Read the Official Description

Usædvanligt givende

Psykisk sygepleje er et konstant udviklende felt, hvor mange som en ud af fire mennesker oplever et psykisk problem hvert år. Vi hjælper dig med at imødekomme udfordringerne med effektiv mental sundhedspleje.

Du får praktikoplevelse i en bred vifte af patientindstillinger og samfundsmæssige indstillinger, der afspejler mangfoldigheden af mental sundhed specialiteter. Dette kan omfatte akut psykiatri, børne- og adolescent mental sundhed, retsmedicinsk psykiatri, spiseforstyrrelser, stofbrug og rehabilitering.

Hvorfor psykisk sygepleje hos LSBU?

 • Vi har leveret høj kvalitet, avanceret sygeplejeuddannelse i over 20 år.
 • Succes på dette kursus gør dig berettiget til at registrere dig som sygeplejerske med sygepleje hos Nursing and Midwifery Council (NMC).
 • Nr. 1 i Storbritannien for kandidatperspektiver i sygepleje (Complete University Guide 2019).

akkrediteringer

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

moduler

Nogle obligatoriske kompetencer kan finde sted om aftenen.

Du vil blive undervist separat fra de treårige bachelorstuderende og vil studere følgende:

År 1

 • Forbedring af kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Bygning praksis færdigheder til mental sundhed sygepleje
 • Biovidenskab og anvendt biologi til mental sundhed
 • Terapeutisk psykofarmakologi

År 2

 • Forbedrende praktik færdigheder til mental sundhed sygepleje
 • Arbejder med komplekse sager i mental sundhed
 • Menneskelige relationer og det kliniske praksis miljø
 • Forskning inden for sundhed og social pleje

Top-up til MSc

Du vil kunne få en kandidat ved at afslutte en afhandling. Studerende, der har gennemført PgDip RN-kurset, har op til fire år til at afslutte dissertationsmodulet gennem deltidsstudiet.

beskæftigelsesegnethed

Dette kursus vil udstyre dig med færdigheder til at arbejde i en bred vifte af mental sundhed sygepleje roller på tværs af en række indstillinger, herunder NHS og den private sundhedssektor. En vellykket gennemførelse af kurset opfylder kravene til, at kandidater skal kunne registrere sig hos Nursing and Midwifery Council (NMC) som registreret sygeplejerske - mental sundhed. Nylige kandidater fra dette kursus har gået på en række sygeplejerske praktiserende roller inden for mental sundhed sygepleje.

Rolle og ansvar

Den daglige rolle involverer rollen bredt arbejde i samfundet og hospitaler, der påtager sig en række opgaver - fra at give patienter medicin, til at vurdere og støtte patientens behov.

Med erfaring er der flere muligheder for specialisering, efterhånden som din karriere skrider frem - som alkohol- eller stofmisbrug, retsmedicinsk psykologi, psykoterapeutisk intervention eller arbejde med lovovertrædere.

Karriereprogression

Som kandidat fra dette kursus vil du kunne ansøge om yderligere studie på postgraduate niveau. Når du får et betydeligt niveau af professionel praksis erfaring, vil du kunne overveje vores deltid MSc kognitiv adfærdsterapi og MSc mental sundhed praksis (ældre mennesker).

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Professionelle links

Vi har faglige forbindelser med mange institutioner, herunder:

 • Mental Health Nurse Academics UK
 • Royal College of Nursing: se deres fag guide og avanceret sygeplejerske praktiserende forum
 • Stiftelsen for sygeplejeundersøgelser
 • England Center for Practice Development

Dette kursus er akkrediteret af Nursing and Midwifery Council, som regulerer sygeplejersker og jordemødre i England, Wales, Skotland, Nordirland og øerne.

Placeringer

Tid brugt til placering

I løbet af kurset vil du bruge 50% af din tid involveret i det akademiske studie og 50% i klinisk praksis inden for en bred vifte af sundhedsinstitutioner. En klinisk praksisplacering giver dig mulighed for at sætte teori i praksis ved at arbejde med en række sundhedspersonale i kliniske situationer for at udvikle de færdigheder, viden og erfaring, der kræves for at blive en kompetent sygeplejerske. Selvom det i nogle tilfælde udfordrende er praksis er læring et af de mest interessante og spændende aspekter ved at lære at være sygeplejerske.

Kliniske indstillinger

På LSBU vil du opleve en række kliniske indstillinger som f.eks. NHS akutte trusts, community placeringer, uafhængige sektorer og frivillige organisationer.

Eksempler på nuværende placeringsområder:

 • Camden og Islington NHS Foundation Trust for studerende baseret på vores Southwark campus
 • South London og Maudsley NHS Foundation Trust for studerende baseret på vores Southwark campus
 • Vi er stolte af at være den eneste udbyder for North East London Foundation Trust (NELFT). Havering studerende er placeret på denne Trust

Struktur af placeringer

Placeringerne er spredt over de to år:

Dine første kliniske placeringer er designet til at introducere dig til at arbejde i en professionel indstilling og til at udvikle vigtig pleje og grundlæggende vurderingsevner, infektionskontrol og lære om beskyttelse af udsatte mennesker.

Du vil så bygge videre på denne oplevelse og påtage dig mere ansvar, udvikle dine kliniske resonansfærdigheder og begynde at passe på, at små grupper af patienter gør selvtillid, proaktive beslutninger for deres sundhed og ledelse med mindre tilsyn.

Du vil også kunne vælge en specialitet (f.eks. Arbejde med kliniske sygeplejerske specialister, specialiserede ydelser eller uafhængige og 3. sektorleverandører) eller en anden sammenhæng med pleje (fx fængsel, privat sundhedsfacilitet, social pleje, velgørenhed, hospice mv. ) eller en levende oplevelse af en bestemt tilstand (fx velgørenhedsarbejde, plejeskygge osv.)

Understøttet af en mentor

Mens vi i den kliniske placering sikrer, at vores sygeplejersker får kontinuerlig støtte og vejledning fra et dedikeret mentor- og praktikuddannelsesteam bestående af forelæsere og praktikere.

Undervisning og læring

Du vil blive undervist af forelæsere uddannet i CAT, CBT, DBT, Mindfulness-baseret kognitiv terapi, psykodynamisk rådgivning og åben dialog. Du vil blive introduceret og få en god grunding i en række bio-psykosociale indgreb og de nyeste banebrydende behandlingsmetoder, der anvendes i NHS.

Personlig vejledning

Som studerende i sundheds- og socialhjælp vil du blive tildelt en navngivet instruktør i løbet af de første tre uger hos LSBU. Din vejleders rolle er at være din primære kontakt til faglig og faglig udvikling.

Din vejleder vil støtte dig for at få mest muligt ud af din tid på LSBU, rådgivning og skiltning til andre kilder til støtte på universitetet. De bør være den første person på universitetet, som du taler med, hvis du har problemer, der påvirker dit arbejde. Disse kan være akademiske, økonomiske, sundhedsrelaterede eller en anden type problem.

Du vil have aftaler med din personlige vejleder efter hver placering i 30 minutter i løbet af dit kursus. Du kan kontakte din vejleder for yderligere support eller arrangere møder via e-mail.

Adgangskrav

Ansøgere vil blive betragtet individuelt, men vil normalt kræve:

 • En bachelorgrad med mindst 2: 2 klassificering. Kandidater uden en sundheds- eller videnskabsmæssig grad er forpligtet til at færdiggøre en Life Sciences-arbejdsbogspakke for at opfylde Life Sciences-elementet i APL-porteføljen.
 • I overensstemmelse med kravene til sygepleje og sygepleje (NMC) kræves der også matematik og engelsk GCSE / ækvivalent (ved C eller over).

Attributter og værdier

Pleje er en meget konkurrencedygtig karriere, og det er vigtigt, at du laver en højkvalitets ansøgning til os. Her er nogle tips om hvilke attributter, færdigheder og værdier vi ideelt set søger i en LSBU sygeplejerske:

 • Opfyld de nødvendige adgangskrav til LSBU sygepleje kurser
 • God forståelse af grundlæggende numeracy og færdigheder
 • Upåklagelig kommunikation, omsorgsfulde og hjælpsomme færdigheder
 • Kunne arbejde som en del af et hold såvel som uafhængigt
 • Pålidelig, patient og forståelse
 • Motiveret
 • Dedikeret til en karriere i sygepleje og fuldt ud forstå ansvarets rolle
 • Personlige kvaliteter og værdier i overensstemmelse med dem, der forventes af NHS-forfatningen.

Akkreditering af tidligere læring (APL)

Alle ansøgere er forpligtet til at lave en APL-påstand. Du kan ansøge om APL gennem både certificeret læring og produktion af en portefølje for at demonstrere opnåelse af programresultater for det program, du har ansøgt om gennem erfaring. Hvis du bliver tilbudt et sted på kurset, får du vejledning til at hjælpe dig med at opbygge dette.

Interviews og vurderinger

Som led i udvælgelsesprocessen forventes du at deltage i et MMI-interview.

Hvis der tilbydes et sted, skal du afslutte både en DBS- og arbejdsmiljøkontrol og dokumentere almindelige opholdskrav og tilfredsstillende referencer. Et gyldigt pas er påkrævet til tilmelding.

engelsk sprog

For dem, som engelsk ikke er deres førstegangssprog, skal der opnås en minimumscore på 7,0 samlet eller tilsvarende med mindst 7,0 i lytnings- og læsesektionerne og ikke mindre end 7,0 i skrift- og talesektionerne for det internationale engelsksprogtestresultat (IELTS ) på ansøgningstidspunktet.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Selv om dette er en postgraduate kursus, gælder alle studerende for Universiteter og Colleges Admissions Service (UCAS). Fuldt detaljerede oplysninger om, hvordan du gør dette, findes på vores Sådan ansøger webside for bachelorstuderende.

Når du laver din UCAS ansøgning, skal du ansøge om dit valgte sygeplejeområde.

Forbered dig på at starte

DBS

Du skal erklære eventuelle tidligere overbevisninger, advarsler eller advarsler via Disclosure and Barring Service (DBS). Få mere at vide om DBS-processen for ansøgere.

For at se, hvornår og hvis overbevisninger og advarsler fjernes fra DBS-certifikatet, skal du kontrollere filtreringsreglerne for strafferegistre.

Tilmelding og velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores nye elevernes sider.

Arbejdsmiljø

Læs venligst vores vejledning til immunisering, screening og sundheds clearance.

Hvis du har opfyldt betingelserne for dit tilbud download og udfyld et online medicinsk spørgeskema. Dette vil gå til vores nuværende erhvervsmæssige sundhedsudbyder. Du kan kun tilmelde dig på dit kursus, når dette er færdigt.

Vaccination screening

Før du tilmelder dig på dit kursus, skal du tage GP-vaccinations- og screeningshistorikformularen (PDF-fil 117 KB) til din læge, for at de kan udfylde, underskrive og stemple.

Når du har tilmeldt dig, skal du tage formularen til møde med erhvervssygeplejersken, så sygeplejersken kan kontrollere din immuniseringsstatus og bekræfte dette for din placering. Hvis du ikke gennemfører arbejdsmiljøprocessen, kan du ikke gå på placering, og dette kan true din fortsættelse på dit kursus.

helligdage

Dine ferieperioder vil ikke følge den normale universitetsplanlægning på grund af placeringer. Du modtager flere detaljer, når du starter dit kursus.

Practice placeringer

De fleste sundheds- og socialplejeforløbs praktikophold vil fungere uden for normal arbejdstid f.eks. Aftener, nætter, weekender og helligdage.

Uniform

De fleste placeringer kræver, at du bærer en uniform på placering eller i løbet af nogle praktiske sessioner i vores færdighedslaboratorier. Dette vil blive leveret sammen med et formelt navn badge.

Du bliver nødt til at betale for eventuelle ekstra eller udskiftningsuniformer.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 23, 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
9,250 GBP
Fuldtid 1 års undervisning EU / hjemme studerende: 9.250 £. Fuldtid 1 års undervisning Internationale studerende: £ 23.125
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 4, 2021
Application deadline

Sep. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 4, 2021