HEALTHCARESTUDIES.DK

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

resultater fundet Filter

Doktor i Filosofi (PhD)

Perdana University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år Januar 2020 Malaysia Serdang + 1 mere

Perdana University sigter mod at give det højeste niveau af træning ved afhandling til vores ph.d. kandidater i sundhedsvidenskab for at styrke undervisning og forskningskapacitet både nationalt og globalt.

Doctor of Medicine

Hirosaki University
på universitet Fuldtid April 2020 Japan Hirosaki

Hovedformålet med graduate uddannelsen er at undervise og forske akademiske teorier og deres anvendelse inden for medicin. Programmet sigter også at yde bidrag til fremme af kulturen i almindelighed ved at fremme en dybere forståelse af medicin.

Ph.d.-uddannelsen i kognitiv videnskab

National Chung Cheng University
på universitet Fuldtid September 2020 Taiwan Chiayi City

Den helt English ph.d.-uddannelse i kognitiv videnskab (CS) på National Chung Cheng University (CCU) er et nyt ph.d.-program, formelt oprettet i 2013, er skabt af den fælles indsats blandt videnskabelige medarbejdere fra Center for forskning i kognitiv videnskab,

Ph.d. i molekylærbiologi og genetik

Izmir Institute of Technology
på universitet Fuldtid September 2020 Tyrkiet Izmir

Studerende med en MS grad i biologi, biokemi, kemi, fysik, matematik, bioteknik, computer engineering, elektrisk og elektronisk teknik, mad engineering, kemiingeniør, medicinsk apotek, medicin, veterinære, landbrug og bioteknologi er berettiget til at ansøge om ph.d. grad program.

PhD i fysioterapi

University of Nicosia
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

Den Fysioterapi Program for Nicosia Universitet tilbyder ph.d., Physical Therapy "(PhD i fysioterapi), der henvender sig til studerende, der ønsker at specialisere sig i forskningsdiscipliner af moderne fysioterapi herunder Klinisk Biomekanik.

Ph.d. i Ernæring og Kostvaner

University of Nicosia
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

Indehavere af doktorgrader vil være i stand til at konceptualisere, designe og implementere projekter til generering af væsentlig ny viden og / eller forståelse. Desuden vil de have de kvaliteter, der er nødvendige for beskæftigelse, der kræver evnen til at træffe informerede vurderinger om komplekse emner inden for specialområder og innovation i forbindelse med løsning og løsning af problemer.

PhD i sygepleje

University of Nicosia
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

Den Doktorgrad i Nursing program er en kvalitet og omfattende afhandling Program (ph.d.), som er tilgængelig fra Nursing program for kandidater Postgraduate MSc niveau studerende, der ønsker at udforske moderne og innovative problemer, som industrien inden for sygepleje videnskab.

Ph.d. i veterinærmedicin

UAEU United Arab Emirates University
på universitet Fuldtid Deltid 4 år August 2020 Forenede Arabiske Emirater Al Ain + 1 mere

Graden doktor i filosofi (ph.d.) i husdyrvidenskab skal repræsentere opnåelsen af et højt niveau af stipendium og opnåelse i kurser og uafhængig forskning. Doktoren i filosofi i husdyrvidenskab er designet til at forberede de studerende til akademiske eller forskningsbaserede karrierer. Studenter forventes at udmærke sig i forskning, undervisning, udvidelsesaktiviteter og udvikle sig professionelt. Uafhængig og original forskning er en vigtig del af kandidatuddannelsen og danner et grundlag for en kandidatopgave.

Ph.d. i ernæring og sundhed

UAEU United Arab Emirates University
på universitet Fuldtid Deltid 4 år August 2020 Forenede Arabiske Emirater Al Ain + 1 mere

Ernæringsvidenskab Ph.D. program ved College of Food and Agriculture er inden for de fælles rammer for UAE University Ph.D. Program. Målene med programmet er at give studerende (1) ekspertise i de grundlæggende principper i moderne ernæringsvidenskab, (2) detaljerede konceptuelle og tekniske færdigheder inden for det identificerede område med specialiseret forskningsinteresse, (3) stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, og (4) muligheden for at gennemføre afhandling, der vil bidrage til viden om ernæring.

Ph.d. i biomedicinske videnskaber og folkesundhed

UAEU United Arab Emirates University
på universitet Fuldtid Deltid 4 år August 2020 Forenede Arabiske Emirater Al Ain + 1 mere

College of Medicine and Health Sciences ved UAE University har en ph.d. uddannelse i biomedicinske videnskaber og folkesundhed

Doktor i Filosofi (Pharmaceutical Sciences) (Forskning)

Taylor’s University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 8 år Kontakt skolen Malaysia Subang Jaya + 1 mere

Dette ph.d.-program giver rigorøs forskningstræning inden for en række videnskabelige discipliner, der er kritiske for succesen hos moderne farmaceutiske forskere inden for medicinalindustrien, regeringen og den akademiske verden.

Ph.D. i Sundhedsvidenskab

Ariel University
på universitet Fuldtid Oktober 2020 Israel Ari'el

Deltag i ph.d.-studerende fra Israel og mange andre lande rundt omkring i verden med at udvikle og udvide dine horisonter. Tag din forskning til det næste niveau ved at fremme dine akademiske interesser og erfaring i avancerede laboratorier under vejledning af forskere fra verdensklasse med bevist forskning i et miljø af tværfagligt internationalt forskningssamarbejde. Vores ph.d.-studerende udgiver papirer i ledende internationale tidskrifter og konferencer.