OTHM Level 6 Diploma i Sundhedsvæsenet er designet til at sætte eleverne i stand til at udvikle den viden og både generiske og erhvervsmæssige beskæftigelsesevner, der er relevante for disse sektorer. Det er også blevet designet til at hjælpe eleverne udvikle en forståelse af karakteren af ​​sundhed og plejearbejde social, for at de kan træffe kvalificerede beslutninger om, hvorvidt de ønsker at få beskæftigelse i disse sektorer eller som en del af deres nuværende faglige udvikling, hvis der allerede arbejder i disse sektorer.

Den social-og sundhedsområdet Management Diploma giver en grundig grundstødning i de centrale begreber og praktiske færdigheder, der kræves i den sociale plejesektoren sundhed og og dens brede anerkendelse af arbejdsgivere giver progression direkte i beskæftigelse.

GSBF leverer højkvalitets- og akkrediterede programmer, der er aktuelle og relevante. Vi tilbyder mere end 20 programmer, herunder økonomi, konti, marketing, menneskelige ressourcer og generel ledelse, der afspejler det nye erhvervslandskab.

Fordele

  • Easy Fee betalingsplan. Betal så lavt som GBP 140 per måned.
  • Samme diplom som studerende på campus.
  • Diplom anerkendes over hele verden.
  • Vurderinger via opgave indsendelse.

Startkriterier

Til indrejse skal eleverne have et af følgende.

  • Besiddelse af en britisk niveau 5 diplom i beslægtet emne eller tilsvarende oversøisk kvalifikation
  • Modne elever (over 21) med relevant erhvervserfaring (elever skal tjekke med leveringen center vedrørende denne oplevelse før tilmelding til programmet)

Engelsk krav: Hvis den studerende ikke er fra et flertals engelsktalende land, skal de dokumentere engelsk kompetence.

Certificeringer

Du bliver tildelt Level-6 Diploma i Health and Social Care Management i slutningen af ​​programmet.

Vurderingerne

Vurdering er gennem opgave. Der er ingen eksamener.

Kursets indhold

Niveau 6 Diplom i Sundhed og Sociale Forvaltning består af følgende 8 obligatoriske enheder, der giver i alt 120 studiepoints.

Obligatoriske enheder: - Personlig og faglig udvikling inden for sundhed og social pleje - Håndtering af kvalitet inden for sundhed og social pleje - Sundheds- og socialstyringens principper - Sundhed og sikkerhed på arbejdspladserne - Sundhedsvæsenets økonomiske beslutningstagning - Managing Human Ressourcer i sundhed og social pleje - Ledelse og ledelse for sundhed og social pleje - Forskningsmetoder for sundheds- og socialstyring

Karrieremulighed

HR Officer, Senior HR Officer, Administrativ chef, Placering Officer, Rekruttering Koordinator, Rekrutterer, HR Konsulent, HR Manager, Uddannelse og Udvikling Officer, Lærings- og Udviklings Officer mv.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Dette kursus er Online
Start Date
Aug 2019
Duration
9 måneder
Fuldtid
Price
950 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date