Read the Official Description

Udfordre dig selv med vores progressive Postgraduate Diploma i International Healthcare Management , der giver dig en systematisk og kritisk forståelse af ledelse og ledelsesteori, udfordringer og praksis inden for et globalt sundhedsmiljø.

Dette kursus introducerer dig i kompleksiteten af ​​den internationale sundhedspleje, der dækker en bred vifte af udfordrende og tankevækkende forretningsmæssige og sundhedsrelaterede emner.

Udviklet af fageksperter, ser dette avancerede program på principper, teorier og praksis inden for sundhedsstyring. Det giver dig også mulighed for at lære om processen med politikudformning, planlægning og levering af tjenester, samtidig med at der tages hensyn til de kulturelle, etiske og sociale spørgsmål.

På dette kursus vil du lære at kritisk analysere, sammenligne og reflektere over forskellige nationale og internationale tilgange til sundhedspleje ledelse i betragtning af de eksterne sammenhænge, ​​nutidige problemer og påvirkninger. Du vil også kunne forstå tilgange til global sundhedspleje ledelse ved at relatere hver dag, personlig og fællesskabserfaring med ledelsesteori.

Efter afslutningen af ​​dit Postgraduate Diploma tilbyder vi mulighed for at gå videre med at studere for en fuld mastere (tildelt efter 180 studiepoeng).

Læring og vurdering

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.

Alle vores online kurser har en vejledende studievarighed, som er en guide til, hvor lang tid dit kursus vil tage for at fuldføre. Den faktiske varighed kan være længere eller kortere afhængigt af din studiekurs, studietilbud vælges og modultilgængelighed. Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end den vejledende kursusvarighed ved at fordoble modulerne på bestemte tidspunkter; dog gælder de mindste studieperioder.

Alle vores kurser har regelmæssige startdatoer i løbet af året. Vores akademiske år er organiseret i moduler, typisk med en eller to ugers pause mellem moduler og en struktureret tre ugers pause til julen. Studerende modtager en kursusplan i ansøgningsprocessen.

Undervisningsmetoder og stil

Da vi er et 100% online universitet, bruger vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en traditionel campus. Systemet sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Alle kurser leveres kun på engelsk.

Du støttes gennem hele dit kursus af en dedikeret studierådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder. For at sikre, at du får den støtte, du har brug for fra din vejleder, dækker vi vores klassestørrelser på 20 studerende.

Vurdering

Vi vedtager en opgavebaseret tilgang til vurdering i stedet for eksamen. Vurdering af kandidatuddannelsen i International Healthcare Management er baseret på en kombination af skriftlige kurser.

Du er altid opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres. Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af dit kursus. Vi opnår dette ved at:

  • Viser dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som kan ses, når du logger ind på læringsplatformen
  • Den hurtige vending af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret
  • vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​årseksamenerne
  • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder
  • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Ud over det faktum, at alt arbejde bliver vurderet ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.

Karriereudsigter

Denne Postgraduate Diploma i International Healthcare Management vil vise til nuværende og fremtidige arbejdsgivere, at du har både lidenskab og dedikation til at studere online og avancere i din karriere som leder inden for global sundhedspleje.

Den ledelseskendskab, du får fra programmet, giver dig mulighed for at avancere i en række faglige miljøer, mens de overførbare færdigheder (herunder kommunikation, kritisk tænkning og forskning) du udvikler vil give dig selvtillid til at udvikle sig i næsten alle industri eller sektor.

Programmet kan føre til en karriere inden for hospitalsadministration, ambulant pleje og folkesundhed, support service ledere og mange flere roller i erhvervslivet og sundhed.

Vi er dedikeret til at forbedre beskæftigelsesevnen blandt vores kandidater. Vores online kurser giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale med en blanding af centrale færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.

Adgangskrav

Vi har fleksible adgangskrav, der ser på både din faglige og arbejdsbaserede erfaring samt din motivation til at gøre kurset. Der er to adgangsveje på vores PG Dip International Healthcare Management-program:

1. Academic Entry Route

For at opfylde kravene til Akademisk adgangsvej for vores PG Dip International Healthcare Management-program skal du mindst have følgende kvalifikationer:

  • En bacheloruddannelse fra en godkendt institution svarende til en UK Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikation.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

2. Arbejdsoplevelse

Vi anerkender, at du kan opnå færdigheder på mange forskellige måder, og at forudgående akademisk præstation ikke er den eneste indikator for en ansøgeres evner. Hvis du ikke opfylder de minimum akademiske standarder ovenfor, kan du alligevel være berettiget til at tilmelde dig via vores Work Experience Entry Route.

For at opfylde kravene til arbejdserfaringens adgangsvej for vores PG Dip International Healthcare Management-program skal du som minimum opfylde følgende kriterier:

  • Mindst fem års højtstående erhvervserfaring.
  • Engelsk sprogfærdigheder bør være på et niveau svarende til IELTS (Academic) 6.5.

Din ansøgning vil blive overvejet på individuel basis under hensyntagen til din motivation til at udføre kurset, tidligere erhvervserfaring og andre relevante kvalifikationer, der viser din evne til at gennemføre programmet.

21-dages pengene tilbage garanti

Hvis du tilmelder dig vores PG Dip International Healthcare Management-program, men beslutter at online læring ikke er for dig, tillader vi dig at trække tilbage senest 21 dage efter startdatoen angivet på dit tilbudsbrev. Hvis du har betalt et indledende depositum foran, modtager du fuld refusion.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by University of Essex Online »

Last updated December 25, 2018
This course is Online
Start Date
Jan. 2020
Duration
16 måneder
Deltid
Price
7,072 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date