HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Independence

En Doktorgrad for Filosofi, eller ph.d., kan kræve otte år eller mere at færdiggøre, samt en afhandling. I de fleste områder, er i besiddelse af en ph.d. kvalificerer indehaveren til at blive en professor i en udvalgt emne. Der er mange forskellige programmer til rådighed.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Independence. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Independence. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Independence og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Independence og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Independence direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Independence, Online Filter

Læge i sygeplejepraksis - Online

Graceland University - Independence Campus
Ph.d.
<
Fuldtid
<
24 måneder
Engelsk
Online

Målet med vores online DNP-program er at forberede sygeplejersker til avancerede praksisroller og som kliniske forskere, der er dygtige til anvendelse af teori og forskning, e ...

Læs mere