Read the Official Description

Dette er et sundheds-CPD-kursus for registrerede sygeplejersker, der ønsker at administrere hold af sygeplejersker, der arbejder i en primærplejeindstilling.

Vi har gennemgået vores distriktssygeplejeprogrammer i 2013 i overensstemmelse med de nuværende ændringer i den nationale sundhedsvæsen og som reaktion på vores interessenters behov. Interessenterne anmodede om, at medarbejderne har brug for et bestemt sæt færdigheder, viden og kompetence til at arbejde effektivt i primærplejen, især behovet for mere avanceret ordination, der sikrer, at patienter med langsigtede forhold kan administreres hjemme. Sygeplejersker arbejder ofte alene og i en række indstillinger, der ikke er oprettet som sundhedssystemer, træffer komplekse beslutninger om patientpleje og beskæftiger sig med forskellige samarbejdsrelationer og fagfolk.

Det er derfor, at vi tilbyder følgende Pathways :

 • PgDip District sygepleje med V100
 • PgDip District sygepleje med V300

Skal jeg tage en BSc (Hons) eller PgDip kvalifikation?

Afhængigt af niveauet af dine eksisterende kvalifikationer vil du enten gennemføre BSc (Hons) kursus eller PgDip-kvalifikationen. Hvis du kvalificerer dig som sygeplejerske med en bachelorgrad, skal du tage dette kursus - PgDip. Hvis du er kvalificeret som sygeplejerske med et bachelor-diplom, skal du tage BSc (Hons) Primary Care District Nursing-programmet.

akkrediteringer

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

moduler

PgDip District Nursing (V300)

 • Udvikling af professionel praksis for distriktssygepleje 1 (20 point L7)
 • Udvikling af professionel praksis for distriktssygepleje 2 (20 point L7)
 • Avancerede bedømmelsesfærdigheder til klinisk praksis (20 point L7)
 • Ikke-medicinsk præstation (V300) (60 point L7)

PgDip sygepleje (V100)

 • Udvikling af professionel praksis for distriktssygepleje 1 (20 point L7)
 • Udvikling af professionel praksis for distriktssygepleje 2 (20 point L7)
 • Avancerede bedømmelsesfærdigheder til klinisk praksis (20 point L7)
 • Prescribing fra community practitioners formulæret (V100) (10 point niveau 6)
 • Prescribing i praksis (V100) (10 point L6)
 • Plus to valgfrie moduler, der opfylder personlige og professionelle krav fra cppd porteføljen til at ligge til 40 point.

beskæftigelsesegnethed

Distriktssygeplejersker er nøglekoordinatorer af pleje og som sådan bedst placeret til at støtte patienter og deres plejere til at udvikle strategier til at håndtere deres plejebehov, samtidig med at de er opmærksomme på tegn på forringelse eller behov for mere støtte.

En række vigtige politiske initiativer har informeret om udvikling af studieplanen for at tage højde for egnetheden for en moderne distriktssygeplejerske, der arbejder i primærpleje.

Roller og krav udvikler sig konstant, og kurset producerer praktikere, der ikke kun er klinisk kompetente på specialistniveau, men er også visionære, innovative og i stand til at løse, lede og styre både personale og ressourcer.

At opnå en af ​​de udbudte priser giver deltagerne mulighed for at udvikle sig i deres egen rolle og søge salgsfremmende muligheder.

Professionelle links

Skolen for sundhed og social pleje har forbindelser med et stort antal verdenskendte sundheds- og socialplejeleverandører, der har bidraget til udviklingen af dette program og støtter eleverne i hele programmet.

Dette program er akkrediteret af Nursing and Midwifery Council.

Nursing og obstetricsrådet regulerer sygeplejersker og jordemødre i England, Wales, Skotland, Nordirland og Øerne.

Undervisning og læring

Undervisnings- og læringsstrategier omfatter foredrag, gruppearbejde, seminarer, blandet læring, tutorials, diskussionsgrupper og kliniske færdigheder samt forskellige vurderinger.

Adgangskrav

Ansøgere skal være registrerede sygeplejersker på NMC-registret for at ansøge om dette kursus.

Normalt skal kandidater have en bachelorgrad svarende til 2. klasse Honours Upper Division (2: 1).

Ansøgere skal have sponsorering fra en ansættelsesorganisation, der giver en praktikplacering og praksislærer til at opfylde NMC-standarder.

To års klinisk erfaring er også ønsket. Alle ansøgere kræver ledelsesstøtte til at studere dette kursus.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Studerende skal sponsoreres eller udstationeres af samfundets udbydere for at opfylde kravene i sygepleje- og midlervirksområdet (NMC) til praktikvurdering.

En centraliseret rekrutteringsproces er ikke længere på plads gennem The London Deanery. Fra september 2014 gennemføres alle rekruttering til dette kursus i fællesskab af sponsorering af NHS Trusts og LSBU. Processen til at anvende er:

 1. Identificer den tillid, du vil blive sponsoreret af. Alle sponsoringsmuligheder annonceres på NHS job og Trusts ledige stillinger på deres hjemmeside i løbet af maj 2014, når du skal anvende.
 2. På din ansøgningsskema angiver London South Bank University som dit universitet.
 3. Bemærk, at der ikke er et særskilt ansøgningsskema via LSBU, når du udfylder dit ansøgningsskema på NHS-job eller Trust-webstedet. Sørg for, at du klart angiver din uddannelse for at vise, at du opfylder adgangskravene.
 4. Succesfulde ansøgere inviteres til et interview med et panel bestående af både Trust og LSBU repræsentanter. Interviews afholdes i løbet af en tre-ugers periode fra 9. juni 2014.
 5. Kandidater, der lykkes i interview, vil blive sendt et tilbud fra universitetet.

Yderligere Information

London er opdelt i tre lokale uddannelses- og træningsstyrelser (LETB'er), og hver har et andet antal sponsoremuligheder til rådighed på tværs af de tillid, de dækker, som blev annonceret i begyndelsen af maj 2014.

Ansøgere kan ansøge om mere end en Trust, dog skal ansøgere ikke acceptere mere end et tilbud, hvis det lykkes. For ansøgere, der udstationeres til kurset af deres arbejdsgivere som deres sponsorstab, skal du kontakte kursusdirektør, Sue Boran, hvis du ikke skal have et formelt interview.

Gebyrer og finansiering

Studerende skal sponsoreres eller udstationeres af samfundets udbydere for at opfylde kravene i sygepleje- og midlervirksområdet (NMC) til praktikvurdering.

Der er en række distriktssygeplejerskeprogrammer, du kan vælge.

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs fanen Sådan ansøger du om dette kursus.

Velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores velkomstuge sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 23, 2019
Duration
1 - 2 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 5, 2020
Application deadline

Sep. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 5, 2020