Read the Official Description

Biomedicinsk teknik (BME) er en revolutionerende og givende felt: Biomedicinske ingeniører er på forkant med medicinske gennembrud, der forbedrer livskvaliteten for millioner af mennesker verden over. Nogle af de nyskabelser, de har lavet inkluderer kunstige organer, medicinsk billedbehandling systemer, laser kirurgi, blod analysatorer, automatisk overvågning patient og genoptræning udstyr og procedurer. Specialty områder omfatter celler og væv teknik, biomekanik, bioinstrumentation, ortopædisk teknik, klinisk ingeniør, biomaterialer, rehabilitering engineering, medicinsk billedbehandling, og systemer fysiologi. Programmet er centreret om studerende succes og vores pædagogiske mål beskriver hvilke kandidater af større gøre efter endt uddannelse.

Bio Med

Biomedical Engineering Hurtige fakta

  • Western New England Universitetsstuderende producere prisbelønnede forskning og design projekter. Alle vores Senior Design Projekter i de sidste ni år er blevet offentliggjort og præsenteret på regionale eller nationale tekniske konferencer.
  • Nationalt 20 procent af biomedicinske ingeniører gå til medicinsk skole. På Western New England University, der kræves forud for MED-kurser passer direkte i BME pensum.
  • Tredive-otte procent af studerende, der studerer biomedicinsk teknik ved Western New England University er kvinder.
  • Mange af vores elever konkurrerer om og tildeles prestigefyldte sommer praktikophold i hele landet.

Fleksibilitet inden for Curriculum

BME tilbyder en bred vifte af områder af specialisering, herunder spor i medicin og fremstilling. I erkendelse dette tilbyder vi fleksibilitet i vores pensum, der lader dig vælge valgfag, der interesserer dig mest.

En ideel Pre-medicinsk grad

Hvis din karriere planer omfatter medicinsk skole, Biomedical Engineering er den største for dig. Vi tilbyder fremragende pre-medicinsk rådgivning og muligheder for at få kliniske eksponering ved lokale hospitaler. Noguchi kurser passer direkte i BME pensum.

Biomedicinske ingeniører har den unikke evne til at fungere som en bro mellem teknik og medicin. Den hurtige udvikling af højteknologi i alle medicinske specialer har øget efterspørgslen efter ingeniører, der har en dybde af viden i både teknik og fysiologi. Biomedicinske ingeniører yde væsentlige bidrag til samfundet ved at forbedre patientplejen og i sidste ende forbedre livskvaliteten for andre. Western New England University giver Biomedical Engineering studerende en solid teknisk baggrund og en dybdegående forståelse af den menneskelige fysiologi, anatomi og biologi er nødvendige for at være en succesfuld biomedicinsk ingeniør. Studieordningen er designet til maksimal fleksibilitet, hvilket giver eleverne mulighed for at vælge valgfag, der er af størst interesse. I junior og senior år, vælger den studerende fire "sekvens valgfag," to tekniske valgfag, samt en serie af fem generelle uddannelser, der opfylder universitetets krav om et perspektiv på etik, historie, æstetik, integreret liberal og faglig læring, kulturstudier, og sociale og adfærdsmæssige problemer. Eleverne er udsat for de store fysiologiske systemer i hvert af de sidste fire semestre gennem laboratoriearbejde, kurser og gennem slutstenen Senior Design Project.

Karrieremuligheder

Biomedical Engineering programmet på Western New England University er designet til at forberede de studerende til enten øjeblikkelig ansættelse eller om optagelse på kandidat eller medicinsk skole. Efterspørgslen efter biomedicinske ingeniører vokser som mere og mere teknologi er at finde vej ind i alle grene af medicin. Da området for biomedicinsk teknik er så bred, mange af vores kandidater vælger at specialisere deres viden i akademiske eller professionelle skole ved at forfølge en MS, PhD, eller MD grad. Vores kandidater arbejder i den medicinske instrumenter og udstyr industrien, medicinalvirksomheder, bioteknologiske virksomheder, forskningsfaciliteter, og hospitaler.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Western New England University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date