Filter
Ph.d.
Colombia Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Colombia tilbyder bachelorer programmer.

Ph.d.-grader er nogle af de mest prestigefyldte kvalifikationer, der tilbydes af højere læreanstalter. De, der har en ph.d. optjener ret til at blive behandlet med titlen "Doctor " og er anerkendt som eksperter i et bestemt emne eller område.

Colombia, officielt Republikken Colombia, er en enhedsstat konstitutionelle republik bestående toogtredive afdelinger.

Universiteter for bachelorgrad i Colombia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Colombia her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Pontificia Universidad Javeriana

Doktorgrad i klinisk epidemiologi program søger at give akademiske erfaringer, der muliggør uddannelse af forskere med evnen til at udføre og selvstændigt lede undersøgel ... [+]

Doktorgrad i klinisk epidemiologi program søger at give akademiske erfaringer, der muliggør uddannelse af forskere med evnen til at udføre og selvstændigt lede undersøgelsesprocesser, der bidrager til fremme af klinisk og sundhedsvæsen.

Som en grundlæggende disciplin i klinisk medicin har uddannelse af læger på dette område tendens til at generere eller kvalificere metoder, der understøtter beviser, og tillade forudsigelser og vellykkede interventioner fra den kliniske praksis om sundhedssygdomsprocesserne.

Dermed forstås forskningsaktiviteten for ph.d.-studerende og læger orienteret om generering af stadig mere præcise, pålidelige og gyldige metoder til at træffe beslutninger, der forbedrer betingelserne og procedurerne for patientpleje og fremme af sundhed. Dette repræsenterer muligheden for at generere nye metoder eller give videnskabelige svar på problemer i klinisk praksis.... [-]

Colombia Bogotá
Januar 2020
Spanish (Colombia)
Fuldtid
Deltid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk