PgDip i skolesygepleje (Specialist Community Public Health Nursing)

London South Bank University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

PgDip i skolesygepleje (Specialist Community Public Health Nursing)

London South Bank University

Dette program fokuserer på folkesundhedssygepleje og forbereder kvalificerede sygeplejersker til registrering i Social Registry for Folkesundhedssygdomme (SCPHN) i Registret for Nursing and Midwifery Council (NMC). Ansøgere vil vælge et bestemt område af praksis enten sundhedstilbud eller skolepleje. Begge disse Pathways fremmer individers, gruppers og befolknings sundhed og forhindrer dårligt helbred ved at tage en proaktiv tilgang til praksis.

Gennem partnerskabsarbejde søger sundhedspersoner og skolepædagoger at gøre det muligt for kunderne at tage kontrol over deres liv og samtidig bevare sårbare individer og befolkninger. Folkesundhedsarbejde, der fremmer social integration og mindsker ulighederne i sundheden, er centralt i praksis. Du vil blive opfordret til at identificere dine læringsbehov i professionel praksis, i samarbejde med din praktiklærer og at udvikle kompetencer på områder, der gør det muligt for dig at opfylde kursets læringsresultater. Du vil blive tildelt en personlig vejleder på universitetet, som vil hjælpe med at yde faglig og faglig support, mens du er studerende.


Skal jeg tage BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikationen?

Afhængigt af niveauet af dine eksisterende kvalifikationer vil du enten gennemføre BSc (Hons) kursus eller PgDip-kvalifikationen. Hvis du er kvalificeret som sygeplejerske med en bachelorgrad, skal du tage dette kursus - PgDip. Hvis du er kvalificeret som sygeplejerske med et bachelor-diplom, skal du tage BSc (Hons) School Nursing (Specialist Community Public Health Nursing) -program. Kursernes indhold er det samme.

Hvis du vil diskutere skoleplejeprogrammet , bedes du kontakte kursusdirektøren Maxine Jameson: maxine.jameson@lsbu.ac.uk .


akkrediteringer


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode


moduler

Du vil normalt udfylde alle otte enheder, herunder en professionel træningsenhed, der er relevant for den definerede Pathway .

Kerneenheder

  • Evaluering af forskning inden for sundhedspleje
  • En offentlig sundhedstilgang til fremme af sundhed og trivsel
  • Udvikling af professionel praksis til skolepleje
  • Beskyttelse af udsatte børn
  • Menneskernes sundhed og trivsel
  • Udvikling af ledelses- og ledelsesevner for SCPHN

Valgfri

  • Fysisk sygeplejerskeforeskriver (V100)


beskæftigelsesegnethed

Dette program er for kvalificerede sygeplejersker, der ønsker at videreudvikle deres faglige viden og færdigheder for at gøre dem i stand til at arbejde som sundhedsbesøgende i samfundet, der fremmer sundheden for børn og familier eller skolepædagoger, der arbejder med den skolealderlige befolkning. Kvalificeret Specialist Samfund Folkesundhed Klinikere kan også få beskæftigelse på det bredere område af folkesundhed, for eksempel i samfundsudviklingsarbejde.

Studerende på bachelorprogrammet kan ønske at videreføre deres studier inden for folkesundhed. Postgraduate Diploma studerende kan studere for en MSc i SCPHN gennem at gøre en afhandling efter kvalifikation som en SCPHN. Se vores online CPPD-prospekt for at få flere oplysninger om CPD-muligheder.


Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

  • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
  • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.


Adgangskrav

Normalt skal kandidater have en bachelorgrad svarende til 2. klasse Honours Upper Division (2: 1). Ansøgere skal have sponsorering fra en ansættelsesorganisation, der giver en praktikplacering og praksislærer til at opfylde NMC-standarder. Du skal også have en nuværende registrering hos NMC som første niveau sygeplejerske med et relevant eksamensbevis eller 60 studiepoints niveau 2 minimum inklusive forskning APEL / APL behandlet individuelt såvel som nylige og relevante erhvervserfaring, normalt to år minimum.


Gebyrer og finansiering

Ansøgere skal have sponsorering fra en ansættelsesorganisation, der giver en praktikplacering og praksislærer til at opfylde NMC-standarder.

Alle moduler kan ændres af universitetet og kan afvige fra de moduler, du tilbydes under dine studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 - 3 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen