Filter
Ph.d.
Japan Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Japan tilbyder bachelorer programmer.

Ph.d.-grader er nogle af de mest prestigefyldte kvalifikationer, der tilbydes af højere læreanstalter. De, der har en ph.d. optjener ret til at blive behandlet med titlen "Doctor " og er anerkendt som eksperter i et bestemt emne eller område.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Universiteter for bachelorgrad i Japan. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Japan her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Hirosaki University

Hovedformålet med graduate uddannelsen er at undervise og forske akademiske teorier og deres anvendelse inden for medicin. Programmet sigter også at yde bidrag til fremme ... [+]

Avanceret uddannelse og forskning inden for lægevidenskaben

Hovedformålet med graduate uddannelsen er at undervise og forske akademiske teorier og deres anvendelse inden for medicin. Programmet sigter også at yde bidrag til fremme af kulturen i almindelighed ved at fremme en dybere forståelse af medicin.

Gennem kurset vil de studerende udvide kroppen af ​​faglig viden i deres område af koncentration for at opnå højt udviklede forskning færdigheder, som vil forberede dem til at foretage uafhængig forskning som medicinske forskere, og til at udføre andre højt specialiserede faglige opgaver efter endt uddannelse.

Medicin

Grundlæggende Medicin

neuroanatomi Cellebiologi og Histologi anatomisk Science Fysiologi Biokemi og Genome Biology farmakologi Patologi og Molekylær Medicin Patologi og -sundhed Mikrobiologi og Immunologi Social Medicin Retsmedicinsk ... [-]
Japan Hirosaki
April 2020
Engelsk,Japansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk