HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Bradford har fem videregående uddannelsesinstitutioner og for nylig er blevet rost af Ofsted for deres skolegang resultater. Der er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Kogende Hall Museum og et kunstgalleri kaldet Bradford 1 Gallery.

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

resultater fundet Filter

Ph.d. (Pharmacy School and Medical Sciences)

University of Bradford
Ph.d.
Jun 2020
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Ansøg om at studere din ph.d. på Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, som omfatter tværfaglig forskning i Center for Pharmaceutical Engineering Science.

Læs mere

Ph.d. (fakultet for sundhedsstudier)

University of Bradford
Ph.d.
Jun 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;7 år
Engelsk
på universitet

Vi inviterer ansøgninger fra entusiastiske forskerstuderende, der ønsker at udforske et aspekt af praksis relateret til vores forskningsklynger.

Læs mere