Modulerne inden dette kursus kan også tages på individuel basis (postgraduate kort kursus).

Vælg Kingstons Klinisk Leadership MSc

Denne innovative kursus, designet til professionelle sundhedspersonale, der er ivrige efter at lære mere om ledelse og forvaltning teknikker, links teori til praksis ved at kombinere akademisk undervisning med læring på arbejdspladsen. Den dækker teorier om ledelse og styring forandring, og giver dig mulighed for at bære projekter, der er relevante for din arbejdsplads. Mange af vores elever er blevet fremmet som et direkte resultat af at studere dette kursus.

Hvad vil du studere?

Kurset består af undervises moduler, læring på arbejdspladsen projekt og gør det muligt at udforske et emne af interesse i dybden, med det formål at udgive. Du vil lære at lede og styre sundhedsvæsenet praksis og gennemføre forskning fremskridt at berige evidensbaseret praksis. Kurset vil hjælpe dig med at udvikle evne til at gennemføre læring på arbejdspladsen i kliniske indstillinger, og kompetent forskning sundhedsydelser inden for din arbejdsplads. Du vil også få færdigheder til at forberede dig til håndtering af forandringer og til at anvende din læring på projekter på arbejdspladsen.

Vurdering

Vurderingsmetoder omfatter modul-relaterede opgaver, præsentationer og en "capstone projekt.

Kursus struktur

Bemærk, at dette er en vejledende liste over moduler og er ikke tænkt som en endelig liste.

Moduler

  • Healthcare Management og evaluering
  • Ledelse og Change Management
  • Arbejde undervisning (WBL)
  • Forskningsmetoder og Data Analysis
  • Afsluttende Capstone Project

Lær et sprog

Du vil få mulighed for at studere et fremmed sprog, gratis, i løbet af din tid på universitetet som en del af Kingston Sprog ordningen. Mulighederne omfatter i øjeblikket: arabisk, fransk, tysk, italiensk, japansk, Mandarin, portugisisk, russisk og spansk.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Kingston University London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 3 år
Deltid
Fuldtid
Price
7,100 GBP
Deadline