close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Greeley

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er stru… Læs mere

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Greeley. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Greeley. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Greeley og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Greeley og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Greeley direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Northern Colorado College of Natural and Health Sciences
Greeley, USA

UNC er en banebrydende leder inden for sygeplejeuddannelse og tilbyder en af landets førende online doktorgrader inden for sygeplejeuddannelse. Vores online sygeplejeuddannels ... +

UNC er en banebrydende leder inden for sygeplejeuddannelse og tilbyder en af landets førende online doktorgrader inden for sygeplejeuddannelse. Vores online sygeplejeuddannelse Ph.D. er designet til arbejdende fagfolk, der har en registreret sygeplejelicens. giver enestående træning, der forbereder dig til at påvirke fremtiden for sundhedsvæsenet som lærer, forsker og leder. -
Ph.d.
Engelsk
Sep 2021
Online