Niveau 7 Diplom i Sundhed og Sociale Forvaltning er designet til at sætte eleverne i stand til at udvikle en god forståelse af politik, ledelsesteori og praksis inden for sundhed og social omsorg. Det giver eleverne mulighed for at engagere sig i de udfordringer, som professionelle brugere, servicebrugere og beslutningstagere i eget land står overfor. Det vil øge kendskabet til eleverne, så de kan fungere som en effektiv leder i hospitaler / socialplejeindustrien. Det kombinerer både teoretisk og praktisk viden i sundhed og social omsorg erhverv.

GSBF leverer højkvalitets- og akkrediterede programmer, der er aktuelle og relevante. Vi tilbyder mere end 20 programmer, herunder økonomi, konti, marketing, menneskelige ressourcer og generel ledelse, der afspejler det nye erhvervslandskab.

Fordele

  • Easy Fee betalingsplan. Betal så lavt som GBP 240 per måned. - Samme diplom som studerende på campus. - Diplom anerkendes over hele verden. - Bedømmelse via opgave indsendelse.

Startkriterier

Til indrejse skal eleverne have et af følgende.

  • Besiddelse af en æresbeviset grad i beslægtet emne eller UK-niveau 6-diplom eller en tilsvarende oversøisk kvalifikation eller - Ældre studerende (over 21) med ledelseserfaring - Engelsk krav: Hvis eleven ikke er fra et flertals engelsktalende land, skal de give Bevis for engelsksproglig kompetence.

Certificeringer

  • Du bliver tildelt Level 7 Diploma i Health and Social Care Management i slutningen af ​​programmet.

Vurderingerne

  • Vurdering er gennem opgave. Der er ingen eksamener.

Program Varighed

  • 6 måneder / 9 måneder

Kursusindhold

Niveau 7 Diplom i Sundheds- og Socialstyringsprogrammer består af følgende 8 obligatoriske enheder, der giver i alt 120 studiepoeng: - Forvaltning af økonomi i sundhed og social omsorg (15 studiepoints) - International sundhedspolitik (15 studiepoints) - Strategisk ledelse for Sundhed og social omsorg (15 studiepoeng) - Organisatorisk adfærd inden for sundhed og social omsorg (15 studiepoints) - Human resource management i sundhed og social omsorg (15 studiepoints) - Administration af serviceydelser inden for sundhed og social omsorg (15 studiepoints) - Strategisk markedsføring for Sundhed og social omsorg (10 studiepoints) - Forskningsmetoder for sundheds- og socialtjenester (20 studiepoints)

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Dette kursus er Online
Start Date
Aug 2019
Duration
6 - 9 måneder
Fuldtid
Price
1,499 GBP
- 6 måneder; 1199 GBP - 9 måneder
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date