Mester i veterinærmedicin (første og andet cyklus studier)

Generelt

Program beskrivelse

'One Medicine - One Health' koncept forbinder menneskers, dyrs og miljøs sundhed. I de senere år videnskaben om veterinærmedicin har hurtigt udvidet. På nuværende denne videnskab er afgørende for dyrebeskyttelse, besætning sundhed, overvågning af udbredte sygdomme og sikker fødevareproduktion af animalsk oprindelse. Det er vigtigt for menneskers sundhed at sørge for omhyggelig overvågning af husdyrsundhed og nye zoonotiske sygdomme. Dyrlæge

Akademisk profil

Veterinærmedicin er en videnskabeligt praktisk afdeling, der studerer dyresygdomme, diagnostiserer dem, udfører behandlinger, profylakse og nedsættelse samt overvåger og kontrollerer hygiejne af fødevarer og forhindrer sygdomme, der er fælles for både mennesker og dyr. Det beskæftiger sig med miljøbeskyttelse mod forurening, og tager sig af etiske, æstetiske og økonomiske behov hos dyre- og dyreejere. Specialister i branchen løse problemer i forbindelse med vedligeholdelse og levering af dyrs sundhed, samt kvalitet og kontrol af fødevarer i landet.

Et meget vigtigt felt i dag er fødevarehygiejne og specialister inden for det beskæftiger sig med forskellige teknologier inden for produktforarbejdning, produktion og distribution for at tilvejebringe produktion og brug af harmløse og sunde produkter. Du vil få kendskab til opbygning og funktion af sunde dyr, af deres opdræt og forplantning, hygiejne og deres fodring, kendskab til adfærd og beskyttelse af dyr, kendskab til årsager, art, forløb, virkninger, diagnoser og behandling af dyret sygdomme, herunder særligt kendskab til sygdomme, der kan overføres til mennesker, kendskab til forebyggende medicin, kendskab til hygiejne og fremgangsmåder i produktionen, fremstilling og omsætning af animalske levnedsmidler eller levnedsmidler af animalsk oprindelse til konsum. Ved at vælge studieprogrammet "Veterinærmedicin" får du mulighed for at studere i et moderne miljø, for at møde avancerede professorer og for at forbedre din viden i udlandet svarende til dagens krav.Dyrlæge

Adgangskrav

Programmet er åbent for ansøgere med afsluttet videregående uddannelse, nemlig at du skal være berettiget til universitetsstudier i dit eget land. Du skal have mindst "tilfredsstillende" karakter i biologi eller kemi, skal kunne præsentere god engelsk viden (minimum - IELTS score 6.0, TOEFL score 547, TOEFL-iBT score 76) og skal bestå en indgangstest i biologi og kemi.

Karrieremuligheder

Kandidater kan etablere en privat praksis inden for veterinærmedicin, arbejde i allerede etablerede veterinære hospitaler og i institutioner for fødevare- og veterinærvæsen, samt fremme i karrieren inden for veterinærmedicinsk videnskab. Dyrlæger og fødevarer Tandplejere kan arbejde på virksomhederne under tilsyn af de statslige Services beskæftiger sig med mad produktion og distribution, samt med offentlig catering eller laboratorietest diagnostik.

Yderligere undersøgelser

Deltagerne i Veterinærmedicin-uddannelsen får adgang til fortsatte studier i et respektive ph.d.-studieprogram.

Hvorfor Letlands Landbrugsuniversitet?

  • WORLDWIDE RECOGNIZED DIPLOMA - eksamensbevis anerkendt af Europa-Kommissionen. Kandidater kan fortsætte med at studere eller arbejde over hele verden.
  • AVANCEREDE FACILITETER - moderne laboratorieudstyr, komfortable sovesale, undersøgelser i en enestående arkitektonisk monument - det Jelgava Palace.
  • Rimelige omkostninger - være smart og bruge mindre ved at studere på LLU!
  • Fordelagtig geografisk beliggenhed - store europæiske byer kan nemt nås med bus, fly eller færge.
  • GRØN OG SIKKER MILJØ - en god måde at opleve lettisk kultur på. På trods af mange forskellige nationale og internationale arrangementer er Jelgava en meget sikker by for alle.
  • Studieliv - velafbalancerede undersøgelser og kulturelle liv, en bred vifte af sportsaktiviteter gratis. Opnå international erfaring ved hjælp af internationale udvekslingsstuderende muligheder!
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

We are one of the largest HEI in Latvia that aims to promote intellectual potential, encourage young people to acquire higher academic and professional education, develop research and contribute to th ... Læs mere

We are one of the largest HEI in Latvia that aims to promote intellectual potential, encourage young people to acquire higher academic and professional education, develop research and contribute to the cultural development. LLU is multi-profiled and provides studies and research in Bio-sciences, Engineering-sciences and Social-sciences. Minimer