HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Japan tilbyder bachelorer programmer.

En Doktorgrad for Filosofi, eller ph.d., kan kræve otte år eller mere at færdiggøre, samt en afhandling. I de fleste områder, er i besiddelse af en ph.d. kvalificerer indehaveren til at blive en professor i en udvalgt emne. Der er mange forskellige programmer til rådighed.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Universiteter for bachelorgrad i Japan. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Japan her.

resultater fundet Filter

Doctor of Medicine

Hirosaki University
Ph.d.
<
Fuldtid
Engelsk
Japansk
på universitet

Hovedformålet med graduate uddannelsen er at undervise og forske akademiske teorier og deres anvendelse inden for medicin. Programmet sigter også at yde bidrag til fremme af k ...

Læs mere