74 Ph.D. Programmer i Tjekkiet for 2024

Ph.D. Programmer i Tjekkiet for 2024Filter
    • Olomouc, Tjekkiet

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Ph.d.-studiet i kinantropologi fokuserer på videnskabelig forskning og autonomt kreativt arbejde inden for forskningsområdet. Den normale studielængde for begge former er 4 år

    • Ostrava, Tjekkiet

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Neurovidenskab indtager en særlig position i systemet af videnskabelige felter på grund af den høje specificitet af funktionelt neuralt væv, der adskiller sig væsentligt fra andre væv i næsten alle observerbare parametre på alle niveauer. Hertil kommer den enorme heterogenitet i funktionel neuronal population og det faktum, at en af de ydre verdens kardinalfunktionelle manifestationer er en afspejling af mental aktivitet. Neuroscience samler en række subdiscipliner som neuroanatomi, neurofysiologi, neurokemi, neurologi, neurokirurgi og psykiatri.

    • Brno, Tjekkiet

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Doktorgradsprogrammet Veterinær folkesundhed, retsmedicinsk veterinærmedicin og toksikologi er et akademisk fokuseret studieprogram, der svarer til den nuværende videnskabelige tilstand og niveau og behovene i praksis i Europa. Kandidater fra doktorgradsstudiet Veterinær folkesundhed, retsmedicinsk veterinærmedicin og toksikologi opnåede dybdegående teoretisk viden og praktiske færdigheder erhvervet gennem uafhængig kreativ aktivitet og erhvervelse af ny videnskabelig viden inden for studieretningen. Kandidater kan aktivt dele deres viden inden for studieretningen på internationalt niveau og offentligt. Baseret på denne kvalifikation er kandidater hovedsageligt ansat ved forskningsinstitutioner og universiteter.

    • Hradec Kralove, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Ph.d.-programmet for farmakologi og toksikologi er baseret på individuelle forsøgsarbejde samt teoretisk undervisning i henhold til individuelle studieplaner, der er specielt tilpasset hver enkelt studerendes specialisering.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Funktionelt defineret disciplin, der studerer organers regulatoriske funktioner som reaktion og tilpasning af organismernes specifikke systemer til ændringer i det ydre og indre miljø i normale og patologiske tilstande. Der er overgangsstyre over for studier af indirekte manifestationer af visse funktioner til studier af deres egne funktionelle og regulatoriske mekanismer på cellulært og molekylært niveau for at anvende den erhvervede viden til forebyggelse, diagnose og behandling af humane sygdomme.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Formålet med undersøgelsen er at opnå (i) tværfaglig forskningspraksis ved at identificere individuelle risikofaktorer for skadelig stofbrug og vanedannende adfærd, (ii) avanceret viden og færdigheder i klinisk arbejde inden for addictologi og (iii) teoretisk indsigt i folkesundhedsspørgsmål i afhængighed. Den studerende erhverver en dyb forståelse af afhængighedsområdet og dets forankring i teori, politik og dets indgreb i undersøgelsen af vanedannende adfærd og dets risikofaktorer ud fra et tværfagligt perspektiv. De tre søjler i undersøgelsen giver endvidere kandidater med ekspertise inden for tværfaglig afhængighed forskning anvendt til klinisk evaluering og vurdering af effektiviteten af folkesundhedspolitikker.

    • Pilsen, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Formålet med forskningsprojektet er anvendelse af lasere af forskellige bølgelængder til fjernelse af endogene og eksogene pigmentations og sammenligning med moderne kirurgiske metoder.

    • Olomouc, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.D. studerende vil blive uddannet inden for vaccinedesignfeltet inklusive konstruktion af vaccinationsantigener, enten vildtype eller kimærisk baseret på protein, glykoprotein eller DNA / RNA; antigenmodifikation til målrettet induktion af cytotoksiske T-celler, induktion af tolererende T-celler, modifikation af allergen- eller autoantigen-specifikke immunsvar og induktion af oralt tolerancefænomen; antigen eller DNA / RNA-modifikation for corpuscular vaccineformulering, udnytte forskellige administrationsvej (systemisk og mucosalt) og evaluering af enten systemiske eller mucosale immunresponser i humorale og cellulære grene samt relevant intracellulær signalering Pathways .

    • Olomouc, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Social and Spiritual Determinants of Health er et fireårigt doktorgradsprogram, der primært er forskningsorienteret og bringer forskere på et tidligt stadium sammen for at diskutere, debattere og samarbejde om aktuelle spørgsmål inden for global sundhed med fokus på dets sociale og åndelige faktorer gennem en bio -psycho-socio-spirituel sundhedsmodel. Det bringer den perfekte kombination af teori og praktisk forskning, så hver studerende kan designe deres egen individuelle studieplan.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Studiet undersøger mekanismerne for interaktion mellem kemiske, fysiske og biologiske faktorer i organismenes levende og arbejdsmiljø. Det integrerer metodologiske tilgange især inden for toksikologi, molekylærbiologi og immunologi. Det er det teoretiske grundlag for forebyggende medicinfelter, dvs. hygiejne og epidemiologi.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Emnet for uddannelsen inden for begrebet komplekse biomedicinske felter er spørgsmålet om fysiske processer i en levende organisme, indflydelsen af fysiske faktorer på levende organismer og anvendelsen af moderne fysiske metoder inden for biomedicinske områder. Biofysik som tværfagligt område tilbyder ph.d.-studie til universitetsstuderende fra forskellige specialer (medicin, naturvidenskab, matematik, fysik, etc.).

    • Brno, Tjekkiet

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Doktorgradsprogrammet Veterinærøkologi og vilde dyresygdomme er et akademisk fokuseret studieprogram, der svarer til den nuværende videnskabstilstand og niveau og behovene for praksis i Europa. Kandidater fra doktorgradsstudiet Veterinærøkologi og vilde dyresygdomme fik dybtgående teoretisk viden og praktiske færdigheder erhvervet gennem uafhængig kreativ aktivitet og erhvervelse af ny videnskabelig viden inden for studiet. Kandidater kan aktivt dele deres viden inden for studieretningen på internationalt niveau og offentligt. Baseret på denne kvalifikation er kandidater hovedsageligt ansat ved forskningsinstitutioner og universiteter.

    • Brno, Tjekkiet

    På campus

    Målet med det præsenterede doktorgradsprogram er at forberede kandidater fra medicinske, farmaceutiske og videnskabelige fakulteter til arbejde inden for militær radiobiologi. At give studerende avancerede laboratorieteknologier inden for hæmatologi, flowcytometri, histologi og molekylærbiologi, som er nødvendige til analyse af ændringer i organismen efter interaktion med ioniserende stråling i in vitro- eller in vivo-studier.

    • Prague 6, Tjekkiet

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    The Biomedical Engineering Ph.D. Programmet er fokuseret på videnskabelig forskning og uafhængig forskning i et multidisciplinært biomedicinsk ingeniørmiljø. Dette felt opstod fra behovet for at udskille interaktioner mellem den levende organisme fra de traditionelle ingeniørdiscipliner, der er specificeret på en række måder.