PgDip i voksenpleje

London South Bank University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

PgDip i voksenpleje

London South Bank University

Voksne sygeplejersker hjælper omsorg for personer over 18 år, der er syge, sårede eller har fysiske handicap. De overvåger patienternes fremskridt og beslutter i samarbejde med læger og andre medlemmer af sundhedsholdet, hvilken pleje at give, samt rådgive og støtte patienter og deres pårørende. Selv om krævende og intens arbejde kan det være yderst givende.

Dette innovative toårige kursus vil forberede dig til en karriere inden for en bred vifte af givende voksenpasninger på tværs af både generelle medicinske og kirurgiske afdelinger samt specialiserede enheder som ulykke og nød- eller intensivpleje. Mange af vores kandidater tager deres første stillinger som kvalificerede praktiserende læger i NHS Trusts og hospitaler, hvor de fik erfaring under deres træning.

I løbet af kurset får du mulighed for at arbejde med kvalificerede praktikere, både for at få erfaring med de forskellige kliniske miljøer og at sætte pris på ekspertise hos disse specialiserede sygeplejersker, mens de er placeret.

Praktikoplevelse er opnået i flere verdensberømte centrale og ydre London hospitaler, herunder:

 • Barts Health NHS Trust
 • Guys og St Thomas 'NHS Foundation Trust
 • University College London Hospitals NHS Foundation Trust

Du vil blive tildelt et af disse hospitaler som værtslidstjeneste under kurset.

Få mere at vide om sygepleje fra vores egne sygeplejersker og medarbejdere og klinikere på vores partnerskabssygehuse:

Succes på dette kursus giver dig mulighed for at registrere dig som voksen sygeplejerske hos Nursing and Midwifery Council (NMC).


Op til MSc

Ved at afslutte en afhandling (et udvidet og selvstændigt stykke skriftlig forskning) efter graduering som registreret sygeplejerske, vil du kunne få en kandidatgrad. Studerende, der har gennemført PgDip RN-kurset, har op til fire år at afslutte afhandlingsmodulet gennem deltidsstudiet.


akkrediteringer


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode


moduler

Du vil blive undervist separat fra de traditionelle treårige bachelorstuderende og vil studere følgende:

År 1

 • Forbedring af kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Biologi og farmakologi til sundhed
 • Person-centreret pleje
 • Bygning praksis færdigheder til voksen pleje
 • Øvelseserfaring år 1

År 2

 • Pas på den voksne forværrede patient
 • Omsorg for den ældre voksen
 • Forbedrende praktik færdigheder til voksen pleje
 • Forskning inden for sundhed og social pleje
 • Øvelseserfaring år 2


beskæftigelsesegnethed

Kurset vil sætte dig i stand til at udvikle en bred vifte af beskæftigelsesevner ved at lægge vægt på en faglig tilgang til undervisning, hvilket fører til en faglig kvalifikation, der fører til registrering hos Nursing og Midlifikrådet (NMC).


Rolle og ansvar

Det siges, at ingen to dage som voksen sygeplejerske er de samme. Men almindelige opgaver omfatter overvågning af vitale tegn som puls og blodtryk; opfylde patientens hygiejnebehov og sørge for patientpleje. Med erfaring er der flere muligheder for specialisering, efterhånden som din karriere skrider frem som f.eks. Distriktssygeplejerske, sygeplejerske på arbejdspladsen, sygeplejerske og sygeplejerske.


Arbejdstid og løn

Timer kan kræve voksne sygeplejersker - med lange skift, uociale timer og muligvis kaldes til arbejde i sidste øjeblik alle almindelige. En voksen sygeplejerske starter på en løn omkring 21.000 £ - dog med karriereforløb kan dette øge op til £ 98.453 på seniorniveau. (udsigter)


Karriereprogression

Dette kursus forbereder dig til en karriere inden for en bred vifte af givende voksne sygepleje muligheder på tværs af både generelle medicinske og kirurgiske afdelinger samt specialiserede enheder som ulykke og nød- eller intensivpleje. Mange kandidater tager deres første stilling som kvalificerede praktiserende læger i NHS Trusts og hospitaler, som de fik erfaring under deres træning. Nylige kandidater har opnået fremtrædende beskæftigelsesstillinger inden for områder som avanceret klinisk praksis, forvaltning af sundhedsvæsenet eller som forskere eller undervisere.

Succesfulde kandidater fra PgDip kan supplere MSc i et år og vil være kvalificeret til at studere en række yderligere specialiserede postgraduate Pathways . Med yderligere erfaring er avanceret praksis tilgængelig på kandidatniveau med potentiale til at gå videre til doktorgradsstudier. Når du er en registreret sygeplejerske, gennemse vores online CPPD-prospekt for at finde ud af, hvilke kurser der tilbydes for at hjælpe med din faglige udvikling.


Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.
 • Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.


Placeringer

Tid brugt til placering

I løbet af kurset vil du bruge 50% af din tid involveret i det akademiske studie og 50% i klinisk praksis. En klinisk praksisplacering giver dig mulighed for at sætte teori i praksis ved at arbejde med en række sundhedspersonale i kliniske situationer for at udvikle de færdigheder, viden og erfaring, der kræves for at blive en kompetent sygeplejerske. Selvom det nogle gange udfordrende er praksis er læring et af de mest interessante og spændende aspekter ved at lære at være sygeplejerske.


Kliniske indstillinger

På LSBU vil du opleve en lang række kliniske indstillinger som f.eks. NHS akutte trusts, community placeringer, uafhængige sektorer og frivillige organisationer.

Hvis du er baseret på vores Southwark campus, kan du opleve placeringer på Guys Hospital, St. Thomas 'Hospital, Royal London Hospital, St. Bartholomews Hospital, University College London Hospital, Newham University Hospital og Whipps Cross University Hospital. Du vil også foretage en placering i samfundet.


Struktur af placeringer

Placeringerne er spredt over de to år:

Dine første kliniske placeringer er designet til at introducere dig til at arbejde i en professionel indstilling og til at udvikle vigtig pleje og grundlæggende vurderingsevner, infektionskontrol og lære om beskyttelse af udsatte mennesker.

Du vil så begynde at påtage sig mere ansvar, udvikle dine kliniske resonansfærdigheder og begynde at se små grupper af patienter, der gør selvtillid, proaktiv beslutning for deres sundhedsledelse med lidt tilsyn.


Understøttet af en mentor

Mens vi i den kliniske placering sikrer, at du får løbende support og vejledning fra en dedikeret mentor og praktiserende læringshold bestående af forelæsere og praktikere.


Faciliteter

Voksenuddannelseslaboratorier

Vi har to voksenpleje laboratorier på vores Southwark campus og tre på vores Havering campus. Disse laboratorier er oprettet som plejeafdelinger og bruges af alle elevplejeplejersker og jordemødre gennem deres kurser. De lærer manuel håndtering og grundlæggende livsstil færdigheder og færdigheder, der er specifikke for deres sygeplejerske eller jordemødre.


SimMan

Plejeafdelingerne har simulatormannequins: SimMan, SimBaby og SimMom. Disse livsstil mannequiner er computerstyrede og kan programmeres med forskellige kliniske tilstande. Disse drives af en computer i realtid og reagerer således på en studerendes handlinger. De giver også eleverne mulighed for at se resultatet af specifikke interventioner i visse scenarier, hvilket kan gøre patienten bedre eller forringes ret hurtigt.

Mannequins bruges til at lære eleverne, hvordan man genkender kliniske tegn og også forbinder de kliniske tegn med de handlinger, de tager for at passe patienten. SimMan kan være mand eller kvinde med fuldstændig præcis anatomi og kan trække vejret, blinke, svede, tale og stønne i smerte og have en puls. Læs mere om SimMan.


Adgangskrav

Ansøgere vil blive betragtet individuelt, men vil normalt kræve:

 • En bachelorgrad med en minimumsklassifikation på 2: 2. Kandidater uden en sundheds- eller videnskabsrelateret grad er forpligtet til at færdiggøre en Life Sciences-arbejdsbogspakke for at opfylde Life Sciences-elementet i APL-porteføljen.
 • I overensstemmelse med kravene til sygepleje og sygepleje (NMC) kræves der også matematik og engelsk GCSE / ækvivalent (ved C eller over).


Attributter og værdier

Pleje er en meget konkurrencedygtig karriere, og det er vigtigt, at du laver en højkvalitets ansøgning til os. Her er nogle tips om hvilke attributter, færdigheder og værdier vi ideelt set søger i en LSBU sygeplejerske:

 • Opfyld de nødvendige adgangskrav til LSBU sygepleje kurser
 • Har en god forståelse af grundlæggende talfærdighed og færdigheder i færdigheder
 • Upåklagelig kommunikation, omsorgsfulde og hjælpsomme færdigheder
 • Kunne arbejde som en del af et hold såvel som uafhængigt
 • Pålidelig, patient og forståelse
 • Motiveret
 • Dedikeret til en karriere inden for pleje og fuldt ud forstår rolleens ansvar
 • Personlige kvaliteter og værdier i overensstemmelse med dem, der forventes af NHS-forfatningen.


Akkreditering af tidligere læring (APL)

Alle ansøgere er forpligtet til at lave en APL-påstand. Du kan ansøge om APL gennem både certificeret læring og produktion af en portefølje for at demonstrere opnåelse af programresultater for det program, du har ansøgt om gennem erfaring. Hvis du bliver tilbudt et sted på kurset, får du vejledning til at hjælpe dig med at opbygge dette.


Interviews og vurderinger

Som en del af udvælgelsesprocessen forventes du at afslutte en taletest, læsningstest og interview. Stærke tal og færdigheder er afgørende for sygeplejersker.

Download og øve vores prøveprøver:

Hvis der tilbydes et sted, skal du afslutte både en DBS- og arbejdsmiljøkontrol og dokumentere almindelige opholdskrav og tilfredsstillende referencer. Et gyldigt pas er påkrævet til tilmelding.


engelsk sprog

De, som engelsk ikke er deres førstegangssprog, skal opnå mindst 7,0 overordnede eller tilsvarende, med ikke mindre end 7,0 i lytnings- og læsesektionerne og ikke mindre end 7,0 i skrift- og talesektionerne for det internationale engelske sprogtestresultat (IELTS ) på ansøgningstidspunktet.

Alle moduler kan ændres af universitetet og kan afvige fra de moduler, du tilbydes under dine studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Fuldtids UK / EU gebyr: £ 9250.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen