Mpharm i farmaci (4 år)

Generelt

Program beskrivelse

Den MPharm er en af ​​flere verdenskendte sundhedspleje kurser i College of Medical og Dental Sciences. Programmet er designet specielt til at udstyre dig med de færdigheder og viden farmaceuter vil brug for i fremtiden, så på alle trin, du vil finde dig selv at opleve det virkelige liv eller simulerede kliniske og patient situationer. Denne praktiske element understøttes af grundlæggende farmaceutiske og medicinske videnskab undersøgelser, der undervises af vores forskning-aktiv akademiske og professionelle personale. Det er den ideelle balance mellem hands-on læring og dybdegående undersøgelse.

Mens han var på Birmingham, vil du blive undervist videnskaben underbygger brugen af ​​lægemidler, herunder fysiologi og anatomi af det menneskelige legeme, effekten af ​​lægemidler på den menneskelige krop, og hvordan medicin er designet. Sideløbende med dette, vil du blive trænet i kliniske kommunikation, problemløsning og beslutningstagning for at sikre, du har evnerne til at nyde en spændende karriere i farmaci bidrager til patientpleje.

Du får en støttende læringsmiljø, med små gruppe undervisningssituationer at re-håndhæve din læring. Du har også mulighed for at arbejde med andre sundhedsydelser studerende (såsom læger og sygeplejersker) som en bachelor. Du vil også få betydelige kliniske undervisningssteder i alle 4 år af kurset i den primære sundhedssektor, apotek og sygehusapotek.

Farmaceuter har en unik blanding af videnskabelig og faglig viden, der gør dem sundhedsvæsenet eksperter på medicin. De er den tredje største sundhedspleje erhverv og arbejde i en lang række forskellige roller i samfundet og primær pleje apotek, sygehuse og i den farmaceutiske industri.

Ud over at udfylde en MPharm grad, at blive en UK-registreret farmaceut, er du nødt til at fuldføre en professionel præregistrering år i GPhC-godkendt praksis indstilling og passere GPhC professionelle kompetence undersøgelse.

Den University of Birmingham er at arbejde hen imod akkreditering af denne nye MPharm grad af General Pharmaceutical Råd. Akkrediteringsprocessen er afsluttet på trin 7, som vil opstå, når vores første kohorte af studerende eksamen i 2017. Akkreditering rapporter for denne School of Pharmacy, og andre, er tilgængelige på General Pharmaceutical Råd hjemmeside. Uddannelsen reguleres af General Pharmaceutical Råd.

Den MPharm grad kombinerer studiet af videnskaben ligger til grund for farmakologi, syntese, udvikling, formulering og fremstilling af medicin, sammen med studiet af relaterede lov, etik og sundhed videnskab for at optimere medicin forbrug for patients.The fag bliver undervist af global eksperter og er understøttet af responsive support.

Første år

Til at begynde med, vil du koncentrere dig om fundamentals i den farmaceutiske videnskaber, herunder cellebiologi, fysiologi og farmakologi, sammen med de grundlæggende principper for farmaceutisk kemi, der ligger til grund for formuleringen og syntese af narkotika. Du vil opdage mere om apoteket erhverv selv, der dækker områder som levering af over-the-counter medicin, apotek lov, udlevering, og apotekeren rolle i samfundet og sundhedssystemer. Vigtige aspekter af information beherskelse og evidensbaseret medicin er også undersøgt i dette år.

De fleste af din læring finder sted i en patient-orienteret kontekst understøttes af modellerede scenarier. Du vil også få den spændende mulighed for at opleve faget på første hånd på placeringer på hospitaler og den primære sundhedstjeneste.

andet år

Du vil fortsat bygge videre på de videnskabelige basics, men nu vil du begynde at bevæge sig i retning af praktiske anvendelser, såsom udvikling af nye lægemidler. Krop-systemet-tema fysiologi og terapeutiske moduler fokuserer på at samle din forståelse af grundlæggende fysiologi, farmakologi og klinisk farmaci. Du vil også undersøge de centrale principper for immunologi og de begreber, der er forbundet med sikker brug af lægemidler, samt udvikle evidensbaseret medicin færdigheder.

I løbet af året, vil en stor del af dine studier foregår på kliniske undervisningssteder og som inter-faglig læring med sygepleje, medicinske og andre sundhedsydelser studerende.

tredje år

Du vil nu gennemføre din omfattende, patient-orienteret studie af kroppens systemer, og der vil være en betydelig fokus på kliniske farmakokinetik, toksikologi og diagnostiske færdigheder. Du vil blive introduceret til avancerede emner, såsom farmakogenetik, og der vil være en fortsat fokus på de farmaceutiske videnskaber, herunder bioteknologi og farmaceutisk teknologi. Du vil lære om sundhed informationssystemer, pharmacoeconomics og politik, som vil gøre dig i stand til at lære effektivt i forbindelse med sundhedspleje.

Som med tidligere år, vil der være en betydelig placering læring i en række multi-professionelle miljøer.

fjerde år

Din sidste år sætter fokus på personlig patientpleje, avancerede apotekervirksomhed og principperne om ordination. Therapeutics undervisning trækker på dine tidligere studier af videnskabelige og kliniske koncepter, med det formål at støtte dig til at beskæftige sig trygt med komplekse patientforløb, der involverer sammensatte medicin bruger. Du vil være i stand til at øve dine færdigheder til problemløsning gennem rollespil og simulerede scenarier.

I dette år, vil du også blive introduceret til sundhedspleje forskning metode og foretage en væsentlig individuel forskningsprojekt, som kan have et laboratorium-baserede videnskabelige tema, eller en professionel eller klinisk fokus i sundhedssektoren miljø.

Vores kursus har foreløbig godkendelse fra General Pharmaceutical Råd (GPhC), giver os mulighed for at tilbyde en MPharm grad.

Nøgleinformationer (KIS) - Bemærk, at selv om KIS data automatisk vises under, dataene vedrører andre programmer med en farmaceutisk element snarere end MPharm selv. The University of Birmingham MPharm programmet fik sin første kohorte af studerende i september 2013 og derfor nøjagtige KIS statistikker vil ikke være tilgængelig indtil slutningen af ​​2017.

Hvorfor studere dette kursus

Inter-professionel arbejder: Vi er en af ​​kun tre institutioner i Storbritannien, der lærer apotek, medicin, tandlæge, sygeplejerske og fysioterapi, og vi er stolte af de fantastiske muligheder for tværfagligt samspil at dette giver til vores studerende.

Skræddersyede laboratorier: Du vil lære i dedikerede praktiske undervisningsfaciliteter, specielt designet til at imødekomme behovene hos vores apotek pensum, herunder formulering laboratorier, dispensering og patientorganisationer rådgivning suiter. Du har også adgang til specialiseret anatomi undervisning og faciliteter.

Erhvervserfaring valgfrit modul: I dit fjerde år, kan du opfylde dine egne mål personlige læring ved at identificere et område af specialiserede apotek aktivitet, du ønsker at fokusere på.

Practice placeringer: Vi tror eksponering for professionelt arbejdsmiljø er afgørende. Du vil tilbringe syv dage på praktikpladser i dit første år, stigende til 10 dage i de efterfølgende år. Disse finder sted i lokalsamfundet og hospitaler samt fremstilling apoteker og praktiserende læger.

Klinisk kommunikation uddannelse: Undervisning i kliniske kommunikation vil forberede dig til en karriere, hvor evnen til at forklare information klart og præcist er afgørende. Vores specialist undervisningsmetoder omfatter reelle aktører at øve kommunikationsevner med dig i rollespil scenarier.

Virtuelle kemilaboratorier: Vores online laboratoriemiljøer giver dig mulighed for at simulere praktiske eksperimenter giver dig integreret kemi undervisning i en klinisk sammenhæng og en større dybde af viden.

Eksklusive relationer til praksis placeringer: Med over 70 forretninger i Midlands, har vi eksklusive relationer med to apoteker - Knights og Jhoots - der leverer praksis placeringsmuligheder for vores studerende.

Stærke rangliste placeringer: The University of Birmingham er i øjeblikket rangeret 16th i 2015 Times God University Guide betyder, at du vil studere en en af ​​de øverste institutioner i Storbritannien.

Undervist af fagfolk: En stor del af det personale, der underviser på programmet er registrerede apotekere eller har en første grad i emnet.

adgangskrav

  • Antal A-niveauer kræves: 3
  • Typisk tilbud: AAB
  • Krævede fag og kvaliteter: Kemi og mindst en yderligere videnskab på A-niveau fra biologi, matematik eller fysik. Grade B i matematik GCSE er også påkrævet.
  • A Niveauer - Matematik og yderligere matematik vil ikke blive betragtet som særskilte fag på A2. Generelle Studier og kritisk tænkning accepteres ikke.

GCSEs - Kan tilbydes Matematik klasse C ved AS-niveau i stedet for kravet GCSE eventuelt

Btec:

  • Btec Udvidet Diplom vil ikke blive behandlet uden A-niveau kemi
  • Btec Diplom i videnskabeligt relateret emne vil blive behandlet i over 2 A-niveauer, herunder kemi
  • Btec Datterselskab Diplom i videnskabeligt relateret emne vil blive behandlet i over 2 A-niveauer, herunder kemi

Irske afgangsbevis - Seks fag på højere niveau, herunder kemi og en anden videnskab fra biologi, matematik eller fysik er påkrævet med en typisk tilbud bliver AAAABB.

skotske kvalifikationer - Kemi og yderligere én videnskab fra biologi, matematik eller fysik på Advanced Higher Grade AA plus Højere AABBB er påkrævet.

Kombinerede kvalifikationer - Ansøgere, der tilbyder en kombination af kvalifikationer vil blive vurderet på et individuelt grundlag, men posten kvaliteter behøver at svare til kravet standard A-niveau.

Modne og graduate post - Modne studerende vil være forpligtet til at opfylde de samme krav som andre kandidater. Kandidater i et passende emne med betydelig passende kemi indhold vil blive betragtet giver en pris på mindst 2,1 ærer grad (GPA 3,0) tilbydes. Forskellige kvaliteter på A-niveau sammen med en ufuldstændig eller delvis grad ville ikke blive betragtet.

Ikke Akademiske krav tilbud

Alle accepterede ansøgere vil blive bedt om at udfylde en helbredserklæring formular og fremlægge passende belæg for immunisering mod røde hunde, mæslinger, tuberkulose og skoldkopper. Nogle ansøgere kan blive kontaktet af en Occupational Health Læge eventuelt.

Det er en betingelse for adgang til MPharm program, alle farmaceutstuderende skal screenes for at sikre, at de ikke er bærere af hepatitis B-virus. Alle ansøgere, der accepterer et tilbud skal:

  • foretage en screening blodprøve for Hepatitis B
  • hvis negativ, starte et kursus af immunisering
  • derefter give certificeret dokumentation for disse

Nogle NHS Trusts kan nægte at tillade ikke-immuniserede studerende adgang, og derfor sådanne studerende vil være i stand til at deltage i arbejdsformidlingsvirksomhed disse Trusts. Hepatitits B immunisering tager flere måneder; Derfor er potentielle studerende opfordres kraftigt til at tage blodprøven i god tid.

Den College of Medical og Dental Sciences vil refundere de studerende med økonomiske problemer for op til £ 200 af udgifterne til deres vaccinationer. Hvis du er berettiget til en pris under den nationale Scholarship Programme (dvs. kvalificere sig til mindst én af de statslige fordele forbundet med gratis skolemad ret, klassificeret som en Care Leaver eller med en husstandsindkomst på £ 16.190 eller mindre), rådes du at opnå kvitteringer for eventuelle helbredsundersøgelser, som du har måttet betale for. Når du begynder undersøgelse på University of Birmingham, kan du derefter søge om refusion fra kollegiet, op til prisen for £ 200.

Studerende vil være forpligtet til at gennemføre et vellykket Oplysning og Spærring service (DBS) kontrol før optagelse på uddannelsen.

Internationale studerende:

International Baccalaureate Diploma: Et minimum af 32 point samlet herunder kvaliteter 6, 6, 5 på højere niveau, herunder kemi plus en fra Biologi, Fysik eller matematik plus yderligere tre fag på Standard Level. Matematik med yderligere matematik vil tælle som en højere og en dattervirksomhed. Hvor det er relevant, skal Sprog A være engelsk i lønklasse 5. Bonuspoint vil ikke blive taget i betragtning.

Ansøgere skal have fremragende skriftlig og mundtlig engelsk. Bemærk venligst, at universitetets Standard engelske sprogkrav er minimumsstandarder, der kan rejses gennem konkurrence.

Afhængigt af dit valgte studium, kan du også være interesseret i en af ​​vores fundament veje, som tilbyder specielt strukturerede programmer for internationale studerende, hvis kvalifikationer ikke accepteret for direkte adgang til britiske universiteter.

Beskæftigelsesegnethed

Farmaceuter har en unik blanding af videnskabelig og faglig viden, der gør dem til sundhedspleje eksperter om lægemidler og deres effektive anvendelse. Selv om de fleste kvalificerede farmaceuter går på at arbejde i sundhedssektoren indstillinger, primært apoteker og hospitaler, er der en bred vifte af karrieremuligheder, du kunne overveje i for eksempel den farmaceutiske industri, den akademiske verden, offentlige og regulerende organer, og sundhedspleje informatik.

Senest opdateret September 2016

Om skolen

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Læs mere

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Minimer