Filter
Ph.d.
Spanien Santa Cruz de Tenerife Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Spanien tilbyder bachelorer programmer.

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Universiteter for bachelorgrad i Spanien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Spanien her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Spanien
Santa Cruz de Tenerife
Studietype
Hastighed
Universidad de La Laguna

Doktorgrad i medicinske og farmaceutiske videnskaber, udvikling og livskvalitet er et ph.d.-program på Universidad de La Laguna . Dette ph.d.-program har mere end 60 fors ... [+]

Doktorgrad i medicinske og farmaceutiske videnskaber, udvikling og livskvalitet er et ph.d.-program på Universidad de La Laguna .

Dette ph.d.-program har mere end 60 forskere i to store forskningsområder: 1. Ernærings- Videnskab og sikkerhed for Food and Drug Administration og kontrol af tropiske og smitsomme sygdomme og 2. Livskvalitet og Wellness: Biologiske Baser og Rolle sundhedssystem.

Programmet "Medicinske og Farmaceutiske Fakultet, udvikling og livskvalitet" har til formål at bygge bro et hul danner tværfaglig postgraduat relateret til Medicin og Apotek bidrager til dannelsen af ​​de studerende i vores Naturvidenskabelige Fakultet og videnskab Sundhedscentre fra sin biologi, medicin, apotek, fysioterapi, sygepleje, Kemisk mv, som i øjeblikket ikke kan rummes i eksisterende ph.d.-uddannelsen horisont og har uddannelse i nogen af ​​de moduler og linjer de tilbød, at have et projiceret udvikling af regionen i bredeste forstand. Desuden vil det rumme kandidater af afrikanske universiteter og Latinamerika, som aftalen har rå kobber og hvis forhold til den videnskabelige og tekniske træning er vigtig for udviklingen af ​​disse universiteter og deres lande.... [-]

Spanien Santa Cruz de Tenerife
September 2020
Spansk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad de La Laguna

Programmet giver omfattende dækning af basale ph.d. og klinisk uddannelse kandidater i de forskellige grene af Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Life Sciences, der bidra ... [+]

Programmet giver omfattende dækning af basale og kliniske uddannelse ph.d. kandidater i de forskellige grene af Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Life Sciences, der bidrager til:

1) at fremme beskæftigelsesmulighederne for højt kvalificeret personale i et område af stor social efterspørgsel og teknologisk innovation,

2) den faglige udvikling af forskere med doktorgrad inden for områderne sundhed og Life Sciences,

3) generation af forskere inden for det nationale sundhedssystem træning (MIR, FIR, RIL, QIR, etc.),

4) dannelsen af ​​universitetet-lærer forsker, personale og

5) uddannelse af forskere førte til den bioteknologiske industri.

Begrundelse titel... [-]
Spanien Santa Cruz de Tenerife
September 2020
Spansk,Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk