Medicinsk grad

Saint James School of Medicine – Anguilla

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Medicinsk grad

Saint James School of Medicine – Anguilla

Medicinsk Grad

Programmet Medical Degree (MD) på Saint James er et program 10-semester. Omfanget af undersøgelsen består af Grundvidenskab og Klinisk Patologi. Studieordningen på Saint James forbereder de studerende til USA Medical Licensure Undersøgelse (USMLE).

De Grundvidenskab er afsluttet i løbet af fire semestre (16 måneder) på Anguilla campus i Caribien.
De Klinisk Patologi er afsluttet i løbet af en seks semester (96 uger) klinisk rotation program på tilknyttede hospitaler og kliniske faciliteter i USA.

Studerende er accepteret i den medicinske skolens MD-program tre gange om året i januar, maj og september. Medical College Admission Test (MCAT) er valgfri.


Grundvidenskab


De første fire semestre af den medicinske skolens MD-program er designet til at opbygge et stærkt fundament i medicin. Studieordningen tilbyder foredrag og lab-baserede undervisning på Anguilla campus i Caribien. Alle kurser er designet i USMLE format og studie er suppleret med hænder på klinisk undervisning på det lokale hospital når det er muligt. Små klasser giver rig mulighed for studerende at interagere med deres professorer på et personligt plan, ud over klasseværelset indstilling.

Kliniske videnskaber


De sidste seks semestre den medicinske skolens MD programmet, Klinisk Patologi, er designet til at forberede de studerende til at fungere effektivt i et klinisk miljø.


De Klinisk Patologi er afsluttet i løbet af et klinisk rotation program på tilknyttede hospitaler og kliniske faciliteter i USA. Studerende deltager i patientbehandlingen, samtidig roterer gennem forskellige medicinske specialer på hospitalerne. Uddannelse omfatter fysisk undersøgelse, laboratorieanalyser, case præsentationer, kliniske workshops og konferencer. Den studerende modtager personlig vejledning fra den kliniske fakultetet og udvikler de færdigheder og viden afgørende for deres opholdstilladelse år.

De 96 ugers klinisk undervisning er opdelt i 48 ugers centrale clerkships og 48 ugers valgfrie rotationer.

Umiddelbart efter afslutningen af ​​de Grundvidenskab, er de første 16 uger af kliniske Sciences Kurset udbydes som en blok kursus kaldet Advanced Introduktion til Klinisk. Det tilbydes i Chicago på en tilknyttet hospitalet og består af otte ugers intensiv forberedelse og anmeldelse af USMLE Trin 1, efterfulgt af otte ugers indledende begreber i klinisk medicin, herunder rotationer gennem de forskellige afdelinger.

Saint James kun indskriver amerikanske statsborgere eller fastboende og canadiske statsborgere.

Gebyrer

Undervisning: Basic Science Program

Undervisning per semester: $ 7,050

(Inkluderer: $ 6000, Udvikling Gebyr: $ 400, Vedligeholdelse Gebyr: $ 200, Bibliotek Gebyr: $ 250, Lab Gebyr: $ 200)

Undervisning: Clinical Science Program

Undervisning per semester: $ 8,100

(Inkluderer en variabel Hospital Tillæg. Med forbehold for ændringer i overensstemmelse med efterspørgslen på hospitalet årlige ansvarsforsikring ($ 800x2) $ 1600)


Tilmelding gebyr (kan ikke refunderes): $ 2,000

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
10 semestre
Fuldtid
Price
Pris
7,050 USD
- 8100 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen