HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Bologna

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

Optjening en online grad fra en skole kan sandsynligvis føre til en forfremmelse og / eller løn raise, eller forberede dig til en ny karriere. Selv om klasseundervisning kan betragtes som mere traditionelle, online-uddannelse er en fordel i sin egen ret. Der er en blanding af uddannelser og individuelle klasser tilbydes via online læring organisationer. Det er ikke uhørt for undervisningsafgifter omkostninger til online kurser for at være lavere end for en konventionel skole, selv om dette er bestemt ikke pålidelige af alle online-programmer.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Blandt en af ​​de meget gamle byer i Italien, har Bologna altid været en meget fornem sted at besøge og få uddannelse. Uddannelsesinstitutioner, såsom University of Bolonga, prale af veluddannede fakultet og undervisning i middelalderens kunst, musik og kultur.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Bologna. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Bologna. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Bologna og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Bologna og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Bologna direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Bologna, Online Filter

Doctor in Philosophy (PhD) i sundhedsvæsenstyring

Selinus University of Science and Literature
Ph.d.
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online

Med fremkomsten af ny teknologi har erhvervslivet ændret sig. Globalisering er en realitet. Hos nutidens fagfolk kræves færdigheder, der er nyttige på en række områder: Intern ...

Læs mere

Doktor i filosofi (ph.d.) i naturlig sundhedsvidenskab

Selinus University of Science and Literature
Ph.d.
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online

Den afsluttende afhandling af dette doktorgradsprogram skal dække mentale, følelsesmæssige og spirituelle forbindelser med forskellige patologiske tilstande, og hvordan de ove ...

Læs mere