Pg cert / dip anatomiske videnskaber

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Pg cert / dip anatomiske videnskaber

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Præmier: PgDip, PgCert, PgProfDev. Denne postgraduate certifikat og eksamensbevis er en unik mulighed for studerende, der ønsker at udforske aspekter af menneskelig anatomi gennem fleksibiliteten af ​​et online fjernundervisningsprogram.

Alle kurser, der udgør programmet, bruger innovative undervisningsmetoder til at give eleverne nøgleoverførbare færdigheder ud over et solidt fundament af anatomisk viden.

Vores program i anatomiske videnskaber leveres helt online og afhænger derfor af brugen af ​​it, f.eks. Ved brug af email, audiovisuelt materiale, diskussionsfora og forskellige andre interaktive ressourcer.

Dette er en postgraduate uddannelse for medicinske, biomedicinske, allierede sundhedspersonale og dem i holistisk praksis med interesse for menneskelig anatomi. Programmet trækker på den højt anerkendte undervisning og forskningspersonale inden for universitetet.

Vores mål er at levere kvalitetskursusmaterialer, der skal leveres fra vores virtuelle læringsmiljø. Interaktiv software udvikles specifikt til brug i dette program sammen med den licenserede software, der aktuelt er i brug til campus masteruddannelsen i Human Anatomy og vores medicinske grad kursus.

Programmet er designet til at introducere og udvikle studerende viden i de anatomiske videnskaber; derudover sigter det på at forny og styrke kommunikation og it-viden og færdigheder.

Vores online læringssystem giver dig mulighed for at arbejde helt fra din egen hjemsted. Dette vil forbedre din læringserfaring og arbejds viden, mens du belønner dig med en højt anset kvalifikation.

ANATOMI

Vores program

Anatomiske Videnskaber (Online Distance Learning) giver mulighed for at studere for en Postgraduate Diploma, en Postgraduate Certificate eller Postgraduate Professional Development. Studie muligheder omfatter deltidsstudie, eller deltid intermitterende undersøgelse.

Certifikat

Studerende vil blive forpligtet til at gennemføre følgende kerne moduler for at blive tildelt en Postgraduate Certificate in Anatomical Sciences.

Diplom

Efter færdiggørelse af certifikatet vil du udvide din anatomiske viden ved at udfylde følgende kernemoduler for en Postgraduate Diploma i Anatomical Sciences.

Postgraduate Professional Development

Postgraduate Professional Development (PPD) er rettet mod at arbejde fagfolk, der ønsker at fremme deres viden gennem et postgraduate-niveau kursus (er), uden tid eller økonomisk forpligtelse af et Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate.

studerer online

Programmet leveres med det virtuelle læringsmiljø Lær 9. Hvert kursus kombinerer uafhængig undersøgelse, online peer diskussion, reflekterende læring, interaktive tutorials, skriftlige opgaver og kritiske anmeldelser for at udvikle en forståelse af de vigtige begreber og principper for anatomiske videnskaber.

Hvordan får jeg adgang til programmet?

Alle kurser undervises ved fjernundervisning ved hjælp af det virtuelle læringsmiljø Lær 9.

Studerende får adgang til kurser i Lær 9 ved hjælp af MyEd-studentportalen - porten til webbaserede tjenester til studerende, herunder adgang til biblioteket, email og dit online-program i anatomiske videnskaber. Kursusmaterialer er beskyttet af dit EASE brugernavn og adgangskode adgang.

Hvad er det som at være en fjernundervisningsstudent?

Programmet er designet på en sådan måde, at du med adgang til internettet kan studere på de tidspunkter og på de steder der passer dig bedst. Programmet vil involvere blandede undervisningsmetoder, herunder uafhængig undersøgelse og refleksion, samt online diskussion og gruppeprojektarbejde.

Som en postgraduate studerende ved University of Edinburgh får du adgang til fremragende ressourcer og kan udnytte universitetets akademiske tradition, som værdier og fremmer individualitet og uafhængighed af tanken inden for forskning.

I løbet af sigtetid bør du være parat til at bruge et gennemsnit på 20 timer om ugen, der beskæftiger sig med kursusmaterialer, være at gennemgå forelæsningsnotater og casestudier, interagere med medstuderende og programholdet på diskussionsforummet, undersøge interessepunkter eller forberede afleveringer.

Selv om programmet indebærer selvstændig undersøgelse, får du også mulighed for at blive en del af et støttende online-fællesskab, der samler studerende og vejledere fra hele verden. Faktisk er et af de vigtigste aspekter til succesfuld online studie den løbende støtte og udveksling af informationer opnået gennem interaktive diskussioner og input fra eksperthandlere.

Brug af biblioteket

Som en online fjernundervisningsstudent, selv om du måske ikke er baseret i Edinburgh, har du stadig adgang til et stort antal biblioteksressourcer og -tjenester.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
12 - 36 måneder
Deltid
Price
Pris
1,525 GBP
2017-18 Gebyrer (1 år)
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Edinburgh, Scotland
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Edinburgh, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen