Populære Health Ph.d.

Ph.d.-programmer i sundhedssektoren er designet til studerende, der ønsker at forfølge en forskerkarriere på det medicinske område. Ph.d.-programmer omfatter typisk en kombination af akademiske kurser og forskning, og afhængigt af programmet, også praktik. Ph.d.-studier har til formål at fremme viden i en sundhedsrelateret felt, og de studerende er at producere original forskning og præsentere en afhandling i slutningen af ​​deres studier, som derefter undersøgt af et ekspertudvalg. Ph.d. i sundhed kandidater kan fortsætte deres forskningskarriere i den akademiske verden, regering eller industri. En ph.d. i sundhed kan optjenes i en række forskellige specialer. Nogle af de mest populære ph.d.-programmer er på området for folkesundhed, sygepleje, ernæring, og apotek. Programmer i klinisk psykologi, fødevarevidenskab, og alternativ medicin er også i stor efterspørgsel.Tag et kig på nogle af de øverste ph.d.-programmer inden for sundhed, der er anført nedenfor, sammenligne læseplaner, omkostninger, og studere steder, før du vælger den ene at de fleste appellerer til dig. Husk, at du kan spare tid og kontakte universitetet indlæggelser for mere information direkte ved at udfylde online-formularen.

Nyligt tilføjede ph.d.'er i sundhedspleje

Trinity School of Natural Health

Aromaterapi Specialist

Oktober 21, 2017
Gå ud over den grundlæggende forståelse af æteriske olier til en grundig undersøgelse af deres indvirkning på specifikke kropssystemer og betingelser.

University of Veterinary Medicine Budapest

Mester I Veterinærmedicin

Oktober 19, 2017
UNIVERSITET VETERINÆRLÆGEMIDDEL BUDAPEST (UVMB) 230 års tradition (grundlagt i 1787)

The University of Warwick, School of Engineering

Meng Biomedicinsk System Engineering

Oktober 18, 2017
Biomedicinsk Systemteknik er en unik grad, som lærer eleverne at anvende en systemteknikmetode, der omfatter begreber fra flere discipliner, modellering, analyse og intervention af biomedicinske problemer.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en ph.d. i Health Studies?