Populære Health Ph.d.

Ph.d.-programmer i sundhedssektoren er designet til studerende, der ønsker at forfølge en forskerkarriere på det medicinske område. Ph.d.-programmer omfatter typisk en kombination af akademiske kurser og forskning, og afhængigt af programmet, også praktik. Ph.d.-studier har til formål at fremme viden i en sundhedsrelateret felt, og de studerende er at producere original forskning og præsentere en afhandling i slutningen af ​​deres studier, som derefter undersøgt af et ekspertudvalg. Ph.d. i sundhed kandidater kan fortsætte deres forskningskarriere i den akademiske verden, regering eller industri. En ph.d. i sundhed kan optjenes i en række forskellige specialer. Nogle af de mest populære ph.d.-programmer er på området for folkesundhed, sygepleje, ernæring, og apotek. Programmer i klinisk psykologi, fødevarevidenskab, og alternativ medicin er også i stor efterspørgsel.Tag et kig på nogle af de øverste ph.d.-programmer inden for sundhed, der er anført nedenfor, sammenligne læseplaner, omkostninger, og studere steder, før du vælger den ene at de fleste appellerer til dig. Husk, at du kan spare tid og kontakte universitetet indlæggelser for mere information direkte ved at udfylde online-formularen.

Nyligt tilføjede ph.d.'er i sundhedspleje

The University of Edinburgh - School of Social and Political Science

Phd I Den Globale Sundhedspolitik

Februar 16, 2017
Dette program sigter mod at give stringent postgraduate uddannelse til dem interesseret i at forfølge tværfaglige forskning på tværs af den offentlige sundhed og samfundsvidenskab. Det tilbyder en struktureret uddannelse til forskning enten for en ph.d. eller som et stand-alone grad grundlaget for en forskerkarriere.

Huntington College of Health Sciences

Doktorgrad Af Videnskab I Integrativ Sundhedspleje - Online

Februar 9, 2017
Denne dynamiske, professionelle doktorgrad program er designet til at give sundhedspersonale med den viden og færdigheder er nødvendige for at tage en integreret tilgang til patientpleje gennem anvendelse af principper, der er forbundet med funktionel medicin, komplementær og alternativ medicin (CAM) og andre integrative sundhedspleje emner.

Phd I Medicin

Phd I Medicin

Februar 3, 2017
Skolen for ph.d.-studerende er en af ​​de seneste strukturer på Medical University "Prof. Dr. Paraskev Stoyanov "-Varna. Dens aktiviteter er rettet mod at udvikle og udvide af universitetets videnskabelige og forskningspotentiale gennem:

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en ph.d. i Health Studies?