Populære Health Ph.d.

Ph.d.-programmer i sundhedssektoren er designet til studerende, der ønsker at forfølge en forskerkarriere på det medicinske område. Ph.d.-programmer omfatter typisk en kombination af akademiske kurser og forskning, og afhængigt af programmet, også praktik. Ph.d.-studier har til formål at fremme viden i en sundhedsrelateret felt, og de studerende er at producere original forskning og præsentere en afhandling i slutningen af ​​deres studier, som derefter undersøgt af et ekspertudvalg. Ph.d. i sundhed kandidater kan fortsætte deres forskningskarriere i den akademiske verden, regering eller industri. En ph.d. i sundhed kan optjenes i en række forskellige specialer. Nogle af de mest populære ph.d.-programmer er på området for folkesundhed, sygepleje, ernæring, og apotek. Programmer i klinisk psykologi, fødevarevidenskab, og alternativ medicin er også i stor efterspørgsel.Tag et kig på nogle af de øverste ph.d.-programmer inden for sundhed, der er anført nedenfor, sammenligne læseplaner, omkostninger, og studere steder, før du vælger den ene at de fleste appellerer til dig. Husk, at du kan spare tid og kontakte universitetet indlæggelser for mere information direkte ved at udfylde online-formularen.

Nyligt tilføjede ph.d.'er i sundhedspleje

University Of St. Augustine For Health Sciences

Master Of Health Science - Atletisk Træning

Maj 22, 2017
Licenserede atletiske trænere, certificerede atletiske trænere og atletiske terapeuter er berettiget til at fuldføre deres MHS-grad med en specialisering i Athletic Training. Dette program tilbyder rettidige, straks anvendelige kurser som hjernerystelse i sport, sport og handicap og akut atletisk træning.

Murdoch University

Bachelor Of Science I Biomedicinsk Videnskab (bsc (hons))

Maj 22, 2017
Hvis du får fremragende resultater i hele din bacheloruddannelse biomedicinsk videnskab grad, kan du være berettiget til at foretage Honours i biomedicinsk videnskab. Dette er et ekstra studieår, der er udformet til at fremme den viden, du har udviklet gennem hele din bacheloruddannelse biomedicinsk videnskab.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en ph.d. i Health Studies?