Filter
Ph.d.
Det Forenede Kongerige England London Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

Ph.d.-grader er nogle af de mest prestigefyldte kvalifikationer, der tilbydes af højere læreanstalter. De, der har en ph.d. optjener ret til at blive behandlet med titlen "Doctor " og er anerkendt som eksperter i et bestemt emne eller område.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Royal Veterinary College

Gør en ph.d. er en spændende, udfordrende og berigende oplevelse og danner fundamentet for dit efterfølgende videnskabelig karriere.Vi udvikler forskere ... [+]

Postgraduate Research

Gør en ph.d. er en spændende, udfordrende og berigende oplevelse og danner fundamentet for dit efterfølgende videnskabelig karriere. Vi udvikler videnskabsmænd, der er i stand til at arbejde på tværs tværfaglige teams, og som kan tackle problemer af praktisk relevans for veterinærmedicin.

&nbsp

RVC ph.d.-studerende har det privilegium at lære fra eksperter, der producerer banebrydende forskning i en række fag og er publiceret i de bedste akademiske tidsskrifter Vores medarbejdere og studerende kommer fra hele verden Vores perspektiv er virkelig international London er en unik beliggenhed - studerende har gavn af nærhed til andre internationale videncentre i biomedicinske og biologiske videnskaber ... [-]
Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk