65431_65137_imgpsh_fullsize7.jpg

LICENS i regelmæssig fysisk terapi udstedt af Semmelweis Universitet (State University) foreslog LUde.S. Campus Lugano (Schweiz), finder sted i fire år (240 créditsECTS), fuld tid, og omfatter 1.500 timers klinisk praksis på hospitaler, klinikker og rehabiliteringscentre i udlandet, herunder Frankrig. Den studerende kan foreslå en placering til klinisk placering; bekræftelse af denne struktur vil blive overladt til skøn Semmelweis Universitet. Der er mødepligt, fuld tid, mandag til fredag ​​i Lugano (Schweiz).

Denne uddannelse vil begynde mandag September 24, 2018.

Åbningsceremonien vil blive afholdt mandag 1 oktober, 2018.

Studerende følger Degree Kursus i Fysioterapi program helt i Lugano, herunder staten undersøgelse. Sproget af kurser for de første tre semestre, er fransk; efter elever deltager lektioner i italiensk.

Det maksimale antal studerende til dette diplom er begrænset til 80 optagelsesprøven vil blive baseret på rækkefølgen af ​​registreringen. Ansøgningerne vil blive placeret i rækkefølge efter modtagelsen, forudsat at de fastsatte registreringskrav er opfyldt (herunder betaling af registreringen administrationsgebyr på CHF 1.400). For at få adgang til uddannelse, skal kandidaterne bestå en egnethedsprøve (ikke-selektiv).

Den næste optagelsesprøve vil blive afholdt 2 mar 2018.

Det er meget simpelt at registrere: du blot udfylde formularen på denne side https://www.uniludes.ch/test-cursus-en-physiotherapie-semmelweis/et at formalisere registreringen ved at betale de gebyrer test registrering beløber sig til 750 francs. (Du vil modtage bankoplysninger til den e-mailadresse indtastet i form efter validering det).

Kurset starter, når det minimale antal er nået.

www.physiotherapie-ludes.ch

Program undervist i:
  • Italiensk
  • Fransk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date