Hvorfor studere dette kursus?

Som Psykologi og neurovidenskab nå ud at tackle de store spørgsmål står samfundet i dag, færdigheder og erfaring i nye og nye teknikker i hjernescanning, som de vedrører kognitiv neurovidenskab er i efterspørgslen.

Dette kursus giver en glimrende mulighed for avanceret læring i Brain Imaging og Cognitive Neuroscience. For mange studerende dette kursus hjælper dem til at udvikle en mere fokuseret sæt interesser og kompetencer inden for kognitiv neurovidenskab, så de kan vælge den næste karriere skridt, der er bedst for dem. For andre, der allerede har identificeret sub-speciale, der affyrer deres karriereambitioner, kurset giver dem mulighed for at dykke dybere ind i deres emne og at få mere specifikke færdigheder og viden er nødvendig for at opbygge deres valgte karriere. Et formål med kurset er at give de studerende et løft i at sikre et interessant og spændende job på arbejdspladsen eller et sted på en høj kvalitet ph.d.-kursus efter endt uddannelse.

Beskæftigelsesegnethed

En overraskende vifte af karrieremuligheder er åbne for studerende dimitteret med en MSc i Brain Imaging og Cognitive Neuroscience. Vores studerende er gode kandidater til forskning-relaterede beskæftigelse i både private og offentlige organisationer sektor, fordi dette MSc udvikler vigtige færdigheder, som er yderst attraktive for arbejdsgivere, nemlig analytiske og statistiske færdigheder, samt præsentation og rapportskrivning færdigheder.

Dette Kandidatuddannelsen er også fremragende forberedelse til ph.d.-grad eller andre avancerede grad positioner.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
16,920 GBP
(International Students) £ 6.840 (Hjem / EU-studerende).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist