af lægen.

Medicinske assistenter arbejder i kontorer for:

  • Læger
  • Klinikker

Medicinske assistenter arbejder med:

  • Medicinsk udstyr som røntgen- og EKG-maskiner
  • Lab prøver og udstyr
  • Telefoner, computere og andet kontorudstyr
  • Patientliste
  • Forsikringsskemaer og andre papirer
Program taught in:
Engelsk

See 12 more programs offered by North Iowa Area Community College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date