Read the Official Description

Usædvanligt givende

Voksne sygeplejersker hjælper omsorg for personer over 18 år, der er syge, sårede eller har fysiske handicap. De overvåger patienternes fremskridt og beslutter i samarbejde med læger og andre medlemmer af sundhedsplejeholdet, hvad man skal give, samt rådgive og støtte patienter og deres pårørende. Selv om krævende og intens arbejde, kan det være yderst givende.

Vores innovative toårige kursus vil forberede dig til en karriere i en bred vifte af givende voksenpleje muligheder, herunder i generelle medicinske og kirurgiske afdelinger samt specialiserede enheder som ulykke og nød- eller intensivpleje. Mange af vores kandidater tager deres første stillinger som kvalificerede praktiserende læger i NHS Trusts og hospitaler, hvor de har fået erfaring.

Top-up til MSc

Efter eksamen er du i stand til at opnå en kandidatgrad ved at afslutte en afhandling. Studerende, der har gennemført PgDip-kurset, har op til fire år til at afslutte dissertationsmodulet gennem deltidsstudiet. Dette vil medføre en merpris.

akkrediteringer

Hvorfor sygepleje hos LSBU?

 • Professionel akkreditering: Vores kurser er godkendt af sygepleje- og jordemoderrådet.
 • Studenttilfredshed: Vi er nej. 1 London moderne universitet for generel tilfredshed med et kursus i sundhedsprofessioner (Guardian League Table 2018).
 • Vores PG Dip sygepleje kursus er designet til at sikre, at eleverne udvikler velafrundede sygepleje viden, færdigheder og attitude til at repræsentere et højt værdsat erhverv.
 • Dedikerede faciliteter: Vi har to voksenpleje laboratorier på vores Southwark campus og tre på vores Havering campus.
 • Nr. 1 i Storbritannien for kandidatperspektiver i sygepleje (Complete University Guide 2019).

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

moduler

Nogle obligatoriske kompetencer kan finde sted om aftenen.

Du vil blive undervist separat fra de traditionelle treårige bachelorstuderende og vil studere følgende:

År 1

 • Forbedring af kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Biologi og farmakologi til sundhed
 • Person-centreret pleje
 • Bygning praksis færdigheder til voksen pleje
 • Øvelseserfaring år 1

År 2

 • Pas på den voksne forværrede patient
 • Omsorg for den ældre voksen
 • Forbedrende praktik færdigheder til voksen pleje
 • Forskning inden for sundhed og social pleje
 • Øvelseserfaring år 2

beskæftigelsesegnethed

Kurset vil gøre det muligt for dig at udvikle sig gennem en faglig tilgang til undervisning, hvilket fører til registrering hos Nursing og Midwifery Council (NMC).

Rolle og ansvar

Det siges, at ingen to dage som voksen sygeplejerske er de samme, men almindelige opgaver omfatter overvågning af vitale tegn som puls og blodtryk; opfylde patienternes hygiejnebehov og sørge for ensartet pleje. Med erfaring er der flere muligheder for specialisering, såsom distriktssygeplejerske, erhvervssygepleje, sygeplejerske og sygeplejerske.

En voksen sygeplejerske starter typisk med en løn på £ 21.000, som kan stige til £ 30.764 - £ 98.453 i seniorposter.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Professionelle links

Praktikoplevelse er opnået i en række førende NHS Trusts i London, herunder Guys og St. Thomas 'Hospital og University College London Hospitals (UCLH).

Placeringer

I løbet af kurset vil du bruge 50% af din tid involveret i akademisk studie og 50% i klinisk praksis. En klinisk praksisplacering giver dig mulighed for at arbejde sammen med en række sundhedspersonale i kliniske situationer for at blive en kompetent sygeplejerske. Selvom det nogle gange udfordrende er praksis er læring et af de mest interessante og spændende aspekter ved at lære at være sygeplejerske.

Kliniske indstillinger

På LSBU vil du opleve en række kliniske indstillinger, herunder NHS akutte trusts, community placeringer, uafhængige sektorer og frivillige organisationer.

Hvis du er baseret på vores Southwark campus, vil du blive placeret på Guy's Hospital, St. Thomas 'Hospital, Royal London Hospital, St. Bartholomews Hospital, University College London Hospital, Newham University Hospital og Whipps Cross University Hospital. Du vil også foretage en placering i samfundet.

Struktur af placeringer

Placeringerne er spredt over de to år:

Dine første kliniske placeringer er designet til at introducere dig til at arbejde i en professionel indstilling og til at udvikle vigtig pleje og grundlæggende vurderingsevner, infektionskontrol og lære om beskyttelse af udsatte mennesker.

Du vil så begynde at påtage sig mere ansvar, se på små grupper af patienter og sørge for selvtillid, proaktive beslutninger for deres sundhedsstyring.

Vi sikrer, at du får løbende support og vejledning fra en dedikeret mentor og praksis læringshold bestående af forelæsere og praktikere.

Faciliteter

Voksenuddannelseslaboratorier

Vi har to voksenpleje laboratorier på vores Southwark campus og tre på vores Havering campus. Disse laboratorier er oprettet som plejeafdelinger og bruges af alle elevplejeplejersker og jordemødre gennem deres kurser. De lærer manuel håndtering og grundlæggende livsstil færdigheder og færdigheder, der er specifikke for deres sygeplejerske eller jordemødre.

SimMan

Plejeafdelingerne har simulatormannequins: SimMan, SimBaby og SimMom. Disse livsstil mannequiner er computerstyrede og kan programmeres med forskellige kliniske tilstande. Disse drives af en computer i realtid og reagerer således på en studerendes handlinger. De giver også eleverne mulighed for at se resultatet af specifikke interventioner i visse scenarier, hvilket kan gøre patienten bedre eller forringes ret hurtigt.

Mannequins bruges til at lære eleverne, hvordan man genkender kliniske tegn og også associerer de kliniske tegn med de handlinger, de tager for at passe patienten. SimMan kan være mand eller kvinde med fuldstændig præcis anatomi og kan trække vejret, blinke, svede, tale og stønne i smerte og have en puls.

Undervisning og læring

Personlig vejledning

Som studerende i sundheds- og socialhjælp vil du blive tildelt en navngivet instruktør i løbet af de første tre uger hos LSBU. Din vejleders rolle er at være din primære kontakt til faglig og faglig udvikling.

Din vejleder vil støtte dig for at få mest muligt ud af din tid på LSBU, rådgivning og skiltning til andre kilder til støtte på universitetet. De bør være den første person på universitetet, som du taler med, hvis du har problemer, der påvirker dit arbejde. Disse kan være akademiske, økonomiske, sundhedsrelaterede eller en anden type problem.

Du vil have aftaler med din personlige vejleder efter hver klinisk placering gennem hele dit kursus. Du kan kontakte din vejleder for yderligere support eller møder via e-mail.

Adgangskrav

Ansøgere vil blive betragtet individuelt, men vil normalt kræve:

 • En bachelorgrad med mindst 2: 2 klassificering. Kandidater uden en sundheds- eller videnskabsrelateret grad er forpligtet til at gennemføre en Life Sciences Work Book-pakke for at opfylde Life Sciences-elementet i APL-porteføljen.
 • I overensstemmelse med kravene til sygepleje og sygepleje (NMC) kræves der også matematik og engelsk GCSE / ækvivalent (ved C eller over).

Attributter og værdier

Pleje er en meget konkurrencedygtig karriere, og det er vigtigt, at du laver en højkvalitets ansøgning til os. Her er nogle tips om hvilke attributter, færdigheder og værdier vi ideelt set søger i en LSBU sygeplejerske:

 • Opfyld de nødvendige adgangskrav til LSBU sygepleje kurser
 • God forståelse af grundlæggende numeracy og færdigheder
 • Upåklagelig kommunikation, omsorgsfulde og hjælpsomme færdigheder
 • Kunne arbejde som en del af et hold såvel som uafhængigt
 • Pålidelig, patient og forståelse
 • Motiveret
 • Dedikeret til en karriere i sygepleje og fuldt ud forstå ansvarets rolle
 • Personlige kvaliteter og værdier i overensstemmelse med dem, der forventes af NHS-forfatningen.

Akkreditering af tidligere læring (APL)

Alle ansøgere er forpligtet til at lave en APL-påstand. Du kan ansøge om APL gennem både certificeret læring og produktion af en portefølje for at demonstrere opnåelse af programresultater for det program, du har ansøgt om gennem erfaring. Hvis du bliver tilbudt et sted på kurset, får du vejledning til at hjælpe dig med at opbygge dette.

Interviews og vurderinger

Som led i udvælgelsesprocessen forventes du at deltage i et MMI-interview.

Hvis der tilbydes et sted, skal du afslutte både en DBS- og arbejdsmiljøkontrol og dokumentere almindelige opholdskrav og tilfredsstillende referencer. Et gyldigt pas er påkrævet til tilmelding.

engelsk sprog

For dem, som engelsk ikke er deres førstegangssprog, skal der opnås en minimumscore på 7,0 samlet eller tilsvarende med mindst 7,0 i lytnings- og læsesektionerne og ikke mindre end 7,0 i skrift- og talesektionerne for det internationale engelsksprogtestresultat (IELTS ) på ansøgningstidspunktet.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Selv om PgDip er en postgraduate kursus, gælder alle studerende for Universiteter og Colleges Admissions Service (UCAS). Fuldt detaljerede oplysninger om, hvordan du gør dette, findes på vores Sådan ansøger webside for bachelorstuderende.

Når du laver din UCAS ansøgning, skal du ansøge om dit valgte sygeplejeområde.

Fem faser til din ansøgning

 • Deltag i en åben dag
 • Ansøg til os via UCAS
 • Skriv din personlige erklæring og brug dette som et redskab til at illustrere hvorfor du har ret til kurset
 • Skriv din APL-påstand
 • Forbered dig på dit interview

Personlige udsagn

Husk det personlige erklæring er yderst vigtigt. Dette er i det væsentlige et salgsværktøj på hvorfor du har ret til kurset. Den personlige erklæring tages i betragtning, når man kortslår ansøgere til interview.

Preliminær gebyr vurdering

I dit interview starter vi processen med at kontrollere din adgang til NHS-finansiering.

For at kunne fastslå, om du er berettiget til NHS-finansiering, skal du downloade Preliminary Fee Assessment Form (PDF-fil 155 KB), gennemføre og bringe det med dig til interviewet. Sørg også for, at du medbringer dine beviser som angivet i brevet, som gør det muligt for os at vurdere din opholdsstatus.

Resultater

Disse vil blive gjort tilgængelige via UCAS Track normalt inden for to uger.

Postgraduate Application Service

Bestil din tid hos en af vores specialiserede postgraduate rådgivere. I løbet af en på en rådgivningssession vil de rådgive dig om ph.d.-grader på LSBU, der matcher dine interesser og erfaringer. Og når du er klar til at ansøge om at deltage i en af vores Postgraduate Application Sessions. Der tager vi små grupper på op til fire personer gennem ansøgningsprocessen.

Forbered dig på at starte

DBS

Du skal erklære eventuelle tidligere overbevisninger, advarsler eller advarsler via Disclosure and Barring Service (DBS). Få mere at vide om DBS-processen for ansøgere.

For at se, hvornår og hvis overbevisninger og advarsler fjernes fra DBS-certifikatet, skal du kontrollere filtreringsreglerne for strafferegistre.

Tilmelding og velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus.

Arbejdsmiljø

Hvis du har opfyldt betingelserne for dit tilbud download og udfyld et online medicinsk spørgeskema. Dette vil gå til vores nuværende erhvervsmæssige sundhedsudbyder. Du kan kun tilmelde dig på dit kursus, når dette er færdigt.

Vaccination screening

Før du tilmelder dig på dit kursus, skal du tage GP-vaccinations- og screeningshistorikformularen (PDF-fil 117 KB) til din læge, for at de kan udfylde, underskrive og stemple.

Når du har tilmeldt dig, skal du tage formularen til møde med erhvervssygeplejersken, så sygeplejersken kan kontrollere din immuniseringsstatus og bekræfte dette for din placering. Hvis du ikke gennemfører arbejdsmiljøprocessen, kan du ikke gå på placering, og dette kan true din fortsættelse på dit kursus.

helligdage

Dine ferieperioder vil ikke følge den normale universitetsplanlægning på grund af placeringer. Du modtager flere detaljer, når du starter dit kursus.

Practice placeringer

De fleste sundheds- og socialplejeforløbs praktikophold vil fungere uden for normal arbejdstid f.eks. Aftener, nætter, weekender og helligdage.

Uniform

De fleste placeringer kræver, at du bærer en uniform på placering eller i løbet af nogle praktiske sessioner i vores færdighedslaboratorier. Dette vil blive leveret sammen med et formelt navn badge.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 23, 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
9,250 GBP
Fuldtids UK / EU gebyr: £ 9.250; Internationalt gebyr: £ 23.125
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 4, 2021
Application deadline

Sep. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 4, 2021