Read the Official Description

Denne Master of Science grad program er designet til at lære eleverne om menneskelig bevægelse, motion fysiologi, kardiopulmonal rehabilitering, sport psykologi, og biomekanik. Den er designet til studerende, der ønsker at arbejde på disse områder, fremme deres viden ud over deres bachelor uddannelse, måske for at forberede sig til studier på ph.d.-niveau.

Tracks

  • Motion Videnskab og Rehabilitering
  • sport videnskab

Studentereksamen krav

Ansøgere skal tilbyde mindst en grundkursus i hver af følgende: human fysiologi, menneskelig anatomi, fysiologi af motion og biomekanik.

Et kursus i fysik og et kursus i kemi anbefales.

Konkurrencedygtige ansøgere har typisk bachelor grad i Motion Videnskab eller fysisk træning. Andre grader kan også give passende uddannelsesmæssige baggrund (dvs. Fysioterapi, Athletic Training, etc).

Studerende skal også vise færdighed i grundlæggende teknikker i vægtløftning og krop condition. Dette kan ske ved afslutningen af ​​et kursus i emnet, passende certificering af et nationalt anerkendt organisation (f.eks NSCA), eller dokumentation for mindst et års praktisk erfaring på området.

Ansøgere, der opfylder de generelle studentereksamen krav kollegiet kan accepteres til studentereksamen betinget.

En ph.d.-studerende kan opfylde sådanne studentereksamen betingelser ved at udfylde relevante kurser i Brooklyn College bachelor division.

Ansøgere skal have et minimum bachelor kvotient på 3,00.

Et minimum gennemsnit på 3,00 i graduate kurser er nødvendig for at opretholde studentereksamen. Internationale ansøgere, for hvem engelsk er et andet sprog er forpligtet til at videregive Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) med et minimum score på 550 på den papirbaserede test eller 213 på den computer-baserede test eller 79 på internet- baseret test, inden de blev i betragtning til optagelse.

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date