HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

Ph.d.-grader er nogle af de mest prestigefyldte kvalifikationer, der tilbydes af højere læreanstalter. De, der har en ph.d. optjener ret til at blive behandlet med titlen "Doctor " og er anerkendt som eksperter i et bestemt emne eller område.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Bradford har fem videregående uddannelsesinstitutioner og for nylig er blevet rost af Ofsted for deres skolegang resultater. Der er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Kogende Hall Museum og et kunstgalleri kaldet Bradford 1 Gallery.

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

resultater fundet Filter

Ph.d. (fakultet for sundhedsstudier)

University of Bradford
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 7 år September 2020 Det Forenede Kongerige Bradford + 1 mere

Vi inviterer ansøgninger fra entusiastiske forskerstuderende, der ønsker at udforske et aspekt af praksis relateret til vores forskningsklynger.

Ph.d. (Pharmacy School and Medical Sciences)

University of Bradford
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Oktober 2020 Det Forenede Kongerige Bradford

Ansøg om at studere din ph.d. på Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, som omfatter tværfaglig forskning i Center for Pharmaceutical Engineering Science.