228 Ph.D. Programmer i Nordamerika for 2024

Ph.D. Programmer i Nordamerika for 2024Filter
    • Fairfield, USA

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den online post-master's Doctor of Nursing Practice program, der tilbydes af Sacred Heart University infunderer praksis-fokuseret ph.d.-uddannelse med innovation og praktisk klinisk forskning og stipendium.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    15 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Led transformation af sundhedspleje med en læge i sygeplejepraksis fra Carlow University. Patientresultater er bedre, når højtuddannede, medfølende sygeplejersker har en plads ved bordet. Vores online program inkluderer synkrone komponenter, der giver eleverne mulighed for at tjene deres DNP på så få som 15 måneder. Støtten fra vores praktiske fakultet hjælper studerende med at forberede sig på at ændre sygeplejepraksis for patienter og sundhedsudbydere.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Washington, USA

    33 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Los Angeles, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Vi etablerede verdens første pharmadokter (PharmD) og er fortsat trendsættende i forhold til at sætte fremtidige farmaceuter i stand til at tjene patienter og lokalsamfund på professionens højeste niveau. Med en PharmD på USC bliver du forberedt til lederskab inden for området - uanset hvilket område du vælger. Vi opdaterer løbende vores pensum med nye kurser, der afspejler farmaceutens betydning som frontlinjeleverandør af sundhedsydelser.

    • Honolulu, USA
    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Doctor of Health Care Administration (Ph.D.) -målet er at hjælpe studerende med at styrke deres viden og praktiske færdigheder til at fremme karrierer inden for det hurtigt voksende felt inden for sundhedsvæsenets administration.

    • South Orange, USA

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Fysioterapi er ikke kun et vigtigt og givende job, det er også meget efterspurgt. Ifølge US Bureau of Labor Statistics forventes beskæftigelsen for fysioterapeuter at stige med 17 procent fra 2021 til 2031 – meget hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv. Seton Halls omfattende Doctor of Physical Therapy (DPT) program forbereder de studerende til at praktisere sikkert og etisk - og til at behandle patienter, der står over for en lang række tilstande.

    • Worcester, USA

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Som fysioterapeut har du magten til at forbedre menneskers sundhed og velvære gennem hele livet. Dette program bygger på din bachelorgrad for at hjælpe dig med at udvikle den avancerede viden og færdigheder, der kræves til moderne fysioterapipraksis.

    • Portland, USA

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    University of Western States Doctor of Clinical Nutrition (DCN)-graden er et toårigt 100 % onlineprogram, der omfatter 65 kvartalspoint med vægt på at udvikle stærkere kliniske færdigheder, samtidig med at det omfatter en bredere vifte af tilstande og behandlinger. Fakultetet for programmet kommer fra en række forskellige ernæringsbaggrunde og er højt respekteret på området. Det forbedrede kliniske færdighedssæt, som programmet giver, vil muliggøre bedre realisering af en helpersonsplejetilgang sammen med en forbedret kapacitet til at udvikle og opretholde et meningsfuldt terapeutisk forhold til patienten. Kandidater fra UWS DCN-programmet kan søge en karriere som ernæringsekspert, solo-praktiserende læge, sundheds- og wellness-coach, underviser, foredragsholder, forfatter eller inden for en integreret praksis.

    • Hamilton, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    M.Sc. i den kognitive sprogvidenskab eller en tilsvarende kandidatgrad kræves for optagelse i ph.d. program.

    • Lethbridge, Canada

    Fuldtid

    48 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Ph.D. i befolkningsundersøgelser inden for sundhed er tværfaglig og leveres sammen af ​​fakultet for sundhedsvidenskab og fakultet for kunst og videnskab. Studerende i dette program overvåges normalt af fakultetets medlemmer i de sundhedsvidenskabelige og samfundsvidenskabelige discipliner.

    • Louisville, USA

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Institut for Sundhedsfremme og Adfærdsvidenskab lægger vægt på undervisning, forskning og samfundstjeneste relateret til at påvirke sundhedsrelateret adfærd samt økonomiske, miljømæssige, organisatoriske og politiske understøttelser, der er nødvendige for vedvarende langvarig sundhedsforbedring. Vi er forpligtet til at hjælpe vores studerende med at adressere de sociale determinanter for sundhed, sundhedsmæssige forskelle og sundhedsmæssig retfærdighed.

    • Harrisonburg, USA

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    JMU's ældste doktorgradsprogram, det kliniske og skolepsykologiske program producerer førende professionelle psykologer, som er bredt uddannet i videnskaben og praksis inden for psykologi. Missionen for ph.d.-uddannelsen i klinisk og skolepsykologi (Psy.D.) er at producere førende professionelle psykologer, som er bredt uddannet i videnskaben og praksis inden for psykologi, aktivt selvreflekterende og optimalt forberedt til at arbejde i en bred vifte af miljøer med en mangfoldig kundekreds og beviseligt forpligtet til en etik af personligt ansvar, social bevidsthed og globalt engagement.

    • Richardson, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.D. i tale-, sprog- og hørevidenskab tilbyder avanceret studie- og forskningstræning i tale, sprog og hørelse. Forskning i programmet vedrører alle aspekter af menneskelig kommunikation inklusive studier af tale, sprog og hørelse hos typiske individer og hos dem med lidelser, der påvirker kommunikation.