PgDip i børnepasning

London South Bank University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

PgDip i børnepasning

London South Bank University

Børnepasienter omsorg for børn og unge fra fødslen til 18 år på hospitaler og i samfundet. Børn og unge kan præsentere sig under en række forhold, fra fødselsdefekter, ulykker og skader, til livbegrænsende eller kritiske sygdomme eller som kan resultere i barnets død. Børnepasienter arbejder sammen med barnet / deres unge, deres forældre og plejere, der involverer dem i planlægning og levering af deres barns pleje og behandling. Børnepasienter i samarbejde med andre fagfolk søger at fremme sundhed hos børn og unge for at sikre, at de går i voksenalderen med et godt helbred.

Dette innovative og intensive toårige kursus rettet mod studerende med en eksisterende grad (2: 2 eller derover) vil udstyre dig med viden og færdigheder til at vurdere og styre børns og familiens behov for pasning, herunder dem med akut og langvarig sygdom. kortsigtede betingelser. Kurset vil også udvikle dine evner til at overveje de bredere aspekter, der påvirker børns sundhedsbehov, forberede dig på fremtidens lederskab i et skiftende og udfordrende sundhedssystem.

Du vil opleve en række kliniske indstillinger som f.eks. NHS akutte trusts, community placeringer, uafhængige sektorer og frivillige organisationer. Praktikoplevelse er opnået i flere verdensberømte centrale og ydre London hospitaler, herunder:

 • Barts Health NHS Trust
 • Evelina London børnehospital
 • Great Ormond Street Hospital for Children NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital på King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • University College London Hospitals NHS Foundation Trust

Du vil blive tildelt et af disse hospitaler som værts tillid under kurset.

Succes på dette kursus giver dig mulighed for at registrere dig som børneplejer hos Nursing and Midwifery Council (NMC).


Op til MSc

Ved at afslutte en afhandling (et udvidet og selvstændigt stykke skriftlig forskning) efter graduering som registreret sygeplejerske vil du kunne få en mester. Studerende, der har gennemført PgDip RN-kurset, har op til fire år at afslutte afhandlingsmodulet gennem deltidsstudiet.


akkrediteringer


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode


moduler

Du vil blive undervist separat fra de treårige bachelorstuderende og vil studere følgende:

År 1

 • Forbedring af kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Anvendt anatomi og fysiologi for børn og unge
 • Grundlæggende begreber om pasning af børn, unge og familier
 • Bygning praksis færdigheder til børns sygepleje

År 2

 • Forbedrende praktiske færdigheder til børns sygepleje
 • Pleje af det kritisk syge barn og unge
 • Anvendt farmakologi og medicinoptimering i børns sygepleje
 • Forskning inden for sundhed og social pleje


beskæftigelsesegnethed

Den daglige pligter for en børnepasning er varieret; fra administration af lægemidler og injektioner, optagelse af observationer af vitale tegn som puls og temperatur, forklaring af behandlinger og procedurer for at få samtykke fra forældre / værger.

Med erfaring er der flere muligheder for specialisering som din karriere skrider frem - som rådgivning, intensiv pleje, kræftpleje, børnebeskyttelse, ambulant pleje, ortopæd og astma.


Arbejdstid og løn

Timer kan kræve pædiatriske sygeplejersker. Lange skift, uociale timer og muligvis kaldes til arbejde i sidste øjeblik er alle almindelige. En børne sygeplejerske starter på en løn omkring 21.000 kr. Men med karriereudvikling og udviklet erfaring kan dette strække sig til godt over £ 50.000. (udsigter)


Karriereprogression

Alle kandidater tilbydes mulighed for at ansøge om beskæftigelse hos NHS Trusts og hospitaler, hvor de har fået erfaring under træning, når stillinger er tilgængelige. Kurset har en fremragende rekord i kandidatarbejde, herunder arbejde i udlandet og dækker en række kvalificerede sygeplejerskestillinger.

Succesfulde kandidater fra PgDip kan supplere en kandidatuddannelse på et år og vil være kvalificeret til at studere en række yderligere specialpædagogiske Pathways . Med yderligere erfaring er avanceret praksis tilgængelig på kandidatniveau med potentiale til at gå videre til doktorgradsstudier.


Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.


Placeringer

Tid brugt til placering

I løbet af kurset vil du bruge 50% af din tid involveret i det akademiske studie og 50% i klinisk praksis inden for en bred vifte af sundhedsinstitutioner. En klinisk praksisplacering giver dig mulighed for at sætte teori i praksis ved at arbejde med en række sundhedspersonale i kliniske situationer for at udvikle de færdigheder, viden og erfaring, der kræves for at blive en kompetent sygeplejerske. Selvom det i nogle tilfælde udfordrende er praksis, er læring et af de mest interessante og spændende aspekter ved at lære at være sygeplejerske.


Kliniske indstillinger

LSBU er tilknyttet de øverste undervisningssygehuse og tillid i London, herunder Great Ormond Street Hospital (GOSH). På LSBU vil du opleve en række kliniske indstillinger som NHS akutte trusts, community placeringer, uafhængige sektorer og frivillige organisationer. Du vil også gennemgå en placering i fællesskabet.

Vi er stolte af at samarbejde med:

 • Great Ormond Street Hospital for børn NHS Trust
 • University College London Hospitals NHS Foundation Trust
 • Chelsea og Westminster Hospital NHS Foundation Trust
 • Evelina London Children's Hospital på Guys og St. Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital på King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • Barking, Havering og Redbridge University Hospital NHS Trust
 • Barts Health NHS Trust


Struktur af placeringer

Placeringerne er spredt over de to år:

Dine første placeringer er designet til at introducere dig til at arbejde i en professionel indstilling og til at udvikle vigtig pleje og grundlæggende vurderingsevner, infektionskontrol og lære om beskyttelse af udsatte mennesker.

Du vil derefter bygge videre på erfaringerne fra år et og begynde at påtage sig mere ansvar, udvikle dine kliniske resonansfærdigheder og begynde at se efter, at små grupper af patienter, der giver tillid, proaktive beslutninger for deres helbred og ledelse med mindre tilsyn.

Du vil også have mulighed for at vælge en 4-ugers valgfri placering, hvor du kan vælge en specialitet (f.eks. Arbejde med kliniske sygeplejerske specialister, specialiserede ydelser eller uafhængige og 3. sektorleverandører) eller en anden sammenhæng med omsorg (fx fængsel, privat sundhed plejehjem, social pleje, velgørenhed, hospice mv.) eller en levetidssammenhæng med en bestemt tilstand (fx velgørenhedsarbejde, skygge af plejepersonale osv.) I løbet af dit sidste år vil du have mindre kontrol og være ansvarlig for en lille gruppe af patienterne.


Støtte fra en mentor

Mens vi i den kliniske placering sikrer, at vores sygeplejersker får kontinuerlig støtte og vejledning fra et dedikeret mentor- og praktikuddannelsesteam bestående af forelæsere og praktikere.


Faciliteter

Børnepasningslaboratorier

Til vores børnepasningskurser har vi to børns kompetencelaboratorier. Disse færdighedslaboratorier opstilles som plejeafdelinger og bruges af alle elevplejeplejersker i hele deres studieperiode på LSBU. De lærer manuel håndtering af patienter, grundlæggende livsstil færdigheder og færdigheder specifikke for sygeplejerskeområdet.


SimMan

Plejeafdelingerne har simulatormannequins; SimMan, SimBaby og SimMom. Disse livsstil mannequiner er computerstyrede og kan programmeres med forskellige kliniske tilstande. De drives af en computer i realtid og reagerer således på elevernes handlinger. De giver også eleverne mulighed for at se resultatet af specifikke interventioner i visse scenarier, hvilket kan gøre patienten bedre eller forringes ret hurtigt.

Mannequins bruges til at lære eleverne, hvordan man genkender kliniske tegn og også forbinder de kliniske tegn med de handlinger, de tager for at passe patienten. SimMan kan være mand eller kvinde med fuldstændig præcis anatomi og kan trække vejret, blinke, svede, tale og stønne i smerte og have en puls. Læs mere om SimMan.


Adgangskrav

Ansøgere vil blive betragtet individuelt, men vil normalt kræve:

 • En bachelorgrad med en minimumsklassifikation på 2: 2. Kandidater uden en sundheds- eller videnskabsrelateret grad er forpligtet til at færdiggøre en Life Sciences-arbejdsbogspakke for at opfylde Life Sciences-elementet i APL-porteføljen.
 • I overensstemmelse med kravene til sygepleje og sygepleje (NMC) kræves der også matematik og engelsk GCSE / ækvivalent (ved C eller over).


Attributter og værdier

Pleje er en meget konkurrencedygtig karriere, og det er vigtigt, at du laver en højkvalitets ansøgning til os. Her er nogle tips om hvilke attributter, færdigheder og værdier vi ideelt set søger i en LSBU sygeplejerske:

 • Opfyld de nødvendige adgangskrav til LSBU sygepleje kurser
 • Har en god forståelse af grundlæggende talfærdighed og færdigheder i færdigheder
 • Upåklagelig kommunikation, omsorgsfulde og hjælpsomme færdigheder
 • Kunne arbejde som en del af et hold såvel som uafhængigt
 • Pålidelig, patient og forståelse
 • Motiveret
 • Dedikeret til en karriere inden for pleje og fuldt ud forstår rolleens ansvar
 • Personlige kvaliteter og værdier i overensstemmelse med dem, der forventes af NHS-forfatningen.


Akkreditering af tidligere læring (APL)

Alle ansøgere er forpligtet til at lave en APL-påstand. Du kan ansøge om APL gennem både certificeret læring og produktion af en portefølje for at demonstrere opnåelse af programresultater for det program, du har ansøgt om gennem erfaring. Hvis du bliver tilbudt et sted på kurset, får du vejledning til at hjælpe dig med at opbygge dette.


Interviews og vurderinger

Som led i udvælgelsesprocessen forventes du at foretage en computerbaseret vurdering på campus, der identificerer dine egenskaber til sygepleje og giver dig en indikation af forskellige scenarier, du måtte møde. Du bliver også bedt om at afslutte et interview og numeracy og læsefærdighedstest. Stærke tal og færdigheder er afgørende for sygeplejersker.

Download og øve vores prøveprøver:

Hvis der tilbydes et sted, skal du afslutte både en DBS- og arbejdsmiljøkontrol og dokumentere almindelige opholdskrav og tilfredsstillende referencer. Et gyldigt pas er påkrævet til tilmelding.


engelsk sprog

De, som engelsk ikke er deres førstegangssprog, skal opnå mindst 7,0 overordnede eller tilsvarende, med ikke mindre end 7,0 i lytnings- og læsesektionerne og ikke mindre end 7,0 i skrift- og talesektionerne for det internationale engelske sprogtestresultat (IELTS ) på ansøgningstidspunktet.

Alle moduler kan ændres af universitetet og kan afvige fra de moduler, du tilbydes under dine studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Fuldtids UK / EU gebyr: £ 9250.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen