HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyrkiet tilbyder bachelorer programmer.

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Universiteter for bachelorgrad i Tyrkiet. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Tyrkiet her.

resultater fundet Filter

Ph.d. i molekylærbiologi og genetik

Izmir Institute of Technology
Ph.d.
Sep 2020
<
Fuldtid
på universitet

Studerende med en MS grad i biologi, biokemi, kemi, fysik, matematik, bioteknik, computer engineering, elektrisk og elektronisk teknik, mad engineering, kemiingeniør, medicins ...

Læs mere