HEALTHCARESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er en af ​​de højeste grader tildelt i den akademiske verden. Det er en terminal grad og dimittender ofte underviser på universitetsniveau. En ph.d. kræver ofte studerende at gennemføre forskning, der involverer en afhandling og en afhandling for at opfylde programmets krav.

Hvad er en ph.d. i Health? I et ph.d.-program, kan eleverne udforske og forskning forskellige aspekter af sundhed, såsom sundhedspolitik og sundhedspleje administration. Studerende kan tage kurser i relation til samfund sundhed, medicinsk praksis, epidemiologi og sygdomsforebyggelse. På grund af den forskning aspekt, kan eleverne også lære om kvalitative og kvantitative forskningsmetoder, biostatistik og måleværktøj. Når centrale kurser og forskning metode kurser er afsluttet, typisk studerende begynde at arbejde på deres specifikke forskningsprojekt.

Kandidater i et ph.d.-program i sundhed forlader typisk programmet som en ekspert i deres emne.Mange studerende derefter begynde at overveje, hvordan de kan gøre en indvirkning på global eller lokal sundhedspolitik.

omkostninger program for en ph.d. i Health kan variere i pris afhængigt af længden, beliggenhed, stipendium og stipendium tilgængelighed. Nogle skoler tilbyder ph.d.-studerende enten nedsat eller ingen undervisning for at lokke studerende til at gennemføre vigtige forskning.

Når nogen er tildelt en ph.d. i Health, mange døre af muligheder åbne op for ham eller hende. Nogle kandidater kan vælge at komme ind på hospitalet administration. En anden mulig vej for studerende kan undervise på universitetsniveau. Andre kandidater kan vælge at fortsætte med deres forskning og arbejde på en regering sundhed institut som patient fortaler, klinisk forsker, medicinsk statistiker og mere.

Hvis du altid har ønsket at fremme din karriere i sundhed, er det tid til at overveje online klasser.Hvis du ønsker at finde ud af mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

resultater fundet Filter

Doktor i Psykologi i Klinisk Psykologi (PSYD)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen USA San Francisco

På universitetet i San Francisco er PsyD-studerende uddannet til at oversætte tanke til handling, gennem praksisorienteret træning, der understreger de mentale, følelsesmæssige og fysiske sundhedsbehov hos underbeviste samfund.

Sygeplejerskelæge

Nova Southeastern University Online
Online Fuldtid 6 semestre September 2020 USA Lauderdalefortet

I vores DNP-program vil du identificere sundhedsproblemer og gøre kompleks forskning i virkelige programmer, der forbedrer området. Hvis du ikke har en MSN, men har en relateret kandidatgrad, behøver du kun at gennemføre en bro kursus for at komme ind i programmet.

Doktor i Filosofi (Ph.D.) i Integreret Farmaceutisk Medicin

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
på universitet 2 - 6 find din doctor juris Kontakt skolen USA Rootstown Township

Integreret farmaceutisk medicin er den videnskabelige disciplin, der beskæftiger sig med opdagelse, udvikling, formulering, levering, farmakologisk og toksikologisk evaluering, registrering og videnskabelig overvågning af narkotika enheder til gavn for folkesundheden.

Ph.d. i biostatistik

University of Louisville
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 USA Louisville

Vores ph.d. Programmet er designet til at give streng træning i statistisk teori og metoder med det formål at give studerende mulighed for at udføre original forskning i biostatistik.

Doctor of Pharmacy (PharmD)

University of Southern California School of Pharmacy
på universitet Fuldtid 8 semestre September 2020 USA Los Angeles

USC School of Pharmacy etablerede landets første Doctor of Pharmacy (PharmD) -program i 1950 og er fortsat en pioner inden for den innovative uddannelse og forberedelse af morgendagens praktiserende farmaceuter.

Ph.D. i Sundhedsvidenskab

Ariel University
på universitet Fuldtid Oktober 2020 Israel Ari'el

Deltag i ph.d.-studerende fra Israel og mange andre lande rundt omkring i verden med at udvikle og udvide dine horisonter. Tag din forskning til det næste niveau ved at fremme dine akademiske interesser og erfaring i avancerede laboratorier under vejledning af forskere fra verdensklasse med bevist forskning i et miljø af tværfagligt internationalt forskningssamarbejde. Vores ph.d.-studerende udgiver papirer i ledende internationale tidskrifter og konferencer.

Apotek på engelsk

University of Pécs
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Ungarn Pécs

Det akademiske program, der tilbydes af Pharmacy, fører til pharmacy-graden med en pharm. D. titel. Dette program strækker sig over en periode på fem år (10 semestre).

Ph.D. In Engineering - Biokemisk Betoning

University of Georgia - College of Engineering
på universitet Fuldtid September 2020 USA Athen

Doktor i filosofi (Ph.D.) studerende initierer og kører banebrydende forskning, der med støttestudier placerer dem som nye ledere inden for deres område og for succes inden for en række karriere inden for brancher.

Læge i Apotek

Union University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 USA Jackson

Udfordringerne for sundhedsvæsenet i det 21. århundrede er mange, og praktiserende læger har brug for fremragende farmaceutisk, professionel og etisk uddannelse.

Læge i Pharmacy Professional Program - LIU Brooklyn

Long Island University
på universitet September 2020 USA New York

LIU Apotek - Arnold

Læge i Folkesundhed

Georgia Southern University
på universitet Fuldtid Deltid Januar 2020 USA Statesboro

Doctor of Public Health (Dr.PH) -program ved Georgia Southern University vil forberede dig til at være effektiv folkesundhedspersonale. Uanset om du er en fuldtidsstuderende eller en ansat offentlig sundhedspersonale, vil vores program give dig den viden, de færdigheder og værdier, du skal bruge til at deltage i arbejdsstyrken eller for at opgradere dine færdigheder og din karrierevej.

Klinisk Doktorgrad i Ergoterapi

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Online Deltid August 2020 USA Washington

Den online kliniske doktorgrad i ergoterapi er designet til licenserede ergoterapeuter, der har en tidligere kandidatgrad på ethvert felt. Programmet forbereder dig til at udforske nye specialiseringer, udvikle ergoterapi pensum og lede inden for området gennem både undervisning og praksis.

Entry-Level Occupational Therapy Doctorate

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
på universitet Fuldtid 9 semestre Maj 2020 USA Medford

Vores Institut Niveau Doctor of Occupational Therapy (ELOTD) er designet til studerende ind i en uddannelse på et andet felt end OT.

Ph.d. (Pharmacy School and Medical Sciences)

University of Bradford
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Oktober 2020 Det Forenede Kongerige Bradford

Ansøg om at studere din ph.d. på Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, som omfatter tværfaglig forskning i Center for Pharmaceutical Engineering Science.

Ph.d.-doktorgrad (Pharm D.)

University of Malta
Online og campus kombineret Fuldtid 3 år Kontakt skolen Malta Valletta

Ud over den undervisede komponent, som er den samme som for Master i Advanced Clinical Pharmacy, Pharm. D. studerende forventes at gennemføre en doktorgradsopgave og en avanceret erfaring som beskrevet i studieprogrammet.