Read the Official Description

Okan University, Faculty of Medicine er stolt over at give forbedret medicinsk uddannelse i sin Tuzla Campusbaseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anført af højt kvalificerede akademiske team med højeste standarder og erfaringer, vores studerende modtager medicinsk uddannelse, som vil føre dem til at blive læger, der er udstyret med den viden og færdigheder, der kræves for at opfylde behovene hos den moderne medicinske verden af ​​21. Århundrede. Desuden er vores fakultet medlemmer er førende på deres respektive områder men de alle er afsat til at uddanne den næste generation af læger, der kombinerer forskning og undervisning med at forbedre menneskers sundhed; Okan videnskabelige medarbejdere er dedikeret til fremtidens medicinske sektor.

Efter internationale og EU-medicinske standarder, er vores medicinsk uddannelse afholdt på engelsk og består af tre faser: Grundlæggende og Klinisk Patologi Phase (Eleverne er indrettet med grundlæggende medicinsk viden, der omfatter anatomi, undervisning i elementære enheder såsom celler og komplekse biologiske systemer, osv); Klinisk Fellowcraft Phase (De medicinske kandidater nu udsat for forskellige kliniske afdelinger og reelle patienter) og Praktik Phase (hvor vores sidste klasses elever øver medicin under tæt opsyn af deres professorer og få klar til det virkelige liv). Efter at have afsluttet 5500 timers uddannelse og praksis, vores studerende får deres eksamensbevis som Medicinske Læger. De har mulighed for at forfølge deres karriere ved at få specialisering under en specifik medicinsk felt og blive specialiseret i et af de mange områder såsom Cardiology, General kirurgi, Radiologi, Intern medicin, ortopædi, etc.

Vi vil gerne byde dig velkommen som læge kandidat her på Okan Universitet.

Venligst kontakt med vores internationale kontor for anvendelse vilkår og betingelser.

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
Free
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date