Filter
Ph.d.
Litauen Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Litauen tilbyder bachelorer programmer.

En Doktorgrad for Filosofi, eller ph.d., kan kræve otte år eller mere at færdiggøre, samt en afhandling. I de fleste områder, er i besiddelse af en ph.d. kvalificerer indehaveren til at blive en professor i en udvalgt emne. Der er mange forskellige programmer til rådighed.

Litauen, officielt Republikken Litauen er et land i Nordeuropa, den største af de tre baltiske lande. Det ligger langs den sydøstlige kyst af Østersøen, øst for Sverige og Danmark. Mere end 90% af litauerne taler mindst ét ​​fremmedsprog og halvdelen af ​​befolkningen taler to fremmedsprog, primært russisk og engelsk.

Universiteter for bachelorgrad i Litauen. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Litauen her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Lithuanian Sports University

Fælles LSU og UT Ph.D. studere i biologi konsolideret forskning inden for biologi, og de sikrer mere integrerede og væsentlige undersøgelser af videnskabelige problemer i ... [+]

Ph.D. i biomedicinsk videnskab: biologi

Ph.D. undersøgelser inden for biologi ved LSU startede i 1993. I perioden 1993 - 2014 blev 65 forskeruddannede uddannet. I 2011 blev joint doctoral studies i Biological Sciences of Lithuanian Sports University og University of Tartu (Estonia) lanceret. Fælles LSU og UT Ph.D. studere i biologi konsolideret forskning inden for biologi, og de sikrer mere integrerede og væsentlige undersøgelser af videnskabelige problemer i biologi.

Forskning fra ph.d.-studerende i biologiske videnskab involverer mange grene af biologi:

FysiologiBiomekanikBioinformatikHistologiGenetikDyreanatomi og morfologiDyrefysiologiEndokrinologiImmunologiGenerel patologiGerontologiBiokemiNeurologiAnatomiMorfologiEpidemiologiMolekylær biofysik.... [-]
Litauen Kaunas
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk