Read the Official Description

Hvad medicinsk engelsk er; Hvilken medicinsk engelsk er det ikke.

Medicinsk engelsk er en efterskole kursus designet til at undervise eleverne fælles engelsk medicinsk terminologi som bruges i en række forskellige indstillinger. Derudover vil lærerne fremhæve nogle af de måder, hvorpå medicin og folkesundhedstjenester udføres forskelligt her i USA fra i mange andre lande. Studerende vil lære ordforråd, der er nødvendigt, når man hilsner patienter, diskuterer symptomer og diagnosticeres med dem, samt det sprog, der bruges til at diskutere prognoser. Medicinsk engelsk er ikke en medicinsk kursus, men et engelsk kursus, og derfor kan eleverne forvente, at deres instruktør fokuserer på medicinsk sprog og almindelige medicinske situationer snarere generelt end i detaljer.

Hvem lærer medicinsk engelsk?

Medicinsk engelsk undervises af en erfaren engelsksproglig instruktør. Selv om dette kursus ikke læres af en person med en medicinsk eller diagnostisk baggrund, vil den blive undervist af en dygtig NESE lærer, der er i stand til at give dig en stærk forståelse af det medicinske sprog.

Jeg er læge / sygeplejerske / medicinsk tekniker i mit land. Er medicinsk engelsk rigtigt for mig?

Fordi instruktøren i denne klasse ikke har en medicinsk baggrund, kan du forvente at vide mere om medicinske anliggender, anatomi og fysiologi og behandlinger end din instruktør gør. Du vil dog have stor gavn ved at lære amerikansk medicinsk terminologi og passende sprog til brug i en række situationer. Selv om medicinsk engelsk ikke er en indledende medicinsk kursus, er det hensigtsmæssigt for dem, der planlægger at studere medicin i fremtiden.

Hvordan registrerer jeg mig for medicinsk engelsk?

For at tilmelde sig kurset, skal du blot gå til NESE 's Admissions Office. Bemærk venligst, at mindst fem studerende skal tilmeldes for medicinsk engelsk eller klassen med afbestilling. Ved afbestilling vil der blive givet fuld refusion. Vær venligst opmærksom på, at færdiggørelse af niveau 7 eller indledende placering i NESE niveau 8 er påkrævet for at tage dette kursus.

Program taught in:
Engelsk
Last updated May 8, 2018
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date