Read the Official Description

Dette er et CPD-program for registrerede sygeplejersker.

Sundhedsbesøg består i at udvikle, lede og styre aktiviteter, der har til formål at fremme sundhed og socialt velvære, forebygge helbredsundersøgelser og forbedre sundheden ved at arbejde med enkeltpersoner, familier, grupper og lokalsamfund. Gennem partnerskabsarbejde søger sundhedspersoner at gøre det muligt for kunderne at tage kontrol over deres liv og samtidig beskytte sårbare samfundsmedlemmer. Folkesundhedsarbejde, der fremmer social integration og mindsker uligheder i sundheden, er centralt for sundhedspraktik.

Kurset fokuserer på at fremme sundheden for børn, familier og grupper i en samfundsindstilling. Det betragter de spørgsmål, der er involveret i at beskytte sundheden for udsatte børn, familier og befolkninger. Det overordnede mål er at udvikle en effektiv praktiserende læge, der er i stand til at identificere aktuelle og potentielle sundhedsbehov, stimulere bevidstheden om sundhedsbehov, lette bevisbaserede sundhedsfremmende aktiviteter og indflydelse på politikken på alle niveauer.

Skal jeg tage BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikationen?

Afhængigt af niveauet af dine eksisterende kvalifikationer vil du enten gennemføre BSc (Hons) kursus eller PgDip-kvalifikationen. Hvis du er kvalificeret som sygeplejerske med en bachelorgrad, skal du tage dette kursus - PgDip. Hvis du er kvalificeret som sygeplejerske med et bacheloruddannelse, skal du tage BSc (Hons) Health Visiting (Specialist Community Public Health Nursing) -program.

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

moduler

Kerneenheder

 • Forskningsmetodik og strategi (underlagt validering)
 • Udvikling af professionel praksis for sundhedstilbud
 • En offentlig sundhedstilgang til fremme af sundhed og trivsel
 • Beskyttelse af udsatte børn
 • Menneskernes sundhed og trivsel hos børn og familier
 • Udvikling af ledelses- og ledelsesevner for SCPHN

Valgfri komponent

 • EF-praktiserende sygeplejerske ordinerer (V100)

Adgangskrav

Normalt vil kandidater være forpligtet til at have en bachelorgrad svarende til Second Class Honours Upper Division (2: 1). Ansøgere skal have sponsorering fra en ansættelsesorganisation, der giver en praktikplacering og praksislærer til at opfylde NMC-standarder.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Forberedelse til anvendelse

 1. Overvej, hvor du vil arbejde og sørge for at møde den person, der fører sundhedstjenesten, for at få mere information om, hvad de søger fra ansøgere. Nogle organisationer er ivrige efter at støtte folk, der har arbejdet inden for tjenesten allerede; Dette er dog ikke det samme for alle organisationer.
 2. Udvikle dine generelle læsefærdigheder og talfærdigheder. Alle ansøgere vil blive bedt om at afslutte en usynlig tal- og læsefærdighedstest som en del af ansøgningsprocessen. Dette er påkrævet, før din ansøgning kan gå videre til shortlistingsfasen. Det er vigtigt at bestille dette tidligt, og datoerne vil normalt være inkluderet i informationen om stillingen. Du kan finde læringsstrategierne på BBC Bitesize-webstedet nyttige.
 3. Overvej dine eksisterende færdigheder og viden, og hvordan de vil hjælpe dig med at opfylde kravene i kurset. Hvis det er mere end to år siden du sidst gennemførte et fagligt kursus, som du havde brug for at indsende en skriftlig opgave, så bør du overveje at gennemføre et kursus, før du ansøger. Det er også vigtigt at være IT-litteratur som led i dit forberedelse til kurset. I løbet af din tid på universitetet vil du bruge computeren meget, og tillid til dette område er afgørende. Som et minimumskrav skal du være bekendt med at bruge Microsoft Word, e-mail og internettet.
 4. Gør lidt baggrundsvisning om sundhedstilbud, nogle foreslåede områder omfatter:
  1. Rolle og funktion hos sundhedsbesøgende / skolesygeplejerske / folkesundhedssygeplejerske.
  2. Den nationale politiske kontekst, hvor sundhedspleje besøger opererer NHS England National Health Visiting Core Service Specification, og Department of Health Healthy Child Program.
  3. Andre nyttige kilder til information til sundhedsbesøg inkluderer Institutt for Sundhedsbesøg hjemmeside og Journal of Health Visiting.

Ansøgningsproces

 1. Identificer den tillid, du vil blive sponsoreret af. Alle sponsoremuligheder er annonceret på NHS job og Trusts ledige stillinger på deres hjemmeside.
 2. På din ansøgningsskema angiver London South Bank University som dit universitet.
 3. Bemærk, at der ikke er et særskilt ansøgningsskema via LSBU, når du udfylder dit ansøgningsskema på NHS-job eller Trust-webstedet. Sørg for, at du klart angiver din uddannelse for at vise, at du opfylder adgangskravene.
 4. Succesfulde ansøgere inviteres til et interview med et panel bestående af både Trust og LSBU repræsentanter.
 5. Kandidater, der lykkes i interview, vil blive sendt et tilbud fra universitetet.

Yderligere Information

London er opdelt i tre lokale uddannelses- og træningsstyrelser (LETB'er), og hver har et andet antal sponsoremuligheder, der er tilgængelige på tværs af de tillid, de dækker.

Ansøgere kan ansøge om mere end en Trust, dog skal ansøgere ikke acceptere mere end et tilbud, hvis det lykkes. For ansøgere, der bliver udstationeret af deres arbejdsgivere som deres sponsor Trust, kontakt kursus direktør, Rita Newland, hvis du ikke er forpligtet til at have et formelt interview.

Gebyrer og finansiering

Dette kursus er sponsoreret af offentlige midler.

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs fanen Sådan ansøger du om dette kursus.

Velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores velkomstuge sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 23, 2019
Duration
1 - 4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 5, 2020
Application deadline

Sep. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 5, 2020