Filter
Ph.d.
Norge Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Norge tilbyder bachelorer programmer.

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

Norge, officielt Kongeriget Norge, er en skandinavisk enhedsstat konstitutionelt monarki hvis område omfatter den vestlige del af den skandinaviske halvø, Jan Mayen, den arktiske øgruppe Svalbard og subantarctic Bouvetø. Videregående uddannelser i Norge udbydes af en række på syv universiteter.

Universiteter for bachelorgrad i Norge. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Norge her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

University College of Southeast Norway

Vi tilbyder et tværfagligt ph.d.-uddannelse i Person-Centred Healthcare. Formålet med programmet er at uddanne til forskning sigter mod at frembringe ny viden til at udvi ... [+]

PhD i Person-Centred Healthcare

Vi tilbyder et tværfagligt ph.d.-uddannelse i Person-Centred Healthcare. Formålet med programmet er at uddanne til forskning sigter mod at frembringe ny viden til at udvikle og understøtte personcentreret sundhedspleje praksis, herunder sundhed fremmende, biomedicinsk, organisatoriske og politiske forudsætninger for en sådan praksis. Kandidater med ekstern finansiering er velkommen til at søge.

Person-centreret sundhedspleje forskning

Person-centreret sundhedspleje forskning er forskning tager behov og værdier det enkelte menneske som udgangspunkt, det være på individuel, tværfaglig eller organisatorisk og systemer niveau.

... [-]
Norge Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Mere
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk