Ms i motion og sport videnskab

Brooklyn College CUNY

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ms i motion og sport videnskab

Brooklyn College CUNY

Denne Master of Science grad program er designet til at lære eleverne om menneskelig bevægelse, motion fysiologi, kardiopulmonal rehabilitering, sport psykologi, og biomekanik. Den er designet til studerende, der ønsker at arbejde på disse områder, fremme deres viden ud over deres bachelor uddannelse, måske for at forberede sig til studier på ph.d.-niveau.

Tracks

  • Motion Videnskab og Rehabilitering
  • sport videnskab

Studentereksamen krav

Ansøgere skal tilbyde mindst en grundkursus i hver af følgende: human fysiologi, menneskelig anatomi, fysiologi af motion og biomekanik.

Et kursus i fysik og et kursus i kemi anbefales.

Konkurrencedygtige ansøgere har typisk bachelor grad i Motion Videnskab eller fysisk træning. Andre grader kan også give passende uddannelsesmæssige baggrund (dvs. Fysioterapi, Athletic Training, etc).

Studerende skal også vise færdighed i grundlæggende teknikker i vægtløftning og krop condition. Dette kan ske ved afslutningen af ​​et kursus i emnet, passende certificering af et nationalt anerkendt organisation (f.eks NSCA), eller dokumentation for mindst et års praktisk erfaring på området.

Ansøgere, der opfylder de generelle studentereksamen krav kollegiet kan accepteres til studentereksamen betinget.

En ph.d.-studerende kan opfylde sådanne studentereksamen betingelser ved at udfylde relevante kurser i Brooklyn College bachelor division.

Ansøgere skal have et minimum bachelor kvotient på 3,00.

Et minimum gennemsnit på 3,00 i graduate kurser er nødvendig for at opretholde studentereksamen. Internationale ansøgere, for hvem engelsk er et andet sprog er forpligtet til at videregive Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) med et minimum score på 550 på den papirbaserede test eller 213 på den computer-baserede test eller 79 på internet- baseret test, inden de blev i betragtning til optagelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - New York, New York
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - New York, New York
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen