Mester i oral implantologi

Generelt

Program beskrivelse

Master of Oral Implantology

Kandidatuddannelsen Master of Oral Implantology (MOI) er blevet introduceret på JW Goethe University Frankfurt am Main for at tilbyde avanceret akademisk træning inden for oral implantologi til tandlæger fra både Tyskland og udlandet. Målet er at bibringe omfattende og højt specialiserede teoretisk viden og praktiske færdigheder.

Kurset er en to-årig modulær deltid, kandidat studium på JW Goethe Universitetet i Frankfurt am Main, der er opbygget og undervist helt uafhængigt af ekstra-University institutioner og virksomheder med hensyn til både indhold og finansiering. Programmet er akkrediteret af tysk akkrediteringsråd (ZEvA).

Feltet af oral implantologi er delvist baseret på ekstremt komplekse tværfaglige behandlingsmetoder, som kræver en stærk sammenhæng og koordinering af forskellige områder af specialisering. Derfor sigter kurset til at prioritere en yderst rationel og analytisk metode til at tænke, som vil sætte den optimale undersøgelse og harmonisering af den enkelte patients diagnose, den valgte behandlingsmetode og dens resultater.

Efter den vellykkede afslutning af Master kursus, vil kandidater være i stand til selvstændigt at planlægge og gennemføre koncepter til behandling af patienter med behov dentale implantat proteser. Kandidater vil også have de færdigheder, der kræves for at vælge, analysere og integrere i deres egne behandlingsforløb den hastigt voksende, men udelukkende videnskabeligt baseret, vifte af behandlinger og viden på dette område.

Programstruktur og indhold-Master of Oral Implantology

"Rejsen er belønningen"

Denne blended learning Master Kurset har en modulær struktur og vil primært foregå på engelsk. Kurset er opdelt i syv obligatoriske moduler og en skriftlig Speciale.

Hver elev er i stand til at få adgang til interaktivt undervisningsmateriale via et websted for at overvåge og støtte uafhængig undersøgelse under forberedelsen / bearbejdning fase af materiale til / fra seminarer og undervisning enheder, der finder sted på University campus, samt uafhængig undersøgelse foretaget under opholdet og tilsyn moduler. Desuden kan alle tilfælde dokumentation uploades til universitetet server, så det kan vurderes med henblik på at sikre kvaliteten af ​​de enkelte studerendes praktiske færdigheder.

Syv obligatoriske moduler

- »Grundlæggende teori 1 '
Uafhængig planlægning af simple prosthetic- og implantat behandlinger om resterende knogle.


- »Grundlæggende teori 2 '
Ligesom Modul I, og uafhængige kirurgiske og protetiske arbejde på patienten simulator.

- 'Placering'
Den kliniske kompetence studerende vil blive forbedret
gennem erfaring af levende patient behandlinger.

-- 'Overvågning'
De kliniske færdigheder den studerende kompetence og manual vil
forbedres gennem aktivt overvåget patientbehandlingen.

- 'Patient Behandling'
Målet er den uafhængige udførelse af kirurgiske procedurer
og protetiske behandlinger på patienten og udvikling
kritisk, reflekterende, faglig kompetence.

- »Kirurgiske teknikker '
Uafhængig planlægning af komplekse proteseimplantatet terapier
og uafhængige kirurgiske procedurer på patienter.

- »Implant proteser '
Uafhængig planlægning af komplekse proteseimplantatet behandlinger på patienter.

- "Master afhandling '
The Master afhandling er designet til at vise, at den studerende er i stand til selvstændigt at analysere og vurdere et emne inden for oral implantologi inden for en fastsat periode ved hjælp videnskabeligt anerkendte metoder.

Adgangskrav

For at kunne deltage i Mesterens studieforløbet, vil du kræve følgende:

 • Udfyldte ansøgningsskema
 • Signeret Student Erklæring Form
 • En licens / akademisk uddannelse at udøve tandlægevirksomhed (med officiel oversættelse på engelsk eller tysk)
 • Minimum 2 års relevant erhvervserfaring erhvervserfaring
 • Erfaring inden for implantologi og implantat proteser er en fordel
 • Fremragende engelskkundskaber (TOEFL)
 • Motiveringsbogstav
 • Curriculum vitae
 • To anbefaling breve fra en mentor, professor eller arbejdsgiver
 • 2 pasfotos
 • Kan rekvireres en optagelsesprøve før indlæggelsen i MOI Program *

* For ansøgere fra udlandet tilbyder vi telefoninterviews som svarende til optagelsesprøven.

Senest opdateret Jan 2018

Om skolen

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through pr ... Læs mere

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through private funding. Thus, the university owes its establishment to the link – which is characteristic for the city of Frankfurt – between dynamic research, the legacy of the Enlightenment, and the conscious commitment of the citizens of Frankfurt to the fundamentals of international trade and industry. Minimer