Read the Official Description

Dette program fokuserer på folkesundhedssygepleje og forbereder kvalificerede sygeplejersker til registrering i Social Registry for Folkesundhedssygdomme (SCPHN) i Registret for Nursing and Midwifery Council (NMC). Ansøgere vil vælge et bestemt område af praksis enten sundhed besøg eller skolepleje. Begge disse Pathways fremmer sundheden for enkeltpersoner, grupper og befolkninger og forebygger dårligt helbred ved at tage en proaktiv tilgang til praksis.

Gennem partnerskabsarbejde søger sundhedspersoner og skolepædagoger at gøre det muligt for kunderne at tage kontrol over deres liv og samtidig bevare sårbare individer og befolkninger. Folkesundhedsarbejde, der fremmer social integration og mindsker ulighederne i sundheden, er centralt i praksis. Du vil blive opfordret til at identificere dine læringsbehov i professionel praksis, i partnerskab med din praktiklærer og at udvikle kompetencer på områder, der gør det muligt for dig at opfylde kursets læringsresultater. Du vil blive tildelt en personlig vejleder ved universitetet, som vil hjælpe med at yde faglig og faglig support, mens du er studerende.

Skal jeg tage BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikationen?

Afhængigt af niveauet af dine eksisterende kvalifikationer vil du enten gennemføre BSc (Hons) kursus eller PgDip-kvalifikationen. Hvis du er kvalificeret som sygeplejerske med en bachelorgrad, skal du tage dette kursus - PgDip. Hvis du er kvalificeret som sygeplejerske med et bachelor-diplom, skal du tage BSc (Hons) School Nursing (Specialist Community Public Health Nursing) -program. Kursernes indhold er det samme.

akkrediteringer


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

moduler

Du vil normalt udfylde alle otte enheder, herunder en professionel træningsenhed, der er relevant for den definerede Pathway .

Kerneenheder

 • Evaluering af forskning til sundhedspleje
 • En offentlig sundhedstilgang til fremme af sundhed og trivsel
 • Udvikling af professionel praksis til skolepleje
 • Beskyttelse af udsatte børn
 • Menneskernes sundhed og trivsel
 • Udvikling af ledelses- og ledelsesevner for SCPHN

Valgfri

 • Fysisk sygeplejerskeforeskriver (V100)

beskæftigelsesegnethed

Dette program er for kvalificerede sygeplejersker, der ønsker at videreudvikle deres faglige viden og færdigheder for at gøre dem i stand til at arbejde som sundhedsbesøgende i samfundet, der fremmer sundheden for børn og familier eller skolepædagoger, der arbejder med den skolealderlige befolkning. Kvalificeret Specialist Samfund Folkesundhed Klinikere kan også få beskæftigelse på det bredere område af folkesundhed, for eksempel i samfundsudviklingsarbejde.

Studerende på bachelorprogrammet kan ønske at videreføre deres studier inden for folkesundhed. Postgraduate Diploma studerende kan studere for en MSc i SCPHN gennem at gøre en afhandling efter kvalifikation som en SCPHN. Se vores online CPPD-prospekt for at få flere oplysninger om CPD-muligheder.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Professionelle links

Programmet er akkrediteret af Nursing and Midwifery Council (NMC).

Nursing og obstetricsrådet regulerer sygeplejersker og jordemødre i England, Wales, Skotland, Nordirland og Øerne.

Adgangskrav

Normalt vil kandidater være forpligtet til at have en bachelorgrad svarende til Second Class Honours Upper Division (2: 1). Ansøgere skal have sponsorering fra en ansættelsesorganisation, der giver en praktikplacering og praksislærer til at opfylde NMC-standarder. Du skal også have en nuværende registrering hos NMC som første niveau sygeplejerske med et relevant eksamensbevis eller 60 studiepoints niveau 2 minimum inklusive forskning APEL / APL behandlet individuelt såvel som ny og relevant erhvervserfaring, normalt to år minimum.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Forberedelse til anvendelse

 1. Overvej, hvor du vil arbejde og sørge for at møde den person, der fører sundhedstjenesten, for at få mere information om, hvad de søger fra ansøgere. Nogle organisationer er ivrige efter at støtte folk, der har arbejdet inden for tjenesten allerede; Dette er dog ikke det samme for alle organisationer.
 2. Udvikle dine generelle læsefærdigheder og talfærdigheder. Alle ansøgere vil blive bedt om at afslutte en usynlig tal- og læsefærdighedstest som en del af ansøgningsprocessen. Dette er påkrævet, før din ansøgning kan gå videre til shortlistingsfasen. Det er vigtigt at bestille dette tidligt, og datoerne vil normalt være inkluderet i informationen om stillingen. Du kan finde læringsstrategierne på BBC Bitesize-webstedet nyttige.
 3. Overvej dine eksisterende færdigheder og viden, og hvordan de vil hjælpe dig med at opfylde kravene i kurset. Hvis det er mere end to år siden du sidst gennemførte et fagligt kursus, som du havde brug for at indsende en skriftlig opgave, så bør du overveje at gennemføre et kursus, før du ansøger. Det er også vigtigt at være IT-litteratur som led i dit forberedelse til kurset. I løbet af din tid på universitetet vil du bruge computeren meget, og tillid til dette område er afgørende. Som et minimumskrav skal du være bekendt med at bruge Microsoft Word, e-mail og internettet.
 4. Gør lidt baggrundsvisning, nogle foreslåede områder inkluderer:
  1. Rolle og funktion hos sundhedsbesøgende / skolesygeplejerske / folkesundhedssygeplejerske.
  2. Den nationale politiske kontekst, hvor skolepleje opererer Sundhedsministeriet - Sundhedsbørneprogrammet og Institut for Sundhed og Folkesundhed England - Maksimere skolens plejeholdsbidrag til folkesundheden hos børn i skolealderen.
  3. Andre nyttige kilder til information om skolepleje omfatter GOV.UK hjemmeside, eller British Journal of School Nursing.

Ansøgningsproces

 1. Identificer den tillid, du vil blive sponsoreret af. Alle sponsoremuligheder er annonceret på NHS job og Trusts ledige stillinger på deres hjemmeside.
 2. På din ansøgningsskema angiver London South Bank University som dit universitet.
 3. Bemærk, at der ikke er et særskilt ansøgningsskema via LSBU, når du udfylder dit ansøgningsskema på NHS-job eller Trust-webstedet. Sørg for, at du klart angiver din uddannelse for at vise, at du opfylder adgangskravene.
 4. Succesfulde ansøgere inviteres til et interview med et panel bestående af både Trust og LSBU repræsentanter.
 5. Kandidater, der lykkes i interview, vil blive sendt et tilbud fra universitetet.

Yderligere Information

London er opdelt i tre lokale uddannelses- og træningsstyrelser (LETB'er), og hver har et andet antal sponsoremuligheder, der er tilgængelige på tværs af de tillid, de dækker.

Ansøgere kan ansøge om mere end en Trust, dog skal ansøgere ikke acceptere mere end et tilbud, hvis det lykkes. For ansøgere, der udstationeres til kurset af deres arbejdsgivere som deres sponsorstab, kontakt kursusleder, Maxine Jameson, hvis du ikke skal have et formelt interview.

Gebyrer og finansiering

Ansøgere skal have sponsorering fra en ansættelsesorganisation, der giver en praktikplacering og praksislærer til at opfylde NMC-standarder.

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs fanen Sådan ansøger du om dette kursus.

Velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores velkomstuge sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 23, 2019
Duration
1 - 3 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 5, 2020
Application deadline

Sep. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 5, 2020