HEALTHCARESTUDIES.DK

En Doktorgrad for Filosofi, eller ph.d., kan kræve otte år eller mere at færdiggøre, samt en afhandling. I de fleste områder, er i besiddelse af en ph.d. kvalificerer indehaveren til at blive en professor i en udvalgt emne. Der er mange forskellige programmer til rådighed.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

resultater fundet Filter

Apotek på engelsk

University of Pécs
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Ungarn Pécs

Det akademiske program, der tilbydes af Pharmacy, fører til pharmacy-graden med en pharm. D. titel. Dette program strækker sig over en periode på fem år (10 semestre).

Ph.d. (Pharmacy School and Medical Sciences)

University of Bradford
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Oktober 2020 Det Forenede Kongerige Bradford

Ansøg om at studere din ph.d. på Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, som omfatter tværfaglig forskning i Center for Pharmaceutical Engineering Science.

Ph.D. i kemiske og farmaceutiske videnskaber og bioteknologi

University of Camerino the international School of Advanced Studies
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Italien Camerino

Område: Kemiske og Farmaceutiske Videnskaber og Bioteknologi

Ph.d.-doktorgrad (Pharm D.)

University of Malta
Online og campus kombineret Fuldtid 3 år Kontakt skolen Malta Valletta

Ud over den undervisede komponent, som er den samme som for Master i Advanced Clinical Pharmacy, Pharm. D. studerende forventes at gennemføre en doktorgradsopgave og en avanceret erfaring som beskrevet i studieprogrammet.

PhD Precision Cancer Medicine

Queen's University Belfast
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Belfast + 1 mere

Phd i klinisk psykologi

Palacky University
på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2020 Tjekkiet Olomouc + 1 mere

En ph.d.-studie i klinisk psykologi er et treårigt program, som kan studeres på fuld tid eller deltid. Den fokuserer på videnskabelig forskning og udvikling af teoretiske grundlag for klinisk psykologi, som mål er at diagnosticere, behandle og veje op den sociale tilpasning af personer med

Dpsych i sport og motion psykologi

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Glasgow

Det eneste program af sin art i Skotland udvikler DPsych i Sport og Motion avancerede terapeutiske færdigheder gennem tværfaglig læring, undervisning og forskning. Dette nye og spændende område af psykologi bliver stadig mere populært.

Ph.D. i biomedicinsk videnskab

Lithuanian Sports University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Litauen Kaunas

Fælles LSU og UT Ph.D. studere i biologi konsolideret forskning inden for biologi, og de sikrer mere integrerede og væsentlige undersøgelser af videnskabelige problemer i biologi.

Ph.d. i medicinsk kemi og biokemi

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tjekkiet Hradec Kralove + 1 mere

Kandidatuddannelsen i ph.d.-kemi og biokemi har dyb teoretisk viden på området, nemlig biokemi og metabolisme af forskellige organismer, fysisk kemi og organisk kemi samt analysemetoder inden for biomedicinsk forskning. Han eller hun har praktisk erfaring inden for laboratorie rutine og videnskabeligt arbejde samt tilstrækkelig klinisk og laboratoriepraksis. Den kandidat forstår principperne for videnskabeligt arbejde, er i stand til at designe og gennemføre et forskningsprojekt og ved at fortolke og offentliggøre sine resultater. Han eller hun er i stand til at lede en lille videnskabelig arbejdsgruppe. Ph.D. kandidat fra uddannelsen er en højt kvalificeret ekspert, der er forberedt på en karriere i akademiske eller forskningsinstitutioner med en biomedicinsk orientering.

Ph.d. i biokemi og patobiokemi

Charles University Second Faculty of Medicine
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag + 1 mere

Biokemi og patobiokemi beskæftiger sig primært med biokemiske og molekylære biologiske problemer af biomacromolekyler, dvs. proteiner og enzymer, lipider og nukleinsyrer, såvel som deres strukturelle og andre vigtige lavmolekylære stoffer i næringssystemer. Formålet med undersøgelsen præciserer også deres indbyrdes substansmetabolisme og deres rolle i reguleringen af livsprocesser som hormoner, neurotransmittere, vækstfaktorer, receptorer, antistoffer, signalmolekyler mv. Et meget vigtigt felt er også forskning i biologiske membraner, membrantransportører , subcellulære komponenter, energitransformationer, ekstracellulær matrix og de andre budbringers rolle i celleregulering. Forskningen fokuserede på friradikalernes rolle med hensyn til deres virkning som mutagener, på forskning af andre toksiske stoffer til nukleinsyrer og biomembraner og på forskning af carcinogenese og atherogenese. Det metodologiske felt kræver viden om grundlæggende teknikker og adskillelse og funktionel karakterisering af biomacromolekyler såvel som lavmolekylære biokemiske komponenter i celler og kropsvæsker, eller molekylærbiologi teknikker eller celle- og vævskulturkultivering.

Ph.d. i eksperimentel kirurgi

Charles University Third Faculty of Medicine
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag + 1 mere

Studieprogrammet Eksperimentel kirurgi tager sigte på at studere de teoretiske grundlag for medicinske discipliner, der bruger kirurgiske procedurer er den bredeste forstand. Forskningens emne inden for molekylære, strukturelle, metaboliske og patofysiologiske ændringer af beskadigede celler, væv og organer, der finder sted under udviklingen af patologiske processer, muligvis med deres eksperimentelle induktion, og som er kirurgisk påvirket. Der lægges særlig vægt på problemer med reparation og helbredelse af forskellige vævsstrukturer. Disse processer vil blive undersøgt i genetisk, immunologisk og endokrinologisk sammenhæng. På baggrund af ovennævnte specialisering vil der blive etableret forsøgsoperationer inden for forskellige ph.d.-studier (discipliner - kirurgi, ortopæd, urologi, plastikkirurgi, gynækologi og obstetrik, otorhinolaryngologi).

Ph.d. i fysiologi og patologisk fysiologi

Charles University Faculty of Medicine in Plzeň
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tjekkiet Pilsen + 1 mere

Postgraduate studie i fysiologi og patofysiologi er fokuseret på undersøgelse af organers og organsystemers funktioner under reaktioner og tilpasninger til ændringer i de eksterne og interne miljøer inden for sundhed og sygdom. Overgangen fra studier af indirekte manifestationer af visse funktioner til deres egne funktionelle og regulatoriske mekanismer på cellulære og molekylære niveauer dominerer. Den erhvervede viden er grundlæggende for forebyggelse, diagnose og behandling af menneskelige sygdomme.

Ph.d. i cellebiologi og patologi

Charles University First Faculty of Medicine
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag + 1 mere

Formålet med undersøgelsen er dynamikken, relationerne og funktionelle strukturelle egenskaber ved basiske komponenter af eukaryote celler under både fysiologiske og patologiske forhold såvel som efter deres modellering.

Kliniske doktorgrader

University of Stirling
på universitet Fuldtid Deltid 36 - 96 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Stirling + 1 mere

Vores kliniske doktorgrad er den eneste af sin art i Skotland, skræddersyet til sygeplejersker, jordemødre og allierede sundhedspersonale. Kurset er praksisfokuseret og er designet til at forberede dig på lederroller i sundhedssektoren.

Ph.d. i patiokemi og xenobiochemistry

Charles University Faculty of Pharmacy
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tjekkiet Hradec Kralove + 1 mere

Ph.d.-programmet for patiokemi og xenobiochemistry er baseret på dybere studier af begge emner i forhold til bacheloruddannelser og udvidelse af grundkendskabet til biokemi og molekylærbiologi. Graduate studerende på dette område udføre omfattende forskning fokuseret på biokemien af patologiske tilstande og biotransformation af endogene stoffer. De bruger metoderne for biokemi og molekylærbiologi til at udføre deres forskning. Efter at have forsvaret deres ph.d.-afhandlinger, vil kandidater være veluddannede til at foretage forskning og højt kvalificeret arbejde i biokemiske laboratorier og arbejde som akademikere inden for biokemi eller et beslægtet felt.