HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malaysia tilbyder bachelorer programmer.

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Universiteter for bachelorgrad i Malaysia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malaysia her.

resultater fundet Filter

Doktor i Filosofi (Pharmaceutical Sciences) (Forskning)

Taylor’s University
Ph.d.
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;8 år
Engelsk
på universitet

Dette ph.d.-program giver rigorøs forskningstræning inden for en række videnskabelige discipliner, der er kritiske for succesen hos moderne farmaceutiske forskere inden for me ...

Læs mere

Doktor i Filosofi (PhD)

Perdana University
Ph.d.
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Perdana University sigter mod at give det højeste niveau af træning ved afhandling til vores ph.d. kandidater i sundhedsvidenskab for at styrke undervisning og forskningskapac ...

Læs mere