Forsøg din karriere inden for pleje, medicin og sundhed.

OET-forberedelseskurset er for læger, som sygeplejersker og læger, der planlægger at tage den erhvervsmæssige engelske test eller for at forfølge en karriere eller studier inden for sygepleje, medicin eller en relateret disciplin.

Kurset vil forberede eleverne på alle fire komponenter i OET-testen: Læsning, lytning, skrivning og tale. Studerende vil udøve hver af disse færdigheder i vid udstrækning gennem en bred vifte af øvelsesmaterialer, der er skabt specielt til OET.

Kursusmaterialet fokuserer på at hjælpe eleverne med at opnå en B-klasse eller højere på alle aspekter af OET, samtidig med at de forbedrer deres generelle grammatik, ordforråd, stavning, tegnsætning og udtale.

Kurset administreres af lærere med stor erfaring med OET. Studerende vil lære strategier for at hjælpe dem med fuldt ud at demonstrere deres sproglige evner under eksamen, samt regelmæssigt tage mock eksamener til at hjælpe med at udøve disse strategier.

Alle øvelsesmaterialer og mock eksamener er modelleret på ægte OET test for at sikre, at du er så godt forberedt til testen som muligt.

Varighed: 5 til 10 uger

Tidsplan: Morgen og aftenplan

Entry Level: IELTS 6 eller tilsvarende plus baggrund i lægevirksomhed

Kontakt timer: Heltid, deltid

CRICOS kursuskode: 094332P

Hvorfor vælge en Primus Australia College of Education Course?


PRIMUS ENGLISH kurser undervises i state-of-the-art faciliteter centralt beliggende i Melbourne CBD. De er blevet skabt af engelske fagfolk og lærere og leveres sammen med ekstracurricular sprog og kulturelle aktiviteter i et miljø med støttende og venlige lærere og studerende./>
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
5 - 30 uger
Fuldtid
Price
- For up-to-date kursusafgifter og gebyrer bedes du kontakte os.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date