HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

Ph.d.-grader er nogle af de mest prestigefyldte kvalifikationer, der tilbydes af højere læreanstalter. De, der har en ph.d. optjener ret til at blive behandlet med titlen "Doctor " og er anerkendt som eksperter i et bestemt emne eller område.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

resultater fundet Filter

postgraduate forskning

Royal Veterinary College
på universitet Online Fuldtid Deltid August 2020 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Gør en ph.d. er en spændende, udfordrende og berigende oplevelse og danner fundamentet for dit efterfølgende videnskabelig karriere.Vi udvikler forskere

Ph.d. (fakultet for sundhedsstudier)

University of Bradford
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 7 år September 2020 Det Forenede Kongerige Bradford + 1 mere

Vi inviterer ansøgninger fra entusiastiske forskerstuderende, der ønsker at udforske et aspekt af praksis relateret til vores forskningsklynger.

Ph.d. (Pharmacy School and Medical Sciences)

University of Bradford
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Oktober 2020 Det Forenede Kongerige Bradford

Ansøg om at studere din ph.d. på Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, som omfatter tværfaglig forskning i Center for Pharmaceutical Engineering Science.