HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Spanien tilbyder bachelorer programmer.

En Doktorgrad for Filosofi, eller ph.d., kan kræve otte år eller mere at færdiggøre, samt en afhandling. I de fleste områder, er i besiddelse af en ph.d. kvalificerer indehaveren til at blive en professor i en udvalgt emne. Der er mange forskellige programmer til rådighed.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Las Palmas by er den 9. største i Spanien og er beliggende i De Kanariske Øer. Det har over 300.000 indbyggere og har universitetet i Las Palmas de Gran Canaria.

Universiteter for bachelorgrad i Spanien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Spanien her.

resultater fundet Filter

Doctorado en sanidad animal y seguridad alimentaria

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Ph.d.
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
på universitet

Centro: IUde Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria. Titulación: Doctorado en Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria. Tipo: Doctorado. Rama: Sin Especificar. Horas del Credito ...

Læs mere

Doktorgrad i veterinær klinisk og terapeutisk forskning

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Ph.d.
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
på universitet

Faculty of Veterinary Medicine. Kvalifikation: Doktorgrad i Veterinary Clinical og Therapeutic Research. Type: Doktorgrad. Branch: Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Læs mere