Read the Official Description

Doornfontein CAMPUS

Den centrale formål med National Diploma i mikrobiologi er at udvikle kandidater, der kan dokumentere fokuseret viden og færdigheder i mikrobiologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre de studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for Mikrobiologi industrien. Som en del af eksamensbeviset undersøgelsen, og i samarbejde med de relevante arbejdspladsen institutioner / organer / organisationer, studerende er også udsat for den relevante på arbejdsmarkedet for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i sammenhæng på arbejdspladsen. Undervisningen og arbejdsplads erfaring gør det muligt succesfulde studerende at få adgang til en række karriere og beskæftigelsesmuligheder vedrørende analytiske deres specialisering.

resultater Afslut niveau

Eleverne skal kunne:

  • Identificer, vurdere og løse både rutinemæssige og ukendte problemer ved hjælp af korrekte procedurer / metoder / teknikker.
  • Arbejde effektivt med andre i et team.
  • Administrer veldefineret og nye læringsaktiviteter inden for en struktureret læringsmiljø.
  • Analysere, syntetisere og vurdere informationer, teorier og ideer i forbindelse med analytisk kemi / bioteknologi / fødevareteknologi.
  • Demonstrere en forståelse af omfanget og vigtigste områder af analytisk kemi / bioteknologi / fødevareteknologi og hvordan den respektive disciplin / felt vedrører andre områder eller systemer.
  • Overvåg deres egen præstation og vurdere den mod givne kriterier.
  • Nuværende og kommunikere oplysninger effektivt og meningsfyldt ved hjælp af videnskabelige og akademiske / faglige diskurs konventioner og formater.
  • Vis ansvarlighed over for miljøet og sundheden for andre ved hjælp af videnskab og teknologi i overensstemmelse med anerkendte faglige og / eller etiske regler eller praksis.

Vurderingskriterier

En studerende kræver et semester mærke på 40% for at få adgang til den endelige vurdering mulighed. Semestret og endelige vurdering mark vægt er 50:50. En studerende har brug for en endelige karakter på 50% at bestå et modul. Semestret mark bidrager også til resultatet af en supplerende vurdering. Det endelige resultat af en supplerende vurdering er begrænset på 50%.

Program taught in:
Engelsk

See 40 more programs offered by University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date