Filter
Ph.d.
Malta Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malta tilbyder bachelorer programmer.

En Doktorgrad for Filosofi, eller ph.d., kan kræve otte år eller mere at færdiggøre, samt en afhandling. I de fleste områder, er i besiddelse af en ph.d. kvalificerer indehaveren til at blive en professor i en udvalgt emne. Der er mange forskellige programmer til rådighed.

Malta er et lille, ø land i Middelhavet, der ligger syd for øen Sicilien, Italien. Malta har fremmet sig succesfuldt som en helt tosprogede nation for maltesisk og engelsk. Det tæller for mange uddannelsesinstitutioner i resten af ​​verden som et land, hvor engelsk er det første sprog, og de vil derfor ofte endda subsidiere de studerende til at gå der for at lære det. Langt størstedelen af ​​de maltesiske borgere taler engelsk til en meget høj standard.

Universiteter for bachelorgrad i Malta. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malta her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Malta

Ud over den undervisede komponent, som er den samme som for Master i Advanced Clinical Pharmacy, Pharm. D. studerende forventes at gennemføre en doktorgradsopgave og en a ... [+]

.

Ph.d.-doktorgrad (Pharm D.) er en niveau 8-grad, der tilbydes af ph.d.-afdelingen ved University of Malta , Malta, i samarbejde med Pharmacy College ved University of Illinois i Chicago (UIC), USA. Institut for Apotek ved University of Malta har en lang erfaring med klinisk pharmacy-uddannelse og -forskning, mens Pharmacy College ved University of Illinois i Chicago er blandt de øverste colleges of pharmacy i USA. Dette kursus er unikt, fordi det kombinerer udvikling og anvendelse af avancerede kliniske apotek færdigheder med kontekstuelle undersøgelser. Undervisede studieenheder leveres sammen af begge universiteter.

Akademisk grad... [-]

Malta Valletta
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk