PgDip i psykisk sygepleje

London South Bank University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

PgDip i psykisk sygepleje

London South Bank University

Psykiske sygeplejersker omsorg for mennesker, der lider af forskellige psykiske sygdomsforhold og deres familie og plejere at tilbyde hjælp og støtte til at håndtere tilstanden. Selvom det kan være krævende og intenst arbejde, kan det også være yderst givende.

Psykisk sygepleje er et konstant udviklende felt, med så mange som en ud af fire mennesker antages at opleve en mental sundhedstilstand hvert år. Mental Health Nursing program på LSBU er designet til at udstyre dig med de kompetencer og kompetencer til at imødekomme udfordringerne med at yde effektiv mental sundhedspleje.

I løbet af kurset får du praktisk erfaring i en bred vifte af indlæggelses- og samfundsmæssige indstillinger, der afspejler mangfoldigheden af ​​mental sundhed specialiteter. Dette kan omfatte akut psykiatri, børne- og adolescent mental sundhed, retsmedicinsk psykiatri, spiseforstyrrelser, afhængighed og rehabilitering.

Dette kursus udstyrer dig med færdigheder til at arbejde med en bred vifte af mental sundhed sygepleje roller på tværs af en række indstillinger, herunder NHS og den private sundhedssektor.

Du vil være barmhjertig med masser af tålmodighed og evnen til at forblive rolig under pres, med forbehold af mental udholdenhed. Ekstraordinære menneskers færdigheder er klart at kommunikere klart med mennesker fra forskellige baggrunde. De vigtigste ressourcehelsetjenesteplejersker skal trække på sig selv og hvordan de engagerer sig effektivt med service.

Find ud af om psykisk sygepleje hos LSBU fra vores egne elever og medarbejdere:

Succes på dette kursus gør dig berettiget til at registrere dig som sygeplejerske med sygepleje hos Nursing and Midwifery Council (NMC).


Op til MSc

Ved at afslutte en afhandling (et udvidet og selvstændigt stykke skriftlig forskning) efter graduering som registreret sygeplejerske vil du kunne få en kandidat. Studerende, der har gennemført PgDip RN-kurset, har op til fire år at afslutte afhandlingsmodulet gennem deltidsstudiet.


akkrediteringer


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode


moduler

Du vil blive undervist separat fra de treårige bachelorstuderende og vil studere følgende:

År 1

 • Forbedring af kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Bygning praksis færdigheder til mental sundhed sygepleje
 • Biovidenskab og anvendt biologi til mental sundhed
 • Terapeutisk psykofarmakologi

År 2

 • Forbedrende praktik færdigheder til mental sundhed sygepleje
 • Arbejder med komplekse sager i mental sundhed
 • Menneskelige relationer og det kliniske praksis miljø
 • Forskning inden for sundhed og social pleje


beskæftigelsesegnethed

Dette kursus vil udstyre dig med færdigheder til at arbejde med en bred vifte af mental sundhed sygepleje roller på tværs af en række indstillinger, herunder NHS og den private sundhedssektor. En vellykket gennemførelse af kurset opfylder kravene til, at kandidater skal kunne registrere sig hos sygeplejersken - psykisk sundhed ved sygepleje- og ungdomsråd (NMC). Nylige kandidater fra dette kursus har gået på en række sygeplejerske praktiserende roller inden for mental sundhed sygepleje.


Rolle og ansvar

I dag indgår arbejdet i stort omfang i at arbejde i lokalsamfundet og på hospitaler, der udfører en række opgaver - fra at give patienter medicin, til at vurdere og støtte patientens behov.

Med erfaring er der flere muligheder for specialisering som din karriere skrider frem - som alkohol- eller stofmisbrug, retsmedicinsk psykologi, psykoterapeutisk indgreb eller arbejde med lovovertrædere.


Arbejdstid og løn

Timer kan kræve Mental Health sygeplejersker. Lange skift, uociale timer og muligvis kaldes til arbejde i sidste øjeblik er alle almindelige. Lønnen starter omkring 21.000 kr. Men med karriereudvikling og udviklet erfaring kan dette strække sig til godt over £ 50.000.


Karriereprogression

Som kandidat til dette kursus vil du kunne søge om videreuddannelse på postgraduate niveau. Når du får et betydeligt niveau af professionel praksis erfaring, vil du kunne overveje vores deltid MSc kognitiv adfærdsterapi og MSc mental sundhed praksis (ældre mennesker). Få mere at vide om disse kurser gennem vores online CPPD prospekt.


Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.


Placeringer

Tid brugt til placering

I løbet af kurset vil du bruge 50% af din tid involveret i det akademiske studie og 50% i klinisk praksis inden for en bred vifte af sundhedsinstitutioner. En klinisk praksisplacering giver dig mulighed for at sætte teori i praksis ved at arbejde med en række sundhedspersonale i kliniske situationer for at udvikle de færdigheder, viden og erfaring, der kræves for at blive en kompetent sygeplejerske. Selvom det i nogle tilfælde udfordrende er praksis, er læring et af de mest interessante og spændende aspekter ved at lære at være sygeplejerske.


Kliniske indstillinger

På LSBU vil du opleve en række kliniske indstillinger som NHS akutte trusts, community placeringer, uafhængige sektorer og frivillige organisationer.

Eksempler på nuværende placeringsområder:

 • Camden og Islington NHS Foundation Trust for studerende baseret på vores Southwark campus
 • South London og Maudsley NHS Foundation Trust for studerende baseret på vores Southwark campus
 • Vi er stolte over at være den eneste udbyder for North East London Foundation Trust (NELFT). Havering studerende er placeret i denne Trust.


Struktur af placeringer

Placeringerne er spredt over de to år:

Dine første kliniske placeringer er designet til at introducere dig til at arbejde i en professionel indstilling og til at udvikle vigtig pleje og grundlæggende vurderingsevner, infektionskontrol og lære om beskyttelse af udsatte mennesker.

Du vil så bygge videre på denne oplevelse og påtage dig mere ansvar, udvikle dine kliniske resonansfærdigheder og begynde at passe på, at små grupper af patienter gør selvtillid, proaktive beslutninger for deres sundhed og ledelse med mindre tilsyn.

Du vil også kunne vælge en specialitet (f.eks. Arbejde med kliniske sygeplejerske specialister, specialiserede ydelser eller uafhængige og 3. sektorleverandører) eller en anden sammenhæng med pleje (fx fængsel, privat sundhedsfacilitet, social pleje, velgørenhed, hospice mv. ) eller en levende oplevelse af en bestemt tilstand (fx velgørenhedsarbejde, plejeskygge osv.)


Understøttet af en mentor

Mens vi i den kliniske placering sikrer, at vores sygeplejersker får kontinuerlig støtte og vejledning fra et dedikeret mentor- og praktikuddannelsesteam bestående af forelæsere og praktikere.


Faciliteter

Rådgivning og kommunikation Suite

Vores rådgivnings- og kommunikationssuite er det ideelle sted for mentale sundheds- og læringshæmmende studerende til rollespil realistiske arbejdsbaserede scenarier. Den indeholder to tilstødende værelser med et envejsvindue og lydforbindelse, der gør det muligt for eleverne at praktisere en-til-en-situationer med 'klienter', mens de overvåges af undervisere i det tilstødende rum.


Adgangskrav

Ansøgere vil blive betragtet individuelt, men vil normalt kræve:

 • En bachelorgrad med en minimumsklassifikation på 2: 2. Kandidater uden en sundheds- eller videnskabsrelateret grad er forpligtet til at færdiggøre en Life Sciences-arbejdsbogspakke for at opfylde Life Sciences-elementet i APL-porteføljen.
 • I overensstemmelse med kravene til sygepleje og sygepleje (NMC) kræves der også matematik og engelsk GCSE / ækvivalent (ved C eller over).


Attributter og værdier

Pleje er en meget konkurrencedygtig karriere, og det er vigtigt, at du laver en højkvalitets ansøgning til os. Her er nogle tips om hvilke attributter, færdigheder og værdier vi ideelt set søger i en LSBU sygeplejerske:

 • Opfyld de nødvendige adgangskrav til LSBU sygepleje kurser
 • Har en god forståelse af grundlæggende talfærdighed og færdigheder i færdigheder
 • Upåklagelig kommunikation, omsorgsfulde og hjælpsomme færdigheder
 • Kunne arbejde som en del af et hold såvel som uafhængigt
 • Pålidelig, patient og forståelse
 • Motiveret
 • Dedikeret til en karriere inden for pleje og fuldt ud forstår rolleens ansvar
 • Personlige kvaliteter og værdier i overensstemmelse med dem, der forventes af NHS-forfatningen.


Akkreditering af tidligere læring (APL)

Alle ansøgere er forpligtet til at lave en APL-påstand. Du kan ansøge om APL gennem både certificeret læring og produktion af en portefølje for at demonstrere opnåelse af programresultater for det program, du har ansøgt om gennem erfaring. Hvis du bliver tilbudt et sted på kurset, får du vejledning til at hjælpe dig med at opbygge dette.


Interviews og vurderinger

Som led i udvælgelsesprocessen forventes du at foretage en computerbaseret vurdering på campus, der identificerer dine egenskaber til sygepleje og giver dig en indikation af forskellige scenarier, du måtte møde. Du bliver også bedt om at afslutte et interview og numeracy og læsefærdighedstest. Stærk

numeracy og færdigheder er afgørende for sygeplejersker.

Download og øve vores prøveprøver:

Hvis der tilbydes et sted, skal du afslutte både en DBS- og arbejdsmiljøkontrol og dokumentere almindelige opholdskrav og tilfredsstillende referencer. Et gyldigt pas er påkrævet til tilmelding.


engelsk sprog

De, som engelsk ikke er deres førstegangssprog, skal opnå mindst 7,0 overordnede eller tilsvarende, med ikke mindre end 7,0 i lytnings- og læsesektionerne og ikke mindre end 7,0 i skrift- og talesektionerne for det internationale engelske sprogtestresultat (IELTS ) på ansøgningstidspunktet.

Alle moduler kan ændres af universitetet og kan afvige fra de moduler, du tilbydes under dine studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Fuldtid Storbritannien / EU gebyr: £ 9250; Internationalt gebyr: £ 13125
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen