PgDip i erhvervsmæssig sygepleje (Specialist Community Public Health Nursing)

London South Bank University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

PgDip i erhvervsmæssig sygepleje (Specialist Community Public Health Nursing)

London South Bank University

Dette er et CPD-program for registrerede sygeplejersker.


Dette prisbelønnede program fik Innovations in Occupational Health Award i 2011. Det ledes af Anne Harriss, der blev udnævnt til Årets Arbejdsmiljøsygeplejerske i 2011. Anne og en programmeringseksamen fik derefter 2013 Innovations in Occupational Health. Samme år opnåede Anne Seniorforening i Højskoleakademiet. I 2016 blev Anne tildelt en stipendium fra Royal College of Nursing, den højeste pris, Collegeet kan give.

Arbejdsmiljø (OH) sygepleje er en særskilt specialitet inden for familien af ​​folkesundhedssygepleje. OH sygeplejersker praktiserer i en bred vifte af indstillinger inden for både den offentlige og private sektor. Ud over at få beskæftigelse inden for NHS, har kandidater af programmer, der tilbydes af LSBU, fået beskæftigelse med internationale luftfartsselskaber, sektoren for finansielle tjenesteydelser, retspraksis og fremstillingsindustrier. Andre har oprettet deres egne vellykkede konsulentfirmaer.

Kurset er godkendt af Nursing and Midwifery Council (NMC) og du bruger 50% af kurset i en OH praksis indstilling. Delt læring med andre praktikere, der arbejder i OH-indstillingen, opfordres til.


Skal jeg tage BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikationen?

Afhængigt af niveauet af dine eksisterende kvalifikationer vil du enten gennemføre BSc (Hons) kursus eller PgDip-kvalifikationen. Hvis du kvalificerer dig som sygeplejerske med en bachelorgrad, skal du tage dette kursus - PgDip. Hvis du kvalificerer dig som sygeplejerske med et bacheloruddannelse, skal du tage BSc (Hons) Erhvervsuddannelse (Specialist Community Public Health Nursing) -program. Kursernes indhold er det samme.


akkrediteringer


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode


moduler

Gradkurset består af seks moduler hver værd 20 kredit point. Af disse; den ene er et forskningsmodul og undervises på tværs af en række primære pleje programmer. De resterende fem er OH- Pathway . Nogle moduler er tilgængelige på en selvstændig basis. Dette er afhængig af tilgængelighed - prioritet for steder på disse enheder er givet til dem, der indskriver i hele uddannelsen.


Fuld tid

Heltidsuddannelsen gennemføres inden for et studieår.

Semester 1

 • Moderne problemer i erhvervsmæssig sundhedspraksis
 • Risiko og sundhed 1
 • Risiko og sundhed 2

Semester 2

 • Miljø Folkesundhed
 • Case Management
 • Forskning inden for sundhed og social pleje


Deltid

Deltidsuddannelsen gennemføres inden for to års studier.

År 1

 • Moderne problemer i erhvervsmæssig sundhedspraksis
 • Risiko og sundhed 1
 • Forskning inden for sundhed og social pleje

År 2

 • Risiko og sundhed 2
 • Miljø Folkesundhed
 • Case Management


beskæftigelsesegnethed

Arbejdshygiejne (OH) sygepleje er en særskilt specialitet inden for familien af ​​folkesundhedssygepleje. OH sygeplejersker praktiserer i en bred vifte af indstillinger inden for både den offentlige og private sektor. Ud over at få beskæftigelse inden for NHS, har kandidater af programmer, der tilbydes af LSBU, fået beskæftigelse med internationale luftfartsselskaber, sektoren for finansielle tjenesteydelser, retspraksis og fremstillingsindustrier. Andre har oprettet deres egne vellykkede konsulentfirmaer.


Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.


Placeringer

Det er et krav til sygepleje og midverygervirksomhed (NMC), at du skal have erfaring i OH-praksis i hele studiet. Dette kan opnås gennem beskæftigelse i en OH-tjeneste eller som følge af en praksisplacering foretaget på et ubetalt grundlag. For at du får en placering, der passer til dine læringsbehov og personlige forhold. Denne erfaring forhandles og sikres af den studerende.


Undervisning og læring

Hvert modul svarer til 200 timers elevindsats, hvoraf 36 timer finder sted i klasseværelset. Dette suppleres med blandede læringsinitiativer, herunder elektroniske læringsaktiviteter og besøg på arbejdspladsen.

Undervisningen består af formelle foredrag, seminarer, gruppearbejde og feltarbejde, herunder en risikovurderingsaktivitet, som finder sted i Palm House of Kew Gardens.

En række evalueringsstrategier anvendes, herunder essays, case studies, rapporter, en professionel praksis portefølje og en undersøgelse.


Adgangskrav

 • Normalt to år efter registrering erfaring og en bachelorgrad svarende til Second Class Honours Upper Division (2: 1). En klasseklassifikation for anden klasse i underklasse (2: 2) kan overvejes, forudsat at ansøgeren har relevant praksisserfaring.
 • Ansøgere skal have adgang til et arbejdsmiljøpraktikområde for at opfylde uddannelseskravene i programmet.

Alle moduler kan ændres af universitetet og kan afvige fra de moduler, du tilbydes under dine studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
7,110 GBP
Fuld tid UK / EU gebyr: £ 7110; Internationalt gebyr: £ 8750. År 1 Deltid UK / EU gebyr: £ 3555; Internationalt gebyr: £ 4375
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen