HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Portugal tilbyder bachelorer programmer.

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Portugal. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Portugal her.

resultater fundet Filter

Ph.d.-program i tissue engineering regenerativ medicin og stamceller

University of Minho - School of Engineering
på universitet Fuldtid Oktober 2020 Portugal Guimaraes

Ph.d. Kurset sigter mod at tilbyde de studerende et pædagogisk miljø, der giver dem mulighed for at udvikle evnen til at bidrage til fremme af videnskab og teknologi gennem kreativ og selvstændig forskning i tværfaglige områder, der sigter i sidste ende at finde terapeutiske løsninger inden for rammerne af regenerativ medicin.

Ph.d.-program i biomedicinsk teknik

University of Minho - School of Engineering
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2020 Portugal Braga

Det vigtigste mål for ph.d.-programmet i Biomedical Engineering (PDEBIOM), udbydes i fællesskab af departementerne Industrial Electronics, Biologisk Engineering, Mechanical Engineering, Polymer Engineering og Informatik, School of Engineering, University of Minho, er at give et pædagogisk miljø, der tilskynder studerende til at udvikle evnen til at bidrage til udvikling af teknologi gennem uafhængig og kreativ videnskabelig forskning på området Biomedical Engineering.