Read the Official Description

Dette er et CPD-program for registrerede sygeplejersker.

Dette prisbelønnede program opnåede Innovations in Occupational Health Award i 2011. Det ledes af Anne Harriss, der blev udnævnt til erhvervsmæssig sygeplejerske af året i 2011. Anne, en kandidatstuderende, fik derefter 2013 Innovations in Occupational Health. Samme år opnåede Anne Seniorforening i Højskoleakademiet. I 2016 blev Anne tildelt et stipendium fra Royal College of Nursing, den højeste pris, som College kan give.

Arbejdsmiljø (OH) sygepleje er en særskilt specialitet inden for familien af folkesundhedssygepleje. OH sygeplejersker praktiserer i en bred vifte af indstillinger inden for både den offentlige og private sektor. Ud over at få beskæftigelse inden for NHS, har kandidater af programmer, der tilbydes af LSBU, fået beskæftigelse med internationale luftfartsselskaber, sektoren for finansielle tjenesteydelser, retspraksis og fremstillingsindustrien. Andre har oprettet deres egne vellykkede konsulentfirmaer.

Kurset er godkendt af Nursing and Midwifery Council (NMC) og du bruger 50% af kurset i en OH praksis indstilling. Delt læring med andre praktikere, der arbejder i OH-indstillingen, opfordres til.

akkrediteringer

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

moduler

Gradkurset består af seks moduler hver værd 20 kredit point. Af disse; den ene er et forskningsmodul og undervises på tværs af en række primære pleje programmer. De resterende fem er OH- Pathway . Nogle moduler er tilgængelige på en selvstændig basis. Dette afhænger af tilgængelighed - prioritet for steder på disse enheder er givet til dem, der indskriver på hele uddannelsen.

Heltidsuddannelsen gennemføres inden for et studieår.

Semester 1

 • Moderne problemer i erhvervsmæssig sundhedspraksis
 • Risiko og sundhed 1
 • Risiko og sundhed 2

Semester 2

 • Miljø Folkesundhed
 • Case Management
 • Forskning inden for sundhed og social pleje

beskæftigelsesegnethed

Arbejdshygiejne (OH) sygepleje er en særskilt specialitet inden for familien af folkesundhedssygepleje. OH sygeplejersker praktiserer i en bred vifte af indstillinger inden for både den offentlige og private sektor. Ud over at få beskæftigelse inden for NHS, har kandidater af programmer, der tilbydes af LSBU, fået beskæftigelse med internationale luftfartsselskaber, sektoren for finansielle tjenesteydelser, retspraksis og fremstillingsindustrien. Andre har oprettet deres egne vellykkede konsulentfirmaer.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Professionelle links

Holdet er stolt af deres forbindelser med erhvervsmæssige sundhedsydelser fra en række organisationer, herunder militæret, Surrey Police, Virgin Atlantic Airways, NHS Trusts og Perkins Motorer.

Jo-Anne Kitney en OH-kandidat og MD for Kitney Occupational Health and Safety i Brisbane, Queensland er æresdirektør. Jo-Anne tilbyder Skype foredrag, webinarer og karriere coaching muligheder for vores studerende. Prof Diana Kloss barrister, ansættelsesdomstolsdommer og formand for Rådet for arbejde og sundhed er også en hyppig bidragyder til vores program. Det forventes, at Chris Packham, MD fra Enviroderm, vil undervise om hudbeskyttelse på programmet i dette akademiske år.

Placeringer

Det er et krav til sygepleje og midverygervirksomhed (NMC), at du skal have erfaring i OH-praksis i hele studiet. Dette kan opnås gennem beskæftigelse i en OH-tjeneste eller som følge af en praksisplacering foretaget på et ubetalt grundlag. For at du får en placering, der passer til dine læringsbehov og personlige forhold. Denne erfaring forhandles og sikres af den studerende.

Undervisning og læring

Hvert modul svarer til 200 timers elevindsats, hvoraf 36 timer finder sted i klasseværelset. Dette suppleres med blandede læringsinitiativer, herunder elektroniske læringsaktiviteter og besøg på arbejdspladsen.

Undervisningen består af formelle foredrag, seminarer, gruppearbejde og feltarbejde, herunder en risikovurderingsaktivitet, som finder sted i Palm House of Kew Gardens.

En række evalueringsstrategier anvendes, herunder essays, case studies, rapporter, en professionel praksis portefølje og en undersøgelse.

Adgangskrav

 • Normalt to år efter registrering erfaring og en bachelorgrad svarende til anden klasse Honours Upper Division (2: 1). En klasseklassifikation for anden klasse i underklasse (2: 2) kan overvejes, forudsat at ansøgeren har relevant praksisserfaring.
 • Ansøgere skal have adgang til et område for erhvervsmæssig sundhedspraksis for at opfylde uddannelseskravene i programmet.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Gebyrer og finansiering

Det er muligt for dette kursus at blive finansieret af din arbejdsgiver som led i din faglige udvikling. Tal med din ansættende tillid for at se, hvad der er tilgængeligt.

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs Sådan ansøger du fanen for dette kursus.

Tilmelding og induktion

Tilmelding finder sted inden du starter dit kursus. Ved afslutningen af processen deltager nye studerende formelt i universitetet. Tilmelding består af to faser: online og dit ansigt til ansigt tilmeldingsmøde. Online-processen er en online dataindsamling øvelse, som du vil fuldføre dig selv, så du bliver inviteret til dit ansigt til ansigt tilmeldingsmøde.

I september vil ansøgere, der har accepteret et ubetinget tilbud om at studere ved LSBU, blive sendt detaljer om induktion, hvilket er, når de bliver hilst velkommen til universitetet og deres skole. Induktion hjælper dig med at få det bedste ud af dit universitets erfaring og sørger for at du har alle de værktøjer til at lykkes i dine studier.

Forberedende læsning

Du kan forberede dig til at studere på dette kursus ved at undersøge Rådets og Arbejds og Sundheds rolle og funktion og læse følgende tekster:

 • Kloss, D og Ballard, J (2012) Discrimination Law og Occupational Health Practice. London: Arbejdspartnerskabet
 • Lewis, J og Thornbory, G (2006) Beskæftigelseslove og erhvervsmæssig sundhed - En praktisk håndbog. Oxford: Blackwell Publishing
Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 23, 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 5, 2020
Application deadline

Sep. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 5, 2020