Read the Official Description

Børnepasienter omsorg for børn og unge fra fødslen til 18 år på sygehus og i samfundet. Børn og unge kan præsentere sig under en række forhold, fra fødselsdefekter, ulykker og skader, til livbegrænsende eller kritiske sygdomme eller som kan resultere i barnets død. Børnepasienter arbejder sammen med barnet / den unge, deres forældre og plejere, der involverer dem i planlægning og levering af deres barns pleje og behandling. Børnepasienter, i samarbejde med andre fagfolk, stræber efter at fremme sundhed hos børn og unge for at sikre, at de går i voksenalderen med et godt helbred.

Dette innovative og intensive toårige kursus rettet mod studerende med en eksisterende grad (2: 2 eller derover) vil udstyre dig med viden og færdigheder til at vurdere og styre børnepasningsbehov hos børn og familier, herunder personer med akut og langvarig sygdom kortsigtede betingelser. Kurset vil også udvikle dine evner til at overveje de bredere aspekter af at påvirke børns sundhedsbehov og forberede dig på fremtidens lederskab i et skiftende og udfordrende sundhedssystem.

Du vil opleve en række forskellige kliniske indstillinger som f.eks. NHS akutte trusts, community placeringer, uafhængige sektorer og frivillige organisationer. Praktikoplevelse er opnået i flere verdenskendte central- og ydre London hospitaler, herunder:

 • Barts Health NHS Trust
 • Evelina London børnehospital
 • Great Ormond Street Hospital for Children NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital på King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • University College London Hospitals NHS Foundation Trust

Du vil blive tildelt et af disse hospitaler som værts tillid under kurset.

Succes på dette kursus giver dig mulighed for at registrere dig som børneplejer hos Nursing and Midwifery Council (NMC).

Top-up til MSc

Ved at afslutte en afhandling (et udvidet og selvstændigt stykke skriftlig forskning) efter graduering som registreret sygeplejerske vil du kunne få en mester. Studerende, der har gennemført PgDip RN-kurset, har op til fire år at afslutte afhandlingsmodulet gennem deltidsstudiet.

akkrediteringer

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

moduler

Nogle obligatoriske kompetencer kan finde sted om aftenen.

Du vil blive undervist separat fra de treårige bachelorstuderende og vil studere følgende:

År 1

 • Forbedring af kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Anvendt anatomi og fysiologi for børn og unge
 • Grundlæggende begreber om pasning af børn, unge og familier
 • Bygning praksis færdigheder til børns sygepleje

År 2

 • Forbedrende praktiske færdigheder til børns sygepleje
 • Pleje af det kritisk syge barn og unge
 • Anvendt farmakologi og medicinoptimering i børns sygepleje
 • Forskning inden for sundhed og social pleje

beskæftigelsesegnethed

Børnepasning som karriere

Den daglige pligter for en børnepasning er varieret; fra administration af lægemidler og injektioner, optagelse af observationer af vitale tegn som puls og temperatur, forklaring af behandlinger og procedurer for at få samtykke fra forældre / værger.

Med erfaring er der flere muligheder for specialisering som din karriere skrider frem - som rådgivning, intensiv pleje, kræftpleje, børnebeskyttelse, ambulant pleje, ortopæd og astma.

Arbejdstid og løn

Timer kan kræve pædiatriske sygeplejersker. Lange skift, uociale timer og muligvis kaldes til arbejde i sidste øjeblik er alle almindelige. En børne sygeplejerske starter med en løn på omkring 21.000 kr. Men med karriereudvikling og udviklet erfaring kan dette strække sig til godt over £ 50.000.

Karriereprogression

Alle kandidater tilbydes mulighed for at ansøge om beskæftigelse hos NHS Trusts og hospitaler, hvor de har fået erfaring under træning, når stillinger er tilgængelige. Kurset har en fremragende rekord i kandidatarbejde, herunder arbejde i udlandet og dækker en række kvalificerede sygeplejerskestillinger.

Succesfulde kandidater fra PgDip kan fylde op til en kandidatuddannelse på et år og vil være kvalificeret til at studere en række yderligere specialpædagogiske Pathways . Med yderligere erfaring er avanceret praksis tilgængelig på kandidatniveau med potentiale til at gå videre til doktorgradsstudier. Få mere at vide om faglige udviklingsmuligheder via vores online CPPD-prospekt.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Professionelle links

Børnepasienter arbejder i et børnecentreret og multifagligt team, hvilket afspejles i de mange mennesker, der bidrager til kurset. Ekspert højttalere omfatter service brugere, såsom forældre og velgørende organisationer, ekspert praktikere og andre ledende fagfolk inden for børns sundhed og børns sygepleje.

Nursing og obstetricsrådet regulerer sygeplejersker og jordemødre i England, Wales, Skotland, Nordirland og Øerne.

Placeringer

Tid brugt til placering

I løbet af kurset vil du bruge 50% af din tid involveret i akademisk studie og 50% i klinisk praksis inden for en lang række sundhedsinstitutioner. En klinisk praksisplacering giver dig mulighed for at sætte teori i praksis ved at arbejde med en række sundhedspersonale i kliniske situationer for at udvikle de færdigheder, viden og erfaring, der kræves for at blive en kompetent sygeplejerske. Selvom det i nogle tilfælde udfordrende er praksis er læring et af de mest interessante og spændende aspekter ved at lære at være sygeplejerske.

Kliniske indstillinger

LSBU er tilknyttet de øverste undervisningssygehuse og tillid i London, herunder Great Ormond Street Hospital (GOSH). På LSBU vil du opleve en række kliniske indstillinger som f.eks. NHS akutte trusts, community placeringer, uafhængige sektorer og frivillige organisationer. Du vil også gennemgå en placering i fællesskabet.

Vi er stolte af at samarbejde med:

 • Great Ormond Street Hospital for børn NHS Trust
 • University College London Hospitals NHS Foundation Trust
 • Chelsea og Westminster Hospital NHS Foundation Trust
 • Evelina London Children's Hospital på Guys og St. Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital på King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • Barking, Havering og Redbridge University Hospital NHS Trust
 • Barts Health NHS Trust

Struktur af placeringer

Placeringerne er spredt over de to år:

Dine første placeringer er designet til at introducere dig til at arbejde i en professionel indstilling og til at udvikle vigtig pleje og grundlæggende vurderingsevner, infektionskontrol og lære om beskyttelse af udsatte mennesker.

Du vil derefter bygge videre på erfaringerne fra år et og begynde at påtage sig mere ansvar, udvikle dine kliniske resonansfærdigheder og begynde at se efter, at små grupper af patienter, der giver tillid, proaktive beslutninger for deres helbred og ledelse med mindre tilsyn.

Du vil også have mulighed for at vælge en 4-ugers valgfri placering, hvor du kan vælge en specialitet (f.eks. Arbejde med kliniske sygeplejerske specialister, specialiserede ydelser eller uafhængige og 3. sektorleverandører) eller en anden sammenhæng med omsorg (fx fængsel, privat sundhed plejehjem, social pleje, velgørenhed, hospice mv.) eller en levetidssammenhæng med en bestemt tilstand (fx velgørenhedsarbejde, skygge af plejepersonale osv.) I løbet af dit sidste år vil du have mindre kontrol og være ansvarlig for en lille gruppe af patienterne.

Støtte fra en mentor

Mens vi i den kliniske placering sikrer, at vores sygeplejersker får kontinuerlig støtte og vejledning fra et dedikeret mentor- og praktikuddannelsesteam bestående af forelæsere og praktikere.

Faciliteter

Børnepasningslaboratorier

Til vores børnepasningskurser har vi to børns kompetencelaboratorier. Disse færdighedslaboratorier opstilles som plejeafdelinger og bruges af alle elevplejeplejersker i hele deres studieperiode på LSBU. De lærer manuel håndtering af patienter, grundlæggende livsstil færdigheder og færdigheder specifikke for sygeplejerskeområdet.

SimMan

Plejeafdelingerne har simulatormannequins; SimMan, SimBaby og SimMom. Disse livsstil mannequiner er computerstyrede og kan programmeres med forskellige kliniske tilstande. De drives af en computer i realtid og reagerer således på elevernes handlinger. De giver også eleverne mulighed for at se resultatet af specifikke interventioner i visse scenarier, hvilket kan gøre patienten bedre eller forringes ret hurtigt.

Mannequins bruges til at lære eleverne, hvordan man genkender kliniske tegn og også forbinder de kliniske tegn med de handlinger, de tager for at passe patienten. SimMan kan være mand eller kvinde med fuldstændig præcis anatomi og kan trække vejret, blinke, svede, tale og stønne i smerte og have en puls. Læs mere om SimMan.

Undervisning og læring

Personlig vejledning

Som studerende i sundheds- og socialhjælp vil du blive tildelt en navngivet instruktør i løbet af de første tre uger hos LSBU. Din vejleders rolle er at være din primære kontakt til faglig og faglig udvikling.

Din vejleder vil støtte dig for at få mest muligt ud af din tid på LSBU, rådgivning og skiltning til andre kilder til støtte på universitetet. De bør være den første person på universitetet, som du taler med, hvis du har problemer, der påvirker dit arbejde. Disse kan være akademiske, økonomiske, sundhedsrelaterede eller en anden type problem.

Du vil have aftaler med din personlige vejleder mindst 4 gange om året og efter hver placering i hele dit kursus. Du kan kontakte din vejleder for yderligere support via e-mail eller telefon.

Adgangskrav

Ansøgere vil blive betragtet individuelt, men vil normalt kræve:

 • En bachelorgrad med mindst 2: 2 klassificering. Kandidater uden en sundheds- eller videnskabsmæssig grad er forpligtet til at færdiggøre en Life Sciences-arbejdsbogspakke for at opfylde Life Sciences-elementet i APL-porteføljen.
 • I overensstemmelse med kravene til sygepleje og sygepleje (NMC) kræves der også matematik og engelsk GCSE / ækvivalent (ved C eller over).

Attributter og værdier

Pleje er en meget konkurrencedygtig karriere, og det er vigtigt, at du laver en højkvalitets ansøgning til os. Her er nogle tips om hvilke attributter, færdigheder og værdier vi ideelt set søger i en LSBU sygeplejerske:

 • Opfyld de nødvendige adgangskrav til LSBU sygepleje kurser
 • God forståelse af grundlæggende numeracy og færdigheder
 • Upåklagelig kommunikation, omsorgsfulde og hjælpsomme færdigheder
 • Kunne arbejde som en del af et hold såvel som uafhængigt
 • Pålidelig, patient og forståelse
 • Motiveret
 • Dedikeret til en karriere i sygepleje og fuldt ud forstå ansvarets rolle
 • Personlige kvaliteter og værdier i overensstemmelse med dem, der forventes af NHS-forfatningen.

Akkreditering af tidligere læring (APL)

Alle ansøgere er forpligtet til at lave en APL-påstand. Du kan ansøge om APL gennem både certificeret læring og produktion af en portefølje for at demonstrere opnåelse af programresultater for det program, du har ansøgt om gennem erfaring. Hvis du bliver tilbudt et sted på kurset, får du vejledning til at hjælpe dig med at opbygge dette.

Interviews og vurderinger

Som led i udvælgelsesprocessen forventes du at deltage i et MMI-interview.

Hvis der tilbydes et sted, skal du afslutte både en DBS- og arbejdsmiljøkontrol og dokumentere almindelige opholdskrav og tilfredsstillende referencer. Et gyldigt pas er påkrævet til tilmelding.

engelsk sprog

For dem, som engelsk ikke er deres førstegangssprog, skal der opnås en minimumscore på 7,0 samlet eller tilsvarende med mindst 7,0 i lytnings- og læsesektionerne og ikke mindre end 7,0 i skrift- og talesektionerne for det internationale engelsksprogtestresultat (IELTS ) på ansøgningstidspunktet.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Selv om PgDip er en postgraduate kursus, gælder alle studerende for Universiteter og Colleges Admissions Service (UCAS). Fuldt detaljerede oplysninger om, hvordan du gør dette, findes på vores Sådan ansøger webside for bachelorstuderende.

Når du laver din UCAS ansøgning, skal du ansøge om dit valgte sygeplejeområde.

Fem faser til din ansøgning

 • Deltag i en åben dag
 • Ansøg til os via UCAS
 • Skriv din personlige erklæring og brug dette som et redskab til at illustrere hvorfor du har ret til kurset
 • Skriv din APL-påstand
 • Forbered dig på dit interview

Personlige udsagn

Husk det personlige erklæring er yderst vigtigt. Dette er i det væsentlige et salgsværktøj på hvorfor du har ret til kurset. Den personlige erklæring tages i betragtning, når man kortslår ansøgere til interview.

Preliminær gebyr vurdering

I dit interview starter vi processen med at kontrollere din adgang til NHS-finansiering.

For at kunne fastslå, om du er berettiget til NHS-finansiering, skal du downloade Preliminary Fee Assessment Form (PDF-fil 155 KB), gennemføre og bringe det med dig til interviewet. Sørg også for, at du medbringer dine beviser som angivet i brevet, som gør det muligt for os at vurdere din opholdsstatus.

Resultater

Disse vil blive gjort tilgængelige via UCAS Track normalt inden for to uger.

Postgraduate Application Service

Bestil din tid hos en af vores specialiserede postgraduate rådgivere. I løbet af en på en rådgivningssession vil de rådgive dig om ph.d.-grader på LSBU, der matcher dine interesser og erfaringer. Og når du er klar til at ansøge om at deltage i en af vores Postgraduate Application Sessions. Der tager vi små grupper på op til fire personer gennem ansøgningsprocessen.

Forbered dig på at starte

DBS

Du skal erklære eventuelle tidligere overbevisninger, advarsler eller advarsler via Disclosure and Barring Service (DBS). Få mere at vide om DBS-processen for ansøgere.

For at se, hvornår og hvis overbevisninger og advarsler fjernes fra DBS-certifikatet, skal du kontrollere filtreringsreglerne for strafferegistre.

Tilmelding og velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus.

Arbejdsmiljø

Hvis du har opfyldt betingelserne for dit tilbud download og udfyld et online medicinsk spørgeskema. Dette vil gå til vores nuværende erhvervsmæssige sundhedsudbyder. Du kan kun tilmelde dig på dit kursus, når dette er færdigt.

Vaccination screening

Før du tilmelder dig på dit kursus, skal du tage GP-vaccinations- og screeningshistorikformularen (PDF-fil 117 KB) til din læge, for at de kan udfylde, underskrive og stemple.

Når du har tilmeldt dig, skal du tage formularen til møde med erhvervssygeplejersken, så sygeplejersken kan kontrollere din immuniseringsstatus og bekræfte dette for din placering. Hvis du ikke gennemfører arbejdsmiljøprocessen, kan du ikke gå på placering, og dette kan true din fortsættelse på dit kursus.

helligdage

Dine ferieperioder vil ikke følge den normale universitetsplanlægning på grund af placeringer. Du modtager flere detaljer, når du starter dit kursus.

Practice placeringer

De fleste sundheds- og socialplejeforløbs praktikophold vil fungere uden for normal arbejdstid f.eks. Aftener, nætter, weekender og helligdage.

Uniform

De fleste placeringer kræver, at du bærer en uniform på placering eller i løbet af nogle praktiske sessioner i vores færdighedslaboratorier. Dette vil blive leveret sammen med et formelt navn badge.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 23, 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
9,250 GBP
Fuldtids UK / EU gebyr: £ 9.250; Internationalt gebyr: £ 23.125
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 4, 2021
Application deadline

Sep. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 4, 2021